Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim bende anlamadim ki daha kanama gelmedi bundan sonra gelicekmis cunku progesteron kullandigim icin gelmemis suan bu kadarini biliyorum cnm
Him bnim degerim sfir cikmisti negayfi ogrendikten bes gun sonra koyu bi leke gordum afedersnz bi et parcasi dusurdum yumurta zari gibi ama cok az kanmam oldu hayirlisi boyleymis demk rbbm en kisa zamnda maddi manevi destk versn can sagolsun alahn izniyle hersey olur yetrki rbbmizden isteyelim

Bir umut beta baktırdım bu akşam tabiki negatif. Yarın döngümün 40. Günü artık bi doktora gidecem bakalım minnoş minnoş kistler mi oluştu ilaçlar beni ne hale soktu görecez...

Canim bende anlamadim ki daha kanama gelmedi bundan sonra gelicekmis cunku progesteron kullandigim icin gelmemis suan bu kadarini biliyorum cnm
canım kanaman ilaçların etkisi geçince olacak ortalama 4-5 gün sonra gelir. parça şeklinde kanama gelir endişelenme sakın rahim duvarın hem gebelikten hem de ilaçlardan dolayı kalınlaştı. benim bile operasyondan 2 gün sonra kanamam başladı ilaçları bıraktıktan 5 gün sonraortalama. endişelenme sakın. sonraki adetimiz geçikebilirmiş.

Kizlar ben dusuk yapmisim ins siz saglikla kucaginiza alirsiniz rabbim boylesini hayirli gormus allaha emanet olun

Offfffff Of.... anlamıyorum sen şimdi gittin keseyi gördün kalp atışını duydun çok bi kanama yaşamadın hiç bir ağrın sızın da yokken düşükmü yaşadın peki nedeni neymiş hiç mi belirti görmemiş dr yani ne olmuş niye olmuş ; ( Rabbim tez zamanda sarsın yaralarını inşaalah Nurdan.meyvelerle doldursun boşalttığı yerini

Canim kalp atisini cok derinden duymustuk evet hicbir sikinti yokken ultrosonda keseyi bozdugunu gorduk düşme ye cabaliyor dedi doktorum yatis verdi ignelerde devam edildi dun tekrar gittim rahimdr kese falan goremedik yok etmis kendini baskilandigi icin kanama ile gelmemis

ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 44.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:

neseli41 Canım 7000 adet de ben alayım Rabbim nasip ederse bitince yazarım

ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 51.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:7.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:

Sen nasil oldun ravza iyimisin kanaman durdumu?
Canim mide bulantisi sik acikma haric iim de damla damla gelio halen bu is hic hosuma gitmior aslinda pazartesi tûp bebek dok. Gitcem nasibse sorun yok dediler ama bi görúneyim yara kúcúk ama bukadarda kanarmiki anlamadim Allah tan eski kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…