Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok geçmiş olsun. inşallah sende de haberler güzeldir.

canım geçmiş olsun çok. hayırdır ne hastanesi kusura bakma kaçırdım sanırım yazdıysan da? inşallah iyisindir inşallah hepimiz güzel haberler verecez birgün burdan:)

Canım geçmiş olsun. iyi misin şimdi?

Çok geçmiş olsun. inşallah sende de haberler güzeldir.
tüplerim kapalıydı önce histereskopi ardındn laparoskopi yapıldı sol tüpüm açılmış.. doktorum durumdan memnun şimdi iyileşme sürecindeyim bakalım sonra neler olacak... narkozun vermiş olduğu bulantı dışında hiçbir sorunum olmadı gayet iyiyim kızlar...

gecmis olsun canim. en tez zamanda mucizen gelsin saglikla insallah

canım cook gecmiş olsun..

Canim herseyin ii olduguna cok sevindim Allah ima sükürler olsun sol tüpûn acilmis cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım, eh bu operasyonlardan sonra bebişin kendiliğinden gelir inşallah..

Ben yurtdisindayim burda maalesef turkiyedeki gibi degil basta 5 gun sonra sonucu ver iris dedi ler ama tup bebek ilac aliyorum diyince uzerine acil yazariz dediler ertesi gunu alirsiniz dediler

Ben yurtdisindayim burda maalesef turkiyedeki gibi degil basta 5 gun sonra sonucu ver iris dedi ler ama tup bebek ilac aliyorum diyince uzerine acil yazariz dediler ertesi gunu alirsiniz dediler
hımmm anladım canım ama cok zor bı tahlil degilki neden ertesi güne bırakıyorlar...

Arkadaşım sende de adet sancısına benzer bir ağrı varmı

Sana hangi vitamini verdi doktor canım bana decavit verdi folik asit bitince oma başla dedi haftaya başlıyacam yemek yiyemiyorum ya hala Allahtan meyve yiyorum öğlenleri acikinca elma armut portakal yiyorum bu arada cinsiyet tahmini de yaptı doktorum kıza benziyor dedi bakalım 2 hafta sonra 2li testin sonucu için gidicem o zaman daha belirgin olur belki cinsiyeti

Gecmis olsun arkadsm inslh hyrlisyla duZelirsn TedVine kaldgn yerden baslarsin en kisa zmnda bebislernide kucagna alirsin bu arada histeroskopi zormu bnde hastalnmayi bekliyorm cektrmk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…