merhaba kızlar ..kaç gündür girememiştim ne güzel haberler vermişsiniz çok sevindim ..dün taburcu oldum hastanede uyuyamamıştım deliksiz bir uyku çektim uyanır uyanmaz kendimi burada buldum ...inşallah hergünümüz böyle güzel haberlerle geçer...
canım senı etkılemek ıstemem ama ben 10. gün yaptırdım ve ogrendım..Pazar günü yaptırmaya karar verdim 10.gün oluyor.Hayırlısı bakalım şuan bile kendimi zor tutuyorum.
canım geçmiş olsun çok. hayırdır ne hastanesi kusura bakma kaçırdım sanırım yazdıysan da? inşallah iyisindir inşallah hepimiz güzel haberler verecez birgün burdan:)
Canım geçmiş olsun. iyi misin şimdi?
tüplerim kapalıydı önce histereskopi ardındn laparoskopi yapıldı sol tüpüm açılmış.. doktorum durumdan memnun şimdi iyileşme sürecindeyim bakalım sonra neler olacak... narkozun vermiş olduğu bulantı dışında hiçbir sorunum olmadı gayet iyiyim kızlar...Çok geçmiş olsun. inşallah sende de haberler güzeldir.
gecmis olsun canim. en tez zamanda mucizen gelsin saglikla insallahtüplerim kapalıydı önce histereskopi ardındn laparoskopi yapıldı sol tüpüm açılmış.. doktorum durumdan memnun şimdi iyileşme sürecindeyim bakalım sonra neler olacak... narkozun vermiş olduğu bulantı dışında hiçbir sorunum olmadı gayet iyiyim kızlar...
canım cook gecmiş olsun..tüplerim kapalıydı önce histereskopi ardındn laparoskopi yapıldı sol tüpüm açılmış.. doktorum durumdan memnun şimdi iyileşme sürecindeyim bakalım sonra neler olacak... narkozun vermiş olduğu bulantı dışında hiçbir sorunum olmadı gayet iyiyim kızlar...
Canim herseyin ii olduguna cok sevindim Allah ima sükürler olsun sol tüpûn acilmis cok gecmis olsun canim dikkat et kendinetüplerim kapalıydı önce histereskopi ardındn laparoskopi yapıldı sol tüpüm açılmış.. doktorum durumdan memnun şimdi iyileşme sürecindeyim bakalım sonra neler olacak... narkozun vermiş olduğu bulantı dışında hiçbir sorunum olmadı gayet iyiyim kızlar...
Ikimizinde ayni gun yapilmis benim 2 tane 3. Gun embriyisu yerlestirildi seninCanım test tarihim 21 Nisan.9 Nisanda transferim olmuştu.12.güne verdiler test tarihini.ama ben erkenmi yaptırsam.
Çok geçmiş olsun canım, eh bu operasyonlardan sonra bebişin kendiliğinden gelir inşallah..tüplerim kapalıydı önce histereskopi ardındn laparoskopi yapıldı sol tüpüm açılmış.. doktorum durumdan memnun şimdi iyileşme sürecindeyim bakalım sonra neler olacak... narkozun vermiş olduğu bulantı dışında hiçbir sorunum olmadı gayet iyiyim kızlar...
Canım evet benimde 2 tane 3.gün embriyosu.Sen ne zaman test yaptıracaksın canım.Ikimizinde ayni gun yapilmis benim 2 tane 3. Gun embriyisu yerlestirildi senin
desenize iki güzel haberi beraber alıcaz.... hadi bir an once guzel haberler verin bizeCanım evet benimde 2 tane 3.gün embriyosu.Sen ne zaman test yaptıracaksın canım.
Ben gununu bekleyecem 21 nisanda yapacam ama burda sonucu ertesi gunu veriyorlarCanım evet benimde 2 tane 3.gün embriyosu.Sen ne zaman test yaptıracaksın canım.
neden ben ozelde 60 tl ye yaptırdım yarım saat içinde verdilerBen gununu bekleyecem 21 nisanda yapacam ama burda sonucu ertesi gunu veriyorlar
hımmm anladım canım ama cok zor bı tahlil degilki neden ertesi güne bırakıyorlar...Ben yurtdisindayim burda maalesef turkiyedeki gibi degil basta 5 gun sonra sonucu ver iris dedi ler ama tup bebek ilac aliyorum diyince uzerine acil yazariz dediler ertesi gunu alirsiniz dediler
hımmm anladım canım ama cok zor bı tahlil degilki neden ertesi güne bırakıyorlar...[/QUOTKani mahalle dr unda aliyorlar ama hastaneye gonderiyorlar sonuc icin
Arkadaşım sende de adet sancısına benzer bir ağrı varmıBen yurtdisindayim burda maalesef turkiyedeki gibi degil basta 5 gun sonra sonucu ver iris dedi ler ama tup bebek ilac aliyorum diyince uzerine acil yazariz dediler ertesi gunu alirsiniz dediler
Arada oluyor ama cok degil senin?Arkadaşım sende de adet sancısına benzer bir ağrı varmı
Sana hangi vitamini verdi doktor canım bana decavit verdi folik asit bitince oma başla dedi haftaya başlıyacam yemek yiyemiyorum ya hala Allahtan meyve yiyorum öğlenleri acikinca elma armut portakal yiyorum bu arada cinsiyet tahmini de yaptı doktorum kıza benziyor dedi bakalım 2 hafta sonra 2li testin sonucu için gidicem o zaman daha belirgin olur belki cinsiyetiSelam canım kilon normal baslamissin en azından bu iyi birsey. .ilk 3 ay kilo vermen hiç önemli değil bebek çok küçük olduğu için.bundan sonra yavaş yavaş kendini toparlarsin kilo almaya baslarsin merak etme..bebiş sağlıklı olduktan sonra gelişimi normal ilerlediği sürece sorun olmaz..sadece seni halsiz bırakabilir onu da bu aldığımız vitamin destekleriyle engelleyebilirsin..
Gecmis olsun arkadsm inslh hyrlisyla duZelirsn TedVine kaldgn yerden baslarsin en kisa zmnda bebislernide kucagna alirsin bu arada histeroskopi zormu bnde hastalnmayi bekliyorm cektrmk icintüplerim kapalıydı önce histereskopi ardındn laparoskopi yapıldı sol tüpüm açılmış.. doktorum durumdan memnun şimdi iyileşme sürecindeyim bakalım sonra neler olacak... narkozun vermiş olduğu bulantı dışında hiçbir sorunum olmadı gayet iyiyim kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?