Gunaydin kizlar,ben dunde bugunde hastayim midem bulaniyor kusuyorum basim agriyo 5.haftasinda bunlari yasayan varmi kizlar?
gecmis olsun. benim 7 haftalikken basladi. ben de iki hafta yattim. 7/24 bulanti ve günde birkac kez kusma. ben patates fln yemeye calistim. 10 haftaya girmemle beraber azaldi suan yok sayilir birtek ac kalinca. ama olsun herseye rabbim cok sükür ki bu günleri yasayabiliyorum hic öflemedimGunaydin kizlar,ben dunde bugunde hastayim midem bulaniyor kusuyorum basim agriyo 5.haftasinda bunlari yasayan varmi kizlar?
Sagol Doga14,hersey midemi kaldiriyo cubuk kraker yiyorum calismiyorum Allahtan annemdeyim o bakiyo dedigin gibi esimin parfumu bile cok agir geliyo artik pek gucumde yok yoruluyorum bu cmtsi kese gormeye gidicem,sen degerlerini hatirliyomusun benimki cok yuksek,9.gun 840 11.gun 2400 17 gun 35,450 kaciz cok merakdayim:)5.gun embriyosu 3 adet.Ben :) @kriziantem86. Büyük ihtimalle çoğul gebesin ondan. 4 hafta sürdü benim. Şimdi yavaş yavaş rahatlamaya başladım. Allah yardımcın olsun. Doktor bana bir ilaç verdi 7. haftada o birazcık hafifletir gibi oldu ama o kadar. Şimdi tavsiye vereceğim ama bu tavsiyeler sende işe yarar mı bilmiyorum.
Ben bol bol yoğurda ekmek koyarak yedim. Bol tuzlu. Patates haşlatıp içine peynir koyup yedim. Kokular tetikliyor çoğunlukla. Kokulu yerlerden uzak dur. Hele sigara parfüm gibi şeylerden. Evde eşim bile parfüm kullanmıyor benim. Grisini, peynir ekmek çok yedim. Başka türlü midem toparlanmadı. Bunun haricinde de sıcak çorba, baharatlı şeyler yeme. Süt gibi şeyler içme. Elma falan yedim ben.
Sindirimi kolay şeyleri deneyebilirsin. Bir arkadaşım havuç önermişti. Onun kusmadığı bir o varmış diye. Bir başkası ayva önerdi. Bunlar soğuk soğuk dolaptan olursa daha kolay yeniyor.
İşe gidiyorsan gitme, izin al. Dinlen bol bol. İnşallah kolaylıkla atlatırsın bu dönemi.
Sagol canim,bende oflemiyorumda bayaga zorlaniyorum bisiy yiyemiyorum beslenemedigim icin bebislere bisiy olmasindan korkuyorum,insaAllah benimde bi kac haftaya biter.gecmis olsun. benim 7 haftalikken basladi. ben de iki hafta yattim. 7/24 bulanti ve günde birkac kez kusma. ben patates fln yemeye calistim. 10 haftaya girmemle beraber azaldi suan yok sayilir birtek ac kalinca. ama olsun herseye rabbim cok sükür ki bu günleri yasayabiliyorum hic öflemedim
Canım ne durumdasın. Heyecan dorukta mıSamsun'dan sevgiler selamlar canlar.Burda da Mis gibi bir hava var.
canim korkma ben suan baslangic kilomdan 1 kg verdim. yemek ilk 3 ay pek önemli degil dedi doktorum. insallah tez zamanda gecer arkadasimSagol canim,bende oflemiyorumda bayaga zorlaniyorum bisiy yiyemiyorum beslenemedigim icin bebislere bisiy olmasindan korkuyorum,insaAllah benimde bi kac haftaya biter.
Sagolasin canim benim insaAllah:)canim korkma ben suan baslangic kilomdan 1 kg verdim. yemek ilk 3 ay pek önemli degil dedi doktorum. insallah tez zamanda gecer arkadasim
Cerencim çok ama çok heyecanlıyım.Ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.Yıllardan beri kan sonuçlarımın negatif yazmasına öyle alışmışım ki pozitifi görebilecekmiyim bilmiyorum.Allahım sen büyüksünCanım ne durumdasın. Heyecan dorukta mıNe zaman test yapacaksın. İnşallah senin de güzel haberlerini duyacağız burdan.
bol bol dua et canım Allahın izniyle göreceksin... bebişine güven lütfen..Cerencim çok ama çok heyecanlıyım.Ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.Yıllardan beri kan sonuçlarımın negatif yazmasına öyle alışmışım ki pozitifi görebilecekmiyim bilmiyorum.Allahım sen büyüksün
Canım test tarihim 21 Nisan.9 Nisanda transferim olmuştu.12.güne verdiler test tarihini.ama ben erkenmi yaptırsam.Canım ne durumdasın. Heyecan dorukta mıNe zaman test yapacaksın. İnşallah senin de güzel haberlerini duyacağız burdan.
Umutsuzluğa kapılma canım, dualarımız karşılıksız kalmayacak..Cerencim çok ama çok heyecanlıyım.Ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.Yıllardan beri kan sonuçlarımın negatif yazmasına öyle alışmışım ki pozitifi görebilecekmiyim bilmiyorum.Allahım sen büyüksün
Canım benim umutsuzluğa kapılma dua et hep, ben erken test yaptırmadım sabrettim. 12. gün yaptırdım ama sen bilirsin. daha 7. gün ama çok erken bugün yarın yaptırma sakın.Canım test tarihim 21 Nisan.9 Nisanda transferim olmuştu.12.güne verdiler test tarihini.ama ben erkenmi yaptırsam.
canım geçmiş olsun çok. hayırdır ne hastanesi kusura bakma kaçırdım sanırım yazdıysan da? inşallah iyisindir inşallah hepimiz güzel haberler verecez birgün burdan:)merhaba kızlar ..kaç gündür girememiştim ne güzel haberler vermişsiniz çok sevindim ..dün taburcu oldum hastanede uyuyamamıştım deliksiz bir uyku çektim uyanır uyanmaz kendimi burada buldum ...inşallah hergünümüz böyle güzel haberlerle geçer...
ben olsam 10. günde yaptırırım valla beklemek işkence. ilkinde 9 günde yaptırmıştım ikincisinde test günümü göremeden kanamam başlamıştı zatenCanım test tarihim 21 Nisan.9 Nisanda transferim olmuştu.12.güne verdiler test tarihini.ama ben erkenmi yaptırsam.
Canım geçmiş olsun. iyi misin şimdi?merhaba kızlar ..kaç gündür girememiştim ne güzel haberler vermişsiniz çok sevindim ..dün taburcu oldum hastanede uyuyamamıştım deliksiz bir uyku çektim uyanır uyanmaz kendimi burada buldum ...inşallah hergünümüz böyle güzel haberlerle geçer...
Sagol Doga14,hersey midemi kaldiriyo cubuk kraker yiyorum calismiyorum Allahtan annemdeyim o bakiyo dedigin gibi esimin parfumu bile cok agir geliyo artik pek gucumde yok yoruluyorum bu cmtsi kese gormeye gidicem,sen degerlerini hatirliyomusun benimki cok yuksek,9.gun 840 11.gun 2400 17 gun 35,450 kaciz cok merakdayim:)5.gun embriyosu 3 adet.
Pazar günü yaptırmaya karar verdim 10.gün oluyor.Hayırlısı bakalım şuan bile kendimi zor tutuyorum.ben olsam 10. günde yaptırırım valla beklemek işkence. ilkinde 9 günde yaptırmıştım ikincisinde test günümü göremeden kanamam başlamıştı zaten
ben 12. haftadayım canım hala progestan kullanıyorum doktorum kestirmedi 1 ay önce düşük tehlikesi geçirdiğim için sanırım bu arada o yumurtalar iniyor zamanla benim artık inmiş şişikliği ben tedavide 3 kilo almıştım 60dan 63e çıkmıştım hamileliliğimde 3 kilo verdim 60 oldum yine tedavi öncesine döndüm ben, gören senin neren hamile diyor 4. ayıma girdim kilo alacağıma veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?