Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben :) @kriziantem86. Büyük ihtimalle çoğul gebesin ondan. 4 hafta sürdü benim. Şimdi yavaş yavaş rahatlamaya başladım. Allah yardımcın olsun. Doktor bana bir ilaç verdi 7. haftada o birazcık hafifletir gibi oldu ama o kadar. Şimdi tavsiye vereceğim ama bu tavsiyeler sende işe yarar mı bilmiyorum.

Ben bol bol yoğurda ekmek koyarak yedim. Bol tuzlu. Patates haşlatıp içine peynir koyup yedim. Kokular tetikliyor çoğunlukla. Kokulu yerlerden uzak dur. Hele sigara parfüm gibi şeylerden. Evde eşim bile parfüm kullanmıyor benim. Grisini, peynir ekmek çok yedim. Başka türlü midem toparlanmadı. Bunun haricinde de sıcak çorba, baharatlı şeyler yeme. Süt gibi şeyler içme. Elma falan yedim ben.
Sindirimi kolay şeyleri deneyebilirsin. Bir arkadaşım havuç önermişti. Onun kusmadığı bir o varmış diye. Bir başkası ayva önerdi. Bunlar soğuk soğuk dolaptan olursa daha kolay yeniyor.

İşe gidiyorsan gitme, izin al. Dinlen bol bol. İnşallah kolaylıkla atlatırsın bu dönemi.

Gunaydin kizlar,ben dunde bugunde hastayim midem bulaniyor kusuyorum basim agriyo 5.haftasinda bunlari yasayan varmi kizlar?

Gunaydin kizlar,ben dunde bugunde hastayim midem bulaniyor kusuyorum basim agriyo 5.haftasinda bunlari yasayan varmi kizlar?
gecmis olsun. benim 7 haftalikken basladi. ben de iki hafta yattim. 7/24 bulanti ve günde birkac kez kusma. ben patates fln yemeye calistim. 10 haftaya girmemle beraber azaldi suan yok sayilir birtek ac kalinca. ama olsun herseye rabbim cok sükür ki bu günleri yasayabiliyorum hic öflemedim

Sagol Doga14,hersey midemi kaldiriyo cubuk kraker yiyorum calismiyorum Allahtan annemdeyim o bakiyo dedigin gibi esimin parfumu bile cok agir geliyo artik pek gucumde yok yoruluyorum bu cmtsi kese gormeye gidicem,sen degerlerini hatirliyomusun benimki cok yuksek,9.gun 840 11.gun 2400 17 gun 35,450 kaciz cok merakdayim:)5.gun embriyosu 3 adet.

Sagol canim,bende oflemiyorumda bayaga zorlaniyorum bisiy yiyemiyorum beslenemedigim icin bebislere bisiy olmasindan korkuyorum,insaAllah benimde bi kac haftaya biter.

Sagol canim,bende oflemiyorumda bayaga zorlaniyorum bisiy yiyemiyorum beslenemedigim icin bebislere bisiy olmasindan korkuyorum,insaAllah benimde bi kac haftaya biter.
canim korkma ben suan baslangic kilomdan 1 kg verdim. yemek ilk 3 ay pek önemli degil dedi doktorum. insallah tez zamanda gecer arkadasim

merhaba kızlar ..kaç gündür girememiştim ne güzel haberler vermişsiniz çok sevindim ..dün taburcu oldum hastanede uyuyamamıştım deliksiz bir uyku çektim uyanır uyanmaz kendimi burada buldum ...inşallah hergünümüz böyle güzel haberlerle geçer...

Canım ne durumdasın. Heyecan dorukta mı Ne zaman test yapacaksın. İnşallah senin de güzel haberlerini duyacağız burdan.
Cerencim çok ama çok heyecanlıyım.Ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.Yıllardan beri kan sonuçlarımın negatif yazmasına öyle alışmışım ki pozitifi görebilecekmiyim bilmiyorum.Allahım sen büyüksün

bol bol dua et canım Allahın izniyle göreceksin... bebişine güven lütfen..

Canım ne durumdasın. Heyecan dorukta mı Ne zaman test yapacaksın. İnşallah senin de güzel haberlerini duyacağız burdan.
Canım test tarihim 21 Nisan.9 Nisanda transferim olmuştu.12.güne verdiler test tarihini.ama ben erkenmi yaptırsam.

Umutsuzluğa kapılma canım, dualarımız karşılıksız kalmayacak..

Canım test tarihim 21 Nisan.9 Nisanda transferim olmuştu.12.güne verdiler test tarihini.ama ben erkenmi yaptırsam.
Canım benim umutsuzluğa kapılma dua et hep, ben erken test yaptırmadım sabrettim. 12. gün yaptırdım ama sen bilirsin. daha 7. gün ama çok erken bugün yarın yaptırma sakın.

canım geçmiş olsun çok. hayırdır ne hastanesi kusura bakma kaçırdım sanırım yazdıysan da? inşallah iyisindir inşallah hepimiz güzel haberler verecez birgün burdan:)

Canım geçmiş olsun. iyi misin şimdi?

9. gün 162 11. gün 352 sanırım. Senin kadar yüksek değildi. Benim kusmam falan da olmadı ama her şey içimi kaldırıyordu ve iştahım hiç yok. Ben tedaviyle falan da kilo almıştım. Transfer sonrasından bugüne -4 kilodayım. Tabi onun çoğu şişkinlikti de. Yine de bebeklerin senden alacaklarını alacaklar. Yiyemiyorum beslenemiyorlar diye sakın düşünme.

Bak bir kadın doğum doktoru bir programda söylemişti. 2. dünya savaşında kamplardaki kadınlar hamile kaldıklarından 5-6 kilo altta doğuma girmişler, günün o koşulları eziyetle. Onların bebekleri bile sağlıklı problemsiz doğmuş. Yani tüm hamileliğinde bile yiyemesen öyle büyük bir olay değil. Benim bir arkadaşım 9 ay bulantı kusma yaşadı. Maşallah çok sağlıklı kızı şimdi.

Selam canım kilon normal baslamissin en azından bu iyi birsey. .ilk 3 ay kilo vermen hiç önemli değil bebek çok küçük olduğu için.bundan sonra yavaş yavaş kendini toparlarsin kilo almaya baslarsin merak etme..bebiş sağlıklı olduktan sonra gelişimi normal ilerlediği sürece sorun olmaz..sadece seni halsiz bırakabilir onu da bu aldığımız vitamin destekleriyle engelleyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…