Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok sağol, inşallah görürüm keseyi de. Allah razı olsun.
TEYZOŞLER 12. GÜN DEGERİM 615 OLMUS....
Maşallah hemşerim, ne güzel artmış değerin Çok sevindim. Sana ne zaman dediler kese için. Ben ayın 24. ünde gidicem.

Canım çok sağol, inşallah görürüm keseyi de. Allah razı olsun.

Maşallah hemşerim, ne güzel artmış değerin Çok sevindim. Sana ne zaman dediler kese için. Ben ayın 24. ünde gidicem.
gebelıgımızı beraber takıp edicez canım 25 ınde kese gorcez yarında ışe baslıycam artık evde acayıp sıkıldım

ben 12. haftadayım canım hala progestan kullanıyorum doktorum kestirmedi 1 ay önce düşük tehlikesi geçirdiğim için sanırım bu arada o yumurtalar iniyor zamanla benim artık inmiş şişikliği ben tedavide 3 kilo almıştım 60dan 63e çıkmıştım hamileliliğimde 3 kilo verdim 60 oldum yine tedavi öncesine döndüm ben, gören senin neren hamile diyor 4. ayıma girdim kilo alacağıma veriyorum

kızlar ya birşey sorucam. 3 gündür bazen sağ bazen de sol kasığımda batma şeklinde ağrı oluyor bugün kürtajın 17. günü bir de dün bikaç damla kanamam oldu yumurtlama ağrısı falan mı acaba. daha önce hiç yaşamadım böyle birşey

Canim bende oluyor. Evlenene kadarda bir turlu cozememistim. Yumurta takibi sirasinda öğrendim. Yumurta catlayacagi zaman bu tarz agrilar oluyormuş. Hatta o günlerde akinti biraz daha yoğunlaşıyor. Anlamanin en güzel yoluda lh testi alip kontrol etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…