- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
valla bayagı yüksek cıktı yok yavrum bır tane 5. gun koydularmaşallahhhhhh canım seni de ikiz mi aceba iki embriyo mu transfer edilmişti
Canim masallah ne güzel artmis degerin cok sevindim insallah hersey yolunda gidecek kesenide görûrsün bebeginin kalbinide dinlersin benim ilaclarimin adi farkli birtek sizinle folik asit bide progestron uyuyor digerlerini bende biraktim 7. Haftamda suan sadece ikisini kullanıyorum progestron da fitil yatarken birtane
Maşallah hemşerim, ne güzel artmış değerinTEYZOŞLER 12. GÜN DEGERİM 615 OLMUS....
gebelıgımızı beraber takıp edicez canım 25 ınde kese gorcez yarında ışe baslıycam artık evde acayıp sıkıldımCanım çok sağol, inşallah görürüm keseyi de. Allah razı olsun.
Maşallah hemşerim, ne güzel artmış değerinÇok sevindim. Sana ne zaman dediler kese için. Ben ayın 24. ünde gidicem.
maasallah arkadasim gözün aydin. saglikla kucagini almani dilerimTEYZOŞLER 12. GÜN DEGERİM 615 OLMUS....
TEYZOŞLER 12. GÜN DEGERİM 615 OLMUS....
Masallah caninm gözün aydinTEYZOŞLER 12. GÜN DEGERİM 615 OLMUS....
ben 12. haftadayım canım hala progestan kullanıyorum doktorum kestirmedi 1 ay önce düşük tehlikesi geçirdiğim için sanırım bu arada o yumurtalar iniyor zamanla benim artık inmiş şişikliği ben tedavide 3 kilo almıştım 60dan 63e çıkmıştım hamileliliğimde 3 kilo verdim 60 oldum yine tedavi öncesine döndüm ben, gören senin neren hamile diyor 4. ayıma girdim kilo alacağıma veriyorumBen de progestan fitil kullanıyordum onu kesti doktorum 8. Haftadan sonra tıbben hiç bir etkisi yok dedi..onu bırakınca bende baya rahatlamistim..birde bizde yumurta buyutmek için kullandigimiz ilaclardan dolayı opudan sonra da kalan yumurtalar büyümeye devam ediyormus bende bir sürü yumurta gördü doktorum onlarda çok şişkinlik yapar dedi..
Artık diğer hamilelere göre biraz fazla sisicez yapacak birşey yok :))bende kiloluyum 68 le başladım hamileliğe 71 e az kaldı :) bebisler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
insan nasıl görmek istiyor değil mi merak etme annesi keyifleri yerindedir sicacik yumuşacık yeri buldular)
kızlar ya birşey sorucam. 3 gündür bazen sağ bazen de sol kasığımda batma şeklinde ağrı oluyor bugün kürtajın 17. günü bir de dün bikaç damla kanamam oldu yumurtlama ağrısı falan mı acaba. daha önce hiç yaşamadım böyle birşey
hımmm bir daha ki ay bi ovulasyon testi alayım ben :) sağol kızum cevap için
günaydın canım ..hayırlı sabahlar..Günaydın canlarımmmmm...En güzel, en mutlu, en kahkahalı günler sizlerin olsun..
günaydiiiiin hepinizeeGünaydın canlarımmmmm...En güzel, en mutlu, en kahkahalı günler sizlerin olsun..
Eskişehirde de mükemmel bir hava var. Sonunda yaz geliyor..Gunaydin canlar nasilsiniz bugun Burda Java cok gusel turkiyede havalar nasil hersey gönlünüzce olsun sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?