Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben "imom" diye bir vitamin kullaniyorum canım içinde folikasit omega3 dahil birsürü vitamin var..bakalım belki 2 li testten sonra değiştirir. .ay kız dedi demek çok heyecanli:) sağlıklı hayırlı bi evlat olsun da kızda olsa erkekte olsa farketmez bu arada meyve Yemen iyi en azından hasta olmazsın bagirsaklarin da düzgün çalışır meyve ile.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kisa zamanda toparlanirsin. Bir an öncede tedavinin baslamasini dilerim.

Ben yurtdisindayim burda maalesef turkiyedeki gibi degil basta 5 gun sonra sonucu ver iris dedi ler ama tup bebek ilac aliyorum diyince uzerine acil yazariz dediler ertesi gunu alirsiniz dediler
Bende yurt dışında yaşıyorum banada ertesi gün demişlerdi ama doktorum Akşama doğru eşimi arayıp sonucu söylemişti ben dayanamayıp eczaneden test Alıp yapmıştım öğrenmiştim güzel haberler alırsın inş

Ts cnm umarim hayirlisi olur ben ingilteredeyim cnm sen

Gecmis olsun arkadsm inslh hyrlisyla duZelirsn TedVine kaldgn yerden baslarsin en kisa zmnda bebislernide kucagna alirsin bu arada histeroskopi zormu bnde hastalnmayi bekliyorm cektrmk icin
yok tatlım rahat ol laparoskopi azıcık sıkıntılı ama abartacak bişeyde değilmiş test ettim onaylıyorum ..:)

C

canim benim yurtdışında nerdesin Insallah pozitif sonuç görürsün guselhaberlerini verirsin
Canim benim bende almanyadayim transferden sonra ingilterede hemen laldiriyorlarmi burada 15 dak bekletip direkt eve gonderiyolar nasip oldukdan sonra her durumda oluyo Insallah hayırlı sonuçlar alırız

Hepinize hayırlı cumalar Allah hepimizin gonlune gore versin dualarimizi. Kabul olması dileğiyle

SEMCAN nasılsın test gunune az kaldı cok heyecan var dimi???
Canım günaydınnn mercimek sanada günaydın yavrum.Heyecan olmaz mı bugün bir arkadaş hastanede tanışmıştık benim opu olduğum gün onun transferi vardı.Az önce kan verdi sonucu bekliyor.Telden yazışıyoruz. bende o kadar heyecanlıyım ki.Nasıl bastıracam bu heyecanı bilmiyorum işyerindeyim.Muhasebeciyim.Yazdığım bütün evrakların dili olsada konuşsa.....

ben canı gönülden inanıyorum canım POZİTİF göreceksin Allahın izniyle. ne zaman yapacaksın testi, bekliycekmisin gününü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…