- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Sana hangi vitamini verdi doktor canım bana decavit verdi folik asit bitince oma başla dedi haftaya başlıyacam yemek yiyemiyorum ya hala Allahtan meyve yiyorum öğlenleri acikinca elma armut portakal yiyorum bu arada cinsiyet tahmini de yaptı doktorum kıza benziyor dedi bakalım 2 hafta sonra 2li testin sonucu için gidicem o zaman daha belirgin olur belki cinsiyeti
canim benim yurtdışında nerdesin Insallah pozitif sonuç görürsün guselhaberlerini verirsinBen gununu bekleyecem 21 nisanda yapacam ama burda sonucu ertesi gunu veriyorlar
merhaba kızlar ..kaç gündür girememiştim ne güzel haberler vermişsiniz çok sevindim ..dün taburcu oldum hastanede uyuyamamıştım deliksiz bir uyku çektim uyanır uyanmaz kendimi burada buldum ...inşallah hergünümüz böyle güzel haberlerle geçer...
Bende yurt dışında yaşıyorum banada ertesi gün demişlerdi ama doktorum Akşama doğru eşimi arayıp sonucu söylemişti ben dayanamayıp eczaneden test Alıp yapmıştım öğrenmiştim güzel haberler alırsın inşBen yurtdisindayim burda maalesef turkiyedeki gibi degil basta 5 gun sonra sonucu ver iris dedi ler ama tup bebek ilac aliyorum diyince uzerine acil yazariz dediler ertesi gunu alirsiniz dediler
Ts cnm umarim hayirlisi olur ben ingilteredeyim cnm senBende yurt dışında yaşıyorum banada ertesi gün demişlerdi ama doktorum Akşama doğru eşimi arayıp sonucu söylemişti ben dayanamayıp eczaneden test Alıp yapmıştım öğrenmiştim güzel haberler alırsın inş
yok tatlım rahat ol laparoskopi azıcık sıkıntılı ama abartacak bişeyde değilmiş test ettim onaylıyorum ..:)Gecmis olsun arkadsm inslh hyrlisyla duZelirsn TedVine kaldgn yerden baslarsin en kisa zmnda bebislernide kucagna alirsin bu arada histeroskopi zormu bnde hastalnmayi bekliyorm cektrmk icin
Ben hollandadayım canımTs cnm umarim hayirlisi olur ben ingilteredeyim cnm sen
Canim benim bende almanyadayim transferden sonra ingilterede hemen laldiriyorlarmi burada 15 dak bekletip direkt eve gonderiyolar nasip oldukdan sonra her durumda oluyo Insallah hayırlı sonuçlar alırızC
canim benim yurtdışında nerdesin Insallah pozitif sonuç görürsün guselhaberlerini verirsin
Yanlis alıntı yaptim lauderTs cnm inshallah ingilteredeyim sen?
canım sağol ağzına sağlık dua tamam dı sıradaki arkadasa 2500 ilave ediyorum..Neseli cnm ben 5000 tane dua almistim 2500 daha ekle okundu 7500
Hayırlı cumalar arkadaşlar, Allah gonlunuzden geçen herse güzel seyin olmasini nasip etsin inşallah,
astaravistama teyzesi isirsin onun yanaklarini
Canım günaydınnn mercimek sanada günaydın yavrum.Heyecan olmaz mı bugün bir arkadaş hastanede tanışmıştık benim opu olduğum gün onun transferi vardı.Az önce kan verdi sonucu bekliyor.Telden yazışıyoruz. bende o kadar heyecanlıyımSEMCAN nasılsın test gunune az kaldı cok heyecan var dimi???
ben canı gönülden inanıyorum canım POZİTİF göreceksin Allahın izniyle. ne zaman yapacaksın testi, bekliycekmisin gününü?Canım günaydınnn mercimek sanada günaydın yavrum.Heyecan olmaz mı bugün bir arkadaş hastanede tanışmıştık benim opu olduğum gün onun transferi vardı.Az önce kan verdi sonucu bekliyor.Telden yazışıyoruz. bende o kadar heyecanlıyımki.Nasıl bastıracam bu heyecanı bilmiyorum işyerindeyim.Muhasebeciyim.Yazdığım bütün evrakların dili olsada konuşsa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?