- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
Kizlar hayirli cumalar öncelikle. Hepiniz için uygunsa ben sirami tedavisi daha yakin olan bir arkadaşa devretmek istiyorum. Benim tedavide sorunlar cikti. Daha öncede yazdigim gibi regl durumu bitmedi. Çok şükür bu hafta biraz daha iyi geçti. Benim catlamayan bir yumurtam var. bu ilaçlar yüzünden kistte dönüştü. 1 aydir ugrasiyoruz. İnşallah 2 gün içinde ilaç bitecek gerçek regl olup tekrar doktora gidicem. Dondurulmuş tedavisi o zaman belli olucak. Tedavisi benden daha önce olacak bir arkadasimizin bu duaya daha çok ihtiyacı var. Sizler içinde uygunsa tedavisi yaklaşan arkadaşa okuyalim. Ben tedaviye basladigim zaman yardimlarinizi isteyecem.[/QUOTE
canım üzüldüm ama vardır bundadır bır hayır, ınsallah bır an once yapılır transferin..
Müthiş ne güzel, birden kalabalık bir aile olacaksınız...ayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini inşallah...Kizlar 3 tane kese goruldu 3 bebegim olucakk:)
Canım benim sen sıkma canını, geç olsun ama güç olmasın. Güzel haberler alacağımıza inanıyorum ben. Dua sırasıla alakalı bence sorun yok. Nasılsa her hafta okuyoruz. Sen nasıl dersen ben uyarım.Kizlar hayirli cumalar öncelikle. Hepiniz için uygunsa ben sirami tedavisi daha yakin olan bir arkadaşa devretmek istiyorum. Benim tedavide sorunlar cikti. Daha öncede yazdigim gibi regl durumu bitmedi. Çok şükür bu hafta biraz daha iyi geçti. Benim catlamayan bir yumurtam var. bu ilaçlar yüzünden kistte dönüştü. 1 aydir ugrasiyoruz. İnşallah 2 gün içinde ilaç bitecek gerçek regl olup tekrar doktora gidicem. Dondurulmuş tedavisi o zaman belli olucak. Tedavisi benden daha önce olacak bir arkadasimizin bu duaya daha çok ihtiyacı var. Sizler içinde uygunsa tedavisi yaklaşan arkadaşa okuyalim. Ben tedaviye basladigim zaman yardimlarinizi isteyecem.
ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN CANIM HERSEYİN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HERSEY YOLUNA GİRER. HERZAMAN YANINDAYIZ. TEDAVİSİ YAKIN OLAN ARKADAŞLAR YAZARSANIZ DEĞİŞTİRELİM .Kizlar hayirli cumalar öncelikle. Hepiniz için uygunsa ben sirami tedavisi daha yakin olan bir arkadaşa devretmek istiyorum. Benim tedavide sorunlar cikti. Daha öncede yazdigim gibi regl durumu bitmedi. Çok şükür bu hafta biraz daha iyi geçti. Benim catlamayan bir yumurtam var. bu ilaçlar yüzünden kistte dönüştü. 1 aydir ugrasiyoruz. İnşallah 2 gün içinde ilaç bitecek gerçek regl olup tekrar doktora gidicem. Dondurulmuş tedavisi o zaman belli olucak. Tedavisi benden daha önce olacak bir arkadasimizin bu duaya daha çok ihtiyacı var. Sizler içinde uygunsa tedavisi yaklaşan arkadaşa okuyalim. Ben tedaviye basladigim zaman yardimlarinizi isteyecem.
Banada 5000 yazarmsn canimŞİMDİ SIRADA @@cudis arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 37.000
@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:2,500
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:5000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:2500
3 tane 5.gun embriyosuydu canim 3.de tutmus.SANA KAC TANE KACINCI GUN EMBRIYOSU KONULMUSTU CANIM
1 tane evlat isterken 3 tane birden oldu ama riskli dedi doktor gelisemiyebilirler buyumeyebilirler etken dogum olup kuvezde 1 ay kalabilirler dedi moralim bozuldu,dua edin sizde bana kizlarHayirlisi buymus deyip bol bol bizim için dua et. Allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Arkadasim 3 tane mi embriyo yerleştirilmiş ti?
canim rabbimden bizler hep hayirlisini diliyoruz. rabbim bunu hayirli görmüs bol bol dua et konus yavrularinla.hersey yolunda gidicek insallah. bi gebelikle kocaman bi aile olucaksiniz maasallahEvettt napicam benn simdi sokdayim:)
rabbim yar yardimcin olsun canim. anliyorum seni ama bol bol dua et icini ferah tutmaya calis1 tane evlat isterken 3 tane birden oldu ama riskli dedi doktor gelisemiyebilirler buyumeyebilirler etken dogum olup kuvezde 1 ay kalabilirler dedi moralim bozuldu,dua edin sizde bana kizlar
Amin canimm insaAllah rabbim kucagima saglikla almayi nasip etsin.Müthiş ne güzel, birden kalabalık bir aile olacaksınız...ayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini inşallah...
İnsaAllah canim insaAllah cumalar okunyo Allahim hepimizin gonlundeki muradini versin,doktor birini sonlandiralim diyor ben nasil kiyarim az once gordum yan yana duruyo 3 u bircanim rabbimden bizler hep hayirlisini diliyoruz. rabbim bunu hayirli görmüs bol bol dua et konus yavrularinla.hersey yolunda gidicek insallah. bi gebelikle kocaman bi aile olucaksiniz maasallah
1 tane evlat isterken 3 tane birden oldu ama riskli dedi doktor gelisemiyebilirler buyumeyebilirler etken dogum olup kuvezde 1 ay kalabilirler dedi moralim bozuldu,dua edin sizde bana kizlar
ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN CANIM HERSEYİN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HERSEY YOLUNA GİRER. HERZAMAN YANINDAYIZ. TEDAVİSİ YAKIN OLAN ARKADAŞLAR YAZARSANIZ DEĞİŞTİRELİM .
benım anlamadıgım canım 5. gün embriyosuna tutma ıhtımalı cok yuksek dıyorlar, cogul gebelık ıstemıyor doktorlar neden 3 tane transfer ediyorlar??3 tane 5.gun embriyosuydu canim 3.de tutmus.
Benim ilk denememde 2 koydular hamile kaldim dusuk yaptim bu seferde 3 koyalim dedim tmm dedi doktor biri pek kaliteli degildi zaten ama 3 de tutmus,daha dondurulmus 3 tane daha var banada igneyle son verelim diyor cok zor bisiy buda ya erken dogumla hepsini kaybedersem diyorum Allahim ne zor bi sinnavdir bu bilemedim yinede bu gunume sukurler olsun.Canim seni çok iyi anliyorum benim bu ay yasim 35 girecek. Kanunen 2 embriyo yerleştirmek zorundalar. Benimde dondurulmuş 3 tane var. Ayni şeyleri doktor bizede söyledi. İsrarla tek olsun diyorlar. Hatta kalbini durdurarak sayi azaltiyorlarmis. Bunu kabul ediyorsana getirdiler. Ancak Rabbim sana 3 nude nasip ettiyse herşeyi kolaylaştıracaktir. Burada teslim olmak ve hakkında hayirlisini dilemek en doğrusu gibi geliyor. İnşallah seni, eşini uzmeyecek şekilde sürecin geçer. Bize düzende senin için bok bol dua edip bol bol "Ya Mübdi" okumak.
canım arkadasım öyle düsünüp bebeklerini üzme, doktorlarla gorus konus senın ve bebeklerın ıcın saglık acısından hangısı dogru olacaksa ona karar vermeye calıs. lütfen moralını bozma dua et. bak surda kısa bır sure once bebegımız olsun dıye nasıl dualar edıyorduk. Allahım senın ve bebeklerın ıcın en hyırlısını nasıp etsın. cok zor bır durum endıselerını anlıyorum ama lutfen kendınıde bebeklerınıde uzme canım..Benim ilk denememde 2 koydular hamile kaldim dusuk yaptim bu seferde 3 koyalim dedim tmm dedi doktor biri pek kaliteli degildi zaten ama 3 de tutmus,daha dondurulmus 3 tane daha var banada igneyle son verelim diyor cok zor bisiy buda ya erken dogumla hepsini kaybedersem diyorum Allahim ne zor bi sinnavdir bu bilemedim yinede bu gunume sukurler olsun.
Canım benim sen sıkma canını, geç olsun ama güç olmasın. Güzel haberler alacağımıza inanıyorum ben. Dua sırasıla alakalı bence sorun yok. Nasılsa her hafta okuyoruz. Sen nasıl dersen ben uyarım.
Benim ilk denememde 2 koydular hamile kaldim dusuk yaptim bu seferde 3 koyalim dedim tmm dedi doktor biri pek kaliteli degildi zaten ama 3 de tutmus,daha dondurulmus 3 tane daha var banada igneyle son verelim diyor cok zor bisiy buda ya erken dogumla hepsini kaybedersem diyorum Allahim ne zor bi sinnavdir bu bilemedim yinede bu gunume sukurler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?