Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim sen sıkma canını, geç olsun ama güç olmasın. Güzel haberler alacağımıza inanıyorum ben. Dua sırasıla alakalı bence sorun yok. Nasılsa her hafta okuyoruz. Sen nasıl dersen ben uyarım.

ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN CANIM HERSEYİN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HERSEY YOLUNA GİRER. HERZAMAN YANINDAYIZ. TEDAVİSİ YAKIN OLAN ARKADAŞLAR YAZARSANIZ DEĞİŞTİRELİM .

Banada 5000 yazarmsn canim

ŞİMDİ SIRADA @@cudis arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 42.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:2,500
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:5000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:2500
@@nurselmira...............................:5.000

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua bağışlanacak)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
sıradaki (24.04.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sultan1356 ...........................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@NursElmira............................................................: Nisan tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:her zaman dualarımızdasın

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Hayirlisi buymus deyip bol bol bizim için dua et. Allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Arkadasim 3 tane mi embriyo yerleştirilmiş ti?
1 tane evlat isterken 3 tane birden oldu ama riskli dedi doktor gelisemiyebilirler buyumeyebilirler etken dogum olup kuvezde 1 ay kalabilirler dedi moralim bozuldu,dua edin sizde bana kizlar

1 tane evlat isterken 3 tane birden oldu ama riskli dedi doktor gelisemiyebilirler buyumeyebilirler etken dogum olup kuvezde 1 ay kalabilirler dedi moralim bozuldu,dua edin sizde bana kizlar
rabbim yar yardimcin olsun canim. anliyorum seni ama bol bol dua et icini ferah tutmaya calis

canim rabbimden bizler hep hayirlisini diliyoruz. rabbim bunu hayirli görmüs bol bol dua et konus yavrularinla.hersey yolunda gidicek insallah. bi gebelikle kocaman bi aile olucaksiniz maasallah
İnsaAllah canim insaAllah cumalar okunyo Allahim hepimizin gonlundeki muradini versin,doktor birini sonlandiralim diyor ben nasil kiyarim az once gordum yan yana duruyo 3 u bir(((

Canim seni çok iyi anliyorum benim bu ay yasim 35 girecek. Kanunen 2 embriyo yerleştirmek zorundalar. Benimde dondurulmuş 3 tane var. Ayni şeyleri doktor bizede söyledi. İsrarla tek olsun diyorlar. Hatta kalbini durdurarak sayi azaltiyorlarmis. Bunu kabul ediyorsana getirdiler. Ancak Rabbim sana 3 nude nasip ettiyse herşeyi kolaylaştıracaktir. Burada teslim olmak ve hakkında hayirlisini dilemek en doğrusu gibi geliyor. İnşallah seni, eşini uzmeyecek şekilde sürecin geçer. Bize düzende senin için bok bol dua edip bol bol "Ya Mübdi" okumak.

ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN CANIM HERSEYİN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HERSEY YOLUNA GİRER. HERZAMAN YANINDAYIZ. TEDAVİSİ YAKIN OLAN ARKADAŞLAR YAZARSANIZ DEĞİŞTİRELİM .

Güzel dileklerin için çok sağol. Dediğim gibi tedavisi yakin bir arkadaş varsa ona okuyalim. nasilsa benim tedavi önümüzdeki hafta netlesecek. Bu arada onun duasi tamamlanmış olur.

Benim ilk denememde 2 koydular hamile kaldim dusuk yaptim bu seferde 3 koyalim dedim tmm dedi doktor biri pek kaliteli degildi zaten ama 3 de tutmus,daha dondurulmus 3 tane daha var banada igneyle son verelim diyor cok zor bisiy buda ya erken dogumla hepsini kaybedersem diyorum Allahim ne zor bi sinnavdir bu bilemedim yinede bu gunume sukurler olsun.

canım arkadasım öyle düsünüp bebeklerini üzme, doktorlarla gorus konus senın ve bebeklerın ıcın saglık acısından hangısı dogru olacaksa ona karar vermeye calıs. lütfen moralını bozma dua et. bak surda kısa bır sure once bebegımız olsun dıye nasıl dualar edıyorduk. Allahım senın ve bebeklerın ıcın en hyırlısını nasıp etsın. cok zor bır durum endıselerını anlıyorum ama lutfen kendınıde bebeklerınıde uzme canım..

Sağol canim benim. Tedaviye geçecek diye umutlanirken 1 aydir ugrasiyoruz. Bundada vardır bir hikmet. Bakara süresindeki gibi ilaki bu ceza bana verilen bir hediyedir deyip sabretmeye cabaliyorum. Sagolun bende sunu düşündüm. Bu hafta ilaç bitiyor ve gerçek regl olucam o zaman karar verilecek. Bu arada en az bir hafta geçecek. Hani su anda tedavisi başlayacak bir arkadasimiz varsa onu okuyalim. Onun bu duaya ve manevi desteğe benden daha çok ihtiyacı var. Olurda kimsenin daha baslamiyorsa duruma gore karar veririz

Seni çok iyi anliyorum. Bir anne adayi veya bizim gibi aday adayi için bile bunu düşünmek, karar vermek kolay değil. İnsan bu karari vermesi çok güç. Bana ilk söylendiğinde uykularim hep kacti. Ancak en basta bebeklerin icin ne olursa olsun uzulmemeye calis. Farklı bir kaç doktorla gorusmeni tavsiye ederim. Cogul gebelik takibi yapan iyi doktorlar olduğunu duymuştum. Belki öyle bir doktorla görüşmekte fayda vardır. Rabbim senin için boyle bir mucize lutfenmis inşallah hakkında hayirlisi ne ise o olur. Bir kaç hafta önce bebekler tutsun diye dua edildi simdi ucude senden vazgecememis. Bundada vardır bir hayir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…