Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadasim sen onlari bulmak icin ne cok caba harcadin rabbim onlarin 3unu de tutturduysa ins saglikla kucagina almayi da nasip eder teslimiyet ve tevekkul icinde olduktan sonra rabbim herseyi kolay eder senin adina cok sevindim ins rabbim b izlereee en hayirli zamanda en hayirli sekilde verir bizi dualarindan unutma

benım anlamadıgım canım 5. gün embriyosuna tutma ıhtımalı cok yuksek dıyorlar, cogul gebelık ıstemıyor doktorlar neden 3 tane transfer ediyorlar??

Canim bende bunu çok merak ediyordum. Burada bir kesim doktorun yaklasimi şu oluyor. Elde saglikli embriyo varsa 3-4 tane koyalim. Her biri kendi basina yüzde elli sans senin için. Hepsinin tutma olasiligi düşük ama olurda tutarsa 4 aya kadar anne karninda embriyo azaltmaya gideriz diye bakiliyor.biz görüştüğümüz 3 merkez direkt bunu teklif etti. Bunun bir anne adayi için kolay olup olmaması çokta umurlari değil.

bana göre cok yanlıs bir yaklasım..

Aynen oyle canim simdi aynisini bana doyorlar ben hangisine kiyabilirimki,cok zor durumdayum cok zoorrrrAllahim lutfen yardim et bana bi yok goster ben napcam simdi

Aynen oyle canim simdi aynisini bana doyorlar ben hangisine kiyabilirimki,cok zor durumdayum cok zoorrrrAllahim lutfen yardim et bana bi yok goster ben napcam simdi
kuzummmm hayırlı olsun. hep hayırlısı için dua etmiyor muyuz rabbim elbet kolaylık verecektir senin için en hayırlısını verecektir 1 ya da 3. yakınımda iki tane üçüz annesi var ikisi de çalışıyor üstelik düşününce zor ama demek ki rabbim kolaylık veriyor sana da verir. benim de ilk tedavimde 3 transfer edilmişti sadece biri tutmuştu o da düştü. hatta eşim 3 transferi duyunca nasıl surat asmıştı çok üzülmüştüm. bizim bu kadar emek verip hasret çekmişken sayı belirleme lüksümüz yok diye düşünüyorum "Allahım istiyorum ama 3 tane değil" diyebilir miyiz? gücüne gitmez mi? bir de birini sonlandırdık diyelim diğerlerinin devam edeceği garantisi de yok ki ( Allah korusun tabi ). dün akşam haberde gördüm belki izledin sen de amerikanın ilk 5 iz bebekleri. ailenin 1 kızı varken kardeş istemişler ve tam 5 kız daha doğmuş sağlık durumları da iyi üstelik. çünkü rabbim verdi. sana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin kocaman bir aile olun. hiç üzülme güzelim bol bol dua et koru bebeklerini . emenetleri Allaha

MEVLAM MUHAKKAK HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETMİŞTİR. GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN İNŞ. DONDURULMUŞLARINI BENCE SAKLA YİNEDE

ŞİMDİ SIRADA @@cudis arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 47.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:2,500
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:5000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:2500
@@nurselmira...............................:5.000

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
sıradaki (24.04.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sultan1356 ...........................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@NursElmira............................................................: Nisan tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:her zaman dualarımızdasın

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Allah razi olsun canim guzel temennilerin icin insaAllah dogru karar veririz yinede cok korkularim var doktorlar bi taraftan vijdanim bi taraftsn rabbim zorlastirma kolaylastir.amin.

KARDEŞLERİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞUAN KENDİMİ TUTAMIYORUM AĞLIYORUM.YÜREKLERİNİZE SAĞLIK.

Canım sen bizim topiğin ilk test sonucunu alandın, hatırlıyorum. İnşallah bu sefer Allah dualarımızı kabul edecek ve senin de güzel haberlerini alacağız. Bu hafta tedaviye daha başlayan yok galiba. O yüzden biz senin için okuyalım, şimdiden tedavin güzel başlasın güzel bitsin. Hem ben senin adını anarak başladım bile okumaya.
Allah yardımcın olsun

Canim benim ne olur uzulme. Bebeklerini yazik. Sen güçlü birisin bu belli. Daha önce kaybettim diyorsun, anliyorum bunlara kaybetmekte korkutuyor. Dediğin gibi seçmek mümkün değil. Benim haddim olmadan tavsiyem nasip eden Yaradana birak herşeyi. Allah mutlaka cikis yolu gösterir. Hepimiz etrafimizda duyuyoruz 3 veya 4 doğum yapani. Ayrıca bundan 3-4 yol önceye kadar tup bebekte hep 3-4 embriyo koyarlarmis. Hepte gebeliklerde cogulmus. Allah sana mutlaka bir kolaylik verecektir.

İnsaAllah canim Allah razi olsun Allahim gonlumuze gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…