- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Arkadasim sen onlari bulmak icin ne cok caba harcadin rabbim onlarin 3unu de tutturduysa ins saglikla kucagina almayi da nasip eder teslimiyet ve tevekkul icinde olduktan sonra rabbim herseyi kolay eder senin adina cok sevindim ins rabbim b izlereee en hayirli zamanda en hayirli sekilde verir bizi dualarindan unutmaBenim ilk denememde 2 koydular hamile kaldim dusuk yaptim bu seferde 3 koyalim dedim tmm dedi doktor biri pek kaliteli degildi zaten ama 3 de tutmus,daha dondurulmus 3 tane daha var banada igneyle son verelim diyor cok zor bisiy buda ya erken dogumla hepsini kaybedersem diyorum Allahim ne zor bi sinnavdir bu bilemedim yinede bu gunume sukurler olsun.
benım anlamadıgım canım 5. gün embriyosuna tutma ıhtımalı cok yuksek dıyorlar, cogul gebelık ıstemıyor doktorlar neden 3 tane transfer ediyorlar??
bana göre cok yanlıs bir yaklasım..Canim bende bunu çok merak ediyordum. Burada bir kesim doktorun yaklasimi şu oluyor. Elde saglikli embriyo varsa 3-4 tane koyalim. Her biri kendi basina yüzde elli sans senin için. Hepsinin tutma olasiligi düşük ama olurda tutarsa 4 aya kadar anne karninda embriyo azaltmaya gideriz diye bakiliyor.biz görüştüğümüz 3 merkez direkt bunu teklif etti. Bunun bir anne adayi için kolay olup olmaması çokta umurlari değil.
Aynen oyle canim simdi aynisini bana doyorlar ben hangisine kiyabilirimki,cok zor durumdayum cok zoorrrrCanim bende bunu çok merak ediyordum. Burada bir kesim doktorun yaklasimi şu oluyor. Elde saglikli embriyo varsa 3-4 tane koyalim. Her biri kendi basina yüzde elli sans senin için. Hepsinin tutma olasiligi düşük ama olurda tutarsa 4 aya kadar anne karninda embriyo azaltmaya gideriz diye bakiliyor.biz görüştüğümüz 3 merkez direkt bunu teklif etti. Bunun bir anne adayi için kolay olup olmaması çokta umurlari değil.
kuzummmm hayırlı olsun. hep hayırlısı için dua etmiyor muyuz rabbim elbet kolaylık verecektir senin için en hayırlısını verecektir 1 ya da 3. yakınımda iki tane üçüz annesi var ikisi de çalışıyor üstelik düşününce zor ama demek ki rabbim kolaylık veriyor sana da verir. benim de ilk tedavimde 3 transfer edilmişti sadece biri tutmuştu o da düştü. hatta eşim 3 transferi duyunca nasıl surat asmıştı çok üzülmüştüm. bizim bu kadar emek verip hasret çekmişken sayı belirleme lüksümüz yok diye düşünüyorum "Allahım istiyorum ama 3 tane değil" diyebilir miyiz? gücüne gitmez mi? bir de birini sonlandırdık diyelim diğerlerinin devam edeceği garantisi de yok ki ( Allah korusun tabi ). dün akşam haberde gördüm belki izledin sen de amerikanın ilk 5 iz bebekleri. ailenin 1 kızı varken kardeş istemişler ve tam 5 kız daha doğmuş sağlık durumları da iyi üstelik. çünkü rabbim verdi. sana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin kocaman bir aile olun. hiç üzülme güzelim bol bol dua et koru bebeklerini . emenetleri AllahaAynen oyle canim simdi aynisini bana doyorlar ben hangisine kiyabilirimki,cok zor durumdayum cok zoorrrrAllahim lutfen yardim et bana bi yok goster ben napcam simdi
MEVLAM MUHAKKAK HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETMİŞTİR. GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN İNŞ. DONDURULMUŞLARINI BENCE SAKLA YİNEDEBenim ilk denememde 2 koydular hamile kaldim dusuk yaptim bu seferde 3 koyalim dedim tmm dedi doktor biri pek kaliteli degildi zaten ama 3 de tutmus,daha dondurulmus 3 tane daha var banada igneyle son verelim diyor cok zor bisiy buda ya erken dogumla hepsini kaybedersem diyorum Allahim ne zor bi sinnavdir bu bilemedim yinede bu gunume sukurler olsun.
Allah razi olsun canim guzel temennilerin icin insaAllah dogru karar veririz yinede cok korkularim var doktorlar bi taraftan vijdanim bi taraftsn rabbim zorlastirma kolaylastir.amin.kuzummmm hayırlı olsun. hep hayırlısı için dua etmiyor muyuz rabbim elbet kolaylık verecektir senin için en hayırlısını verecektir 1 ya da 3. yakınımda iki tane üçüz annesi var ikisi de çalışıyor üstelik düşününce zor ama demek ki rabbim kolaylık veriyor sana da verir. benim de ilk tedavimde 3 transfer edilmişti sadece biri tutmuştu o da düştü. hatta eşim 3 transferi duyunca nasıl surat asmıştı çok üzülmüştüm. bizim bu kadar emek verip hasret çekmişken sayı belirleme lüksümüz yok diye düşünüyorum "Allahım istiyorum ama 3 tane değil" diyebilir miyiz? gücüne gitmez mi? bir de birini sonlandırdık diyelim diğerlerinin devam edeceği garantisi de yok ki ( Allah korusun tabi ). dün akşam haberde gördüm belki izledin sen de amerikanın ilk 5 iz bebekleri. ailenin 1 kızı varken kardeş istemişler ve tam 5 kız daha doğmuş sağlık durumları da iyi üstelik. çünkü rabbim verdi. sana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin kocaman bir aile olun. hiç üzülme güzelim bol bol dua et koru bebeklerini . emenetleri Allaha
senin mercimeğine kurban olurum ben ...hayırlı Cumalar arkadaslarım ve mercimeğimin teyzoşları
Sagol teyzoşuusenin mercimeğine kurban olurum ben ...
KARDEŞLERİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞUAN KENDİMİ TUTAMIYORUM AĞLIYORUM.YÜREKLERİNİZE SAĞLIK.ARKADAŞLAR SEMCAN İÇİN DUALARIMIZI YASİN-İ ŞERİF İLE BİRLİKTE BAĞIŞLADIM ALLAHIM İNŞALLAH BU MÜBAREK SAATLER DE KABUL EDER. OKUYABİLEN ARKADAŞLAR 1 ADET FATİHA OKUYABİLİRLERSE SEVNİRİM.
Canım sen bizim topiğin ilk test sonucunu alandın, hatırlıyorum. İnşallah bu sefer Allah dualarımızı kabul edecek ve senin de güzel haberlerini alacağız.Sağol canim benim. Tedaviye geçecek diye umutlanirken 1 aydir ugrasiyoruz. Bundada vardır bir hikmet. Bakara süresindeki gibi ilaki bu ceza bana verilen bir hediyedir deyip sabretmeye cabaliyorum. Sagolun bende sunu düşündüm. Bu hafta ilaç bitiyor ve gerçek regl olucam o zaman karar verilecek. Bu arada en az bir hafta geçecek. Hani su anda tedavisi başlayacak bir arkadasimiz varsa onu okuyalim. Onun bu duaya ve manevi desteğe benden daha çok ihtiyacı var. Olurda kimsenin daha baslamiyorsa duruma gore karar veririz
Allahım canım üzülme, anlıyorum endişeni ama Mevlam neylerse güzel eyler. İçini ferah tut, dua et. Zaten senin için ne hayırlısı ise o olur. İnşallah. Bence sevin. Üç tane minikKizlar 3 tane kese goruldu 3 bebegim olucakk:)
Az kaldı canım. Salı günü güzel haberlerini alacağız inşallah. Allahım sen dualarımızı kabul et.KARDEŞLERİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞUAN KENDİMİ TUTAMIYORUM AĞLIYORUM.YÜREKLERİNİZE SAĞLIK.
3 GÜN SONRA HEPİMİZ SEVİNÇTEN AĞLAYACAĞIZ İNŞ. :)KARDEŞLERİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞUAN KENDİMİ TUTAMIYORUM AĞLIYORUM.YÜREKLERİNİZE SAĞLIK.
Aynen oyle canim simdi aynisini bana doyorlar ben hangisine kiyabilirimki,cok zor durumdayum cok zoorrrrAllahim lutfen yardim et bana bi yok goster ben napcam simdi
İnsaAllah canim Allah razi olsun Allahim gonlumuze gore versin.Canim benim ne olur uzulme. Bebeklerini yazik. Sen güçlü birisin bu belli. Daha önce kaybettim diyorsun, anliyorum bunlara kaybetmekte korkutuyor. Dediğin gibi seçmek mümkün değil. Benim haddim olmadan tavsiyem nasip eden Yaradana birak herşeyi. Allah mutlaka cikis yolu gösterir. Hepimiz etrafimizda duyuyoruz 3 veya 4 doğum yapani. Ayrıca bundan 3-4 yol önceye kadar tup bebekte hep 3-4 embriyo koyarlarmis. Hepte gebeliklerde cogulmus. Allah sana mutlaka bir kolaylik verecektir.
bana göre cok yanlıs bir yaklasım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?