Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sağol canim benim. Ne malesfki o talihsizlik benden geliyor. İlk transferi ve ilk sonucu alan bendim. Hayatin boyunca 14 subatti unutmayacam. İnşallah herşey yoluna girerde bende baslarim. Bebek tutmadi diye uzulurken basima bir suru şey geldi. Rabbim sen yoksun ben varim, bana birak dedi. İnsallah sizlerin duasi ile benim icinde hayirli

Canim ben geri kalani okurum. Katılan katılmayan herkese simdiden çok tesekkur ederim. Benim için sadece tedaviye baslayabilsin diye emeniz bile yeter. İnsan yasamayinca onun bile kiymetini anlamiyormus.

Canim ben geri kalani okurum. Katılan katılmayan herkese simdiden çok tesekkur ederim. Benim için sadece tedaviye baslayabilsin diye emeniz bile yeter. İnsan yasamayinca onun bile kiymetini anlamiyormus.
CANIM ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BU GÜNLERDE GECECEK ÖNEMLİ OLAN BİRLEŞEREK OKUMAK ALLAH KATINDA KİMİN DUASI KABUL OLUR BİLEMEYİZ. YİNEDE ARKADAŞLAR OKUYABİLDİKLERİ KADAR OKUSUNLAR ... GÖNLÜNÜ FERAH TUT HEPİMİZİ COK GÜZEL BİR YAZ BEKLİYOR....

ŞİMDİ SIRADA @@cudis arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 52.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:2,500
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:5000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:2500
@@nurselmira...............................:5.000

Sağol arkadaşım. Dediğin doğru kimin duasi kabul olur bilemeyiz. Benim hanemede 10 bin yaz. Dediğim gibi eksik kalirsa ben tamamlarim. İnşallah bizi harika bir yaz bekliyordur.

ŞİMDİ SIRADA @@cudis arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 62.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:2,500
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@cudis.......................................:10.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:5000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:2500
@@nurselmira...............................:5.000

Kizlar ben cudis icin dua almadim daha 2500 yazmssnz ben semcan icin okumstum 5000 +2500 diye yzmstim toplam 7500 okudm bugun bagislanan dua icin semcana cudis icin simdi aliyorm duami10000 yazarmsn bna

Canim bende alırdım ama adeto musum haftaya kadar girersek 2500 alayım Rabbim herkesin gonlune gore versin

Kizlar 3 tane kese goruldu 3 bebegim olucakk:)

Ay maşallah subhanallah canım benim ne olur içini ferah tut ve Rabbime Sığın Boşunamı Hasbin Allahu venimel vekil diyoruz bu nimete can veren O Rızıklandıran O ömür veren O karnında yer açmakmı Haşa O'na zor gelecek bu küçücük dünya ya bunca insanı sığdıran inşallah meleklerinede yer verecek

neseli41 Canım 5000 adet de ben alayım Rabbimin izniyle

Hayırlı akşamlar arkadaşlar kaç gündür giremiyorum haberlerden (sizin güzel sohbet ve dualarınızda ) mahrum kaldım neseli41 bana da 5000 yazarmısın?

Kizlar ben cudis icin dua almadim daha 2500 yazmssnz ben semcan icin okumstum 5000 +2500 diye yzmstim toplam 7500 okudm bugun bagislanan dua icin semcana cudis icin simdi aliyorm duami10000 yazarmsn bna
Canım senin semcan a okuduğun 7500 ün 2500 ü fazlaydı neşelim o yüzden diğer arkadaşa aktarırım demişti o 2500 ü unun için yazmıştı. Şimdi yine fazlalık olacak sanırım bakalım neşelim toparlasın fazlaysa yine haftaya aktarırız

Kızlar yardım edin bana kafayı yicem bugün 46. Günüm ve hala adet görmedim. Dün doktora gittim umreye gidecem bi an önce söktürün artık dedim orgametril diye bi ilaç verdi 4 gün, günde 3 tane içecem sonra sökermiş ya sökmezse ya orda olursam kahrolurum. Maydanoz kaynatıp içsem mi ya da bildiğiniz bişey var mı söktürmek için

Himm evet olablir arkadsm neyse ben yine 10000 duami aldim ekler gordugunde teskr ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…