Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞİMDİ SIRADA @@cudis arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 70.000 TAMAM YÜREĞİNİZE SAĞLIK :)

@@neşeli41 ............................. : 5 .000
@@sultan1356..............................:2,500
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:5000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:2500
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli............................:5.000

Kizlar ben cudis icin dua almadim daha 2500 yazmssnz ben semcan icin okumstum 5000 +2500 diye yzmstim toplam 7500 okudm bugun bagislanan dua icin semcana cudis icin simdi aliyorm duami10000 yazarmsn bna
CANIM SONRADAN OKUDUĞUN DUA FAZLA OLDUĞU İÇİN SIRADAKİ ARKADAŞA CUDİSe EKLEDİM. SANADA YAZMIŞTIM BU ŞEKİLDE . DUAMIZ TAMAM ŞUANDA BU SAYILARLA . AĞZINA SAĞLIK :)

Kizlar ben cudis icin dua almadim daha 2500 yazmssnz ben semcan icin okumstum 5000 +2500 diye yzmstim toplam 7500 okudm bugun bagislanan dua icin semcana cudis icin simdi aliyorm duami10000 yazarmsn bna

Neseli cnm ben 5000 tane dua almistim 2500 daha ekle okundu 7500
canım sağol ağzına sağlık dua tamam dı sıradaki arkadasa 2500 ilave ediyorum..

SAĞOL CANIM :) BEN TESADÜFEN GÖRDÜM MSJ AYNEN DEDİĞİN GİBİ HERKESİN NE KADAR OKUYACAĞINI ŞİMDİ YAYINLADIM. HATTA CUDİS GERİ KALANINI BEN OKURUM DEMİŞTİ. 10000 YAZMIŞTIM ONA AMA DİĞER ARKADAŞLARDAN SAYI GELDİKÇE ONUN SAYISINI 5.000 DÜŞÜRDÜM . ÖNEMLİ OLAN SAYI DEĞİL ARKADAŞLARIMIZ İÇİN NE KADAR COK ARKADAŞIMIZ KATILIRSA O KADAR İYİ. RABBİMİN KATINDA KİMİN DUASI KABUL OLUR BİLEMEYİZ O YÜZDEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA FAZLA ARKADAŞ ALIYORUM DUAYA .. TAMAM MI CAN KARDEŞLERİMM. SİZLERİ SEVİYORUM . ALLAHIM HEPİNİZDE RAZI OLSUN..

TATLIM PEKİ BU ZAMANA KADAR DOKTOR NE DEDİ NORMALMİYMİŞ . İNŞALLAH TEZ ZAMANDA RAHTLARSIN.

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.

@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (24.04.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sultan1356 ...........................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@NursElmira............................................................: Nisan tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@neşeli41 ben geri dondum siradaki arkadasa 5000 aliyorum ve ben de haziran temmuz tedaviye baslayacagim beni de siraya alirsaniz sevinirim

Canım arkadaşım inan çok sevindim Rabbim inşallah seni bu listeye tekrar kattığı gibi Hamileler kervanına da en kısa zamanda katsın seni

Canım benim özeldende cevapladım ama yine yazıyım. Sıranın bende olduğunu bilmiyordum dün öğrendim. Bu arada 3 gündür kan gelmiyor diye ben sıradakine bağışlamak niyetine duaya başlamıştım. Ben çoktan 5000'ni geçtim. Bugün 10000 tamamlayacam. İsim zikretmeden başladım, tamamlayınca dua sonunda ben hep isim zikrediyorum sanırım bu anlamda sorun olmaz. 5000 adet duayı bugün tamamlayınca benden sonraki arkadaş kimse ona bağışlarım

Arkadaşım doktor sana ne söyledi? Ben çok düzenli regl oluyordum. Tedavide toplamadıkları 3 yumurta başıma bela oldu. 16 şubatta hastalandım. 3 tane yumurta vardı çatlayacak. Onlar bir sonraki ay çatladı. O ayın yumurtasıda onların büyüklüğünden çatlayamayıp kiste dönüşmüş. Tam 15 gün gecikti. Doktor bana duphaston verdi. İnat edip kullanmadım. Balla karışık hayıt tohumu, maydonoz suyu ve günde 2 kerede dereotu yedim. 5 gün içinde regli oldu. Ancak arkasından verdikleri ilaçtanmı yoksa bunlardanmı bilemiyorum 24 gün boyunca kan geldi durdu. O yüzden ilaçla birlikte doğal şeyleri kullanmak iyimi bilemiyorum. Belki doktorla konuşup söktürmek yerine vakit yoksa geciktirici başlayabilirsin

Kizlar kusura bakmayin duaya katilamiyorum cok hastayim surekli mide bulantisi ve kusuyorum halsizim basimi yastikdan kaldiramiyorum 4 gunden beri dogru duzgun yemek yiyemiyorum cok agir geciyo yardimci olamiyorum ozur dilerim..

Kizlar kusura bakmayin duaya katilamiyorum cok hastayim surekli mide bulantisi ve kusuyorum halsizim basimi yastikdan kaldiramiyorum 4 gunden beri dogru duzgun yemek yiyemiyorum cok agir geciyo yardimci olamiyorum ozur dilerim..

Hamilelerin kusura olmaz sen iyi ol yeter. Dua tamamlandı sanirim fazlasi bile var. Ben senin adinad bir sonraki arkadaş için okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…