- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
amin amin aminnnHoşgeldin canım rabbim yeni tedavinde yüzünü güldürsün inşallah
cudis için 5000 aldım beni de listeye ekler misin? haziran ya da temmuz tedavi3 GÜN SONRA HEPİMİZ SEVİNÇTEN AĞLAYACAĞIZ İNŞ. :)
kuzum tesadüf sana denk geldi))) öperim :)
canım zaten listede varsın ama tarihin belli değildi :)cudis için 5000 aldım beni de listeye ekler misin? haziran ya da temmuz tedavi
hoşgeldin canım :) özlemiştim seni@neşeli41 ben geri dondum siradaki arkadasa 5000 aliyorum ve ben de haziran temmuz tedaviye baslayacagim beni de siraya alirsaniz sevinirim
tatlım zaten tamamlandı haftaya alırsınCanim bende alırdım ama adeto musum haftaya kadar girersek 2500 alayım Rabbim herkesin gonlune gore versin
CANIM SONRADAN OKUDUĞUN DUA FAZLA OLDUĞU İÇİN SIRADAKİ ARKADAŞA CUDİSe EKLEDİM. SANADA YAZMIŞTIM BU ŞEKİLDE . DUAMIZ TAMAM ŞUANDA BU SAYILARLA . AĞZINA SAĞLIK :)Kizlar ben cudis icin dua almadim daha 2500 yazmssnz ben semcan icin okumstum 5000 +2500 diye yzmstim toplam 7500 okudm bugun bagislanan dua icin semcana cudis icin simdi aliyorm duami10000 yazarmsn bna
↑Kizlar ben cudis icin dua almadim daha 2500 yazmssnz ben semcan icin okumstum 5000 +2500 diye yzmstim toplam 7500 okudm bugun bagislanan dua icin semcana cudis icin simdi aliyorm duami10000 yazarmsn bna
SAĞOL CANIM :) BEN TESADÜFEN GÖRDÜM MSJ AYNEN DEDİĞİN GİBİ HERKESİN NE KADAR OKUYACAĞINI ŞİMDİ YAYINLADIM. HATTA CUDİS GERİ KALANINI BEN OKURUM DEMİŞTİ. 10000 YAZMIŞTIM ONA AMA DİĞER ARKADAŞLARDAN SAYI GELDİKÇE ONUN SAYISINI 5.000 DÜŞÜRDÜM . ÖNEMLİ OLAN SAYI DEĞİL ARKADAŞLARIMIZ İÇİN NE KADAR COK ARKADAŞIMIZ KATILIRSA O KADAR İYİ. RABBİMİN KATINDA KİMİN DUASI KABUL OLUR BİLEMEYİZ O YÜZDEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA FAZLA ARKADAŞ ALIYORUM DUAYA .. TAMAM MI CAN KARDEŞLERİMM. SİZLERİ SEVİYORUM . ALLAHIM HEPİNİZDE RAZI OLSUN..Canım senin semcan a okuduğun 7500 ün 2500 ü fazlaydı neşelim o yüzden diğer arkadaşa aktarırım demişti o 2500 ü unun için yazmıştı. Şimdi yine fazlalık olacak sanırım bakalım neşelim toparlasın fazlaysa yine haftaya aktarırız
TATLIM PEKİ BU ZAMANA KADAR DOKTOR NE DEDİ NORMALMİYMİŞ . İNŞALLAH TEZ ZAMANDA RAHTLARSIN.Kızlar yardım edin bana kafayı yicem bugün 46. Günüm ve hala adet görmedim. Dün doktora gittim umreye gidecem bi an önce söktürün artık dedim orgametril diye bi ilaç verdi 4 gün, günde 3 tane içecem sonra sökermiş ya sökmezse ya orda olursam kahrolurum. Maydanoz kaynatıp içsem mi ya da bildiğiniz bişey var mı söktürmek için
CANIM BEN SENİ SIRADAKİ ARKADAŞA EKLEYEYİM İSTERSEN SUAN SAYIMIZ TAMAM :)Himm evet olablir arkadsm neyse ben yine 10000 duami aldim ekler gordugunde teskr ederm
@neşeli41 ben geri dondum siradaki arkadasa 5000 aliyorum ve ben de haziran temmuz tedaviye baslayacagim beni de siraya alirsaniz sevinirim
SAĞOL CANIM :) BEN TESADÜFEN GÖRDÜM MSJ AYNEN DEDİĞİN GİBİ HERKESİN NE KADAR OKUYACAĞINI ŞİMDİ YAYINLADIM. HATTA CUDİS GERİ KALANINI BEN OKURUM DEMİŞTİ. 10000 YAZMIŞTIM ONA AMA DİĞER ARKADAŞLARDAN SAYI GELDİKÇE ONUN SAYISINI 5.000 DÜŞÜRDÜM . ÖNEMLİ OLAN SAYI DEĞİL ARKADAŞLARIMIZ İÇİN NE KADAR COK ARKADAŞIMIZ KATILIRSA O KADAR İYİ. RABBİMİN KATINDA KİMİN DUASI KABUL OLUR BİLEMEYİZ O YÜZDEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA FAZLA ARKADAŞ ALIYORUM DUAYA .. TAMAM MI CAN KARDEŞLERİMM. SİZLERİ SEVİYORUM . ALLAHIM HEPİNİZDE RAZI OLSUN..
Kızlar yardım edin bana kafayı yicem bugün 46. Günüm ve hala adet görmedim. Dün doktora gittim umreye gidecem bi an önce söktürün artık dedim orgametril diye bi ilaç verdi 4 gün, günde 3 tane içecem sonra sökermiş ya sökmezse ya orda olursam kahrolurum. Maydanoz kaynatıp içsem mi ya da bildiğiniz bişey var mı söktürmek için
Insallah hep birlikte aliriz guzel guzel haberleriCanım arkadaşım inan çok sevindim Rabbim inşallah seni bu listeye tekrar kattığı gibi Hamileler kervanına da en kısa zamanda katsın seni
Kizlar kusura bakmayin duaya katilamiyorum cok hastayim surekli mide bulantisi ve kusuyorum halsizim basimi yastikdan kaldiramiyorum 4 gunden beri dogru duzgun yemek yiyemiyorum cok agir geciyo yardimci olamiyorum ozur dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?