Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bazen oradalar diye iananıyorum bazen yoklar pisler diye kızıyorum... gel gitlerle devam valla.... :)
Ayy canim yaa inanirimm insallah seninleler gelcekler sen böyle gel git deyince karadeniz geldi valla aklima karadenizde sen gibi gel gitli bazen hircin bazen durgunn Allah im insallah gûldürsûn yûzûnú hepinizinn

Ohhh ne gûzel ordululara karadenizli denmior pek ama olsun suyu havasinda yetistik búyúdúk aynenn bende 4 mevsimligimm simdilik orda olamasamda

Ahh canim benim sayilsanda almisinn ucundan ne gûzel
yok kız ordululara karadenizli denirde laz değiliz derler

Kizlar benim icim icimi yiyor dun gece uyuyamadm su beta hcg 2 gunde katlanyrmus ya ben bugn de kan versem sizce biraz artmismidir.. Yerimde duramyrm yarin nasil olcak yardimlariniza ihtiyacim var

Kizlar benim icim icimi yiyor dun gece uyuyamadm su beta hcg 2 gunde katlanyrmus ya ben bugn de kan versem sizce biraz artmismidir.. Yerimde duramyrm yarin nasil olcak yardimlariniza ihtiyacim var
Canım seni çok iyi anlıyorum Mart ayında 10gun testim 64.5 çıkmıştı Dr erken yaptırmışsin iki gün sonra tekrarla demişti 77 küsür iki gün sonra 90 küsür çıkmıştı en son 40 düştü kimyasal gebelik sonuçlandı heyecan yapma sakin ol saglikliysa katlar değerin inş canım arkadaşım zor beklemek bilirim Rabbim yüzünü yüzümüzü guldursun yarın burdan oh be degerim katlanmış yazını okuruz canım:))

Canım seni anlıyorum ama bugün doktor için bir anlam ifade etmeyecektir. Bizde verelim dedik doktor 2 gun de anca varmı yokmu anlaşılıyor demişti. Yarına ne kaldı. Kendini bu kadarda strese sokman bilemiyorum iyimi? Çok şükür seninle, 10 gün bekledin artik biliyorsun seninle 1 günde gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…