Kizlar sonucu aldim 25.24.. Bana dusuk geldi sizce nasil
niye üzgünsün sen bakıım??? ben yokum diye değil mi?
Evet canim 2 emriyo transfer edildi.. Bugun 10. Gun o yuzden mi bu kadar dusuk acaba.. Sevinemedim..Tebrik ederim arkadaşım. Doktor sonuç için daha iyi bir yorum yapar. İnşallah katlanır. Benim bu aralar hafizam kotu ne olur kusuruma bakma 2 embriyo konmuştu dimi?
Datlım sıkma canını, benim de ilk test sonucum 29 du :)))))) Şimdi 4 aylık olduk :)) Tebrikler diyelim o zaman..Kizlar sonucu aldim 25.24.. Bana dusuk geldi sizce nasil
Canim cok sevindm buna.. İnsallah katlanir.. Daha doktrmla konusamadm islemdeymis bakalm o ne diyecekDatlım sıkma canını, benim de ilk test sonucum 29 du :)))))) Şimdi 4 aylık olduk :)) Tebrikler diyelim o zaman..
Evet canim 2 emriyo transfer edildi.. Bugun 10. Gun o yuzden mi bu kadar dusuk acaba.. Sevinemedim..
Out mucanım bu hafta sayıyı da tamamlayamadık 3 arkadaş out durumdayızhaftaya bağışlanacak inşallah hem listemiz de revize olur kaldığımız yerden devam ederiz.
Allah razi olsun arkadasm insallah dedginz gibidir.. Ve rabbim insallah isteyen herkese guzel haberler aldirirCanim benim gittiğim merkezde 5 gün embriyosu içinde 12. gün test isteniyor. Bence değerin gayet iyi 2 gün sonra hızla katlanır inşallah. Ne güzel sevin. Rabbime şükür senin için Kun fe yekun demiş. Dualarimiz kabul oldu darısı test sonucu beklediğimiz arkadaslara
Kim attiysa agzina saglik otur tabi daha cok var cok erkenn nasil gidioo sürecinncanım ben gerekli azarımı yedim oturdum şimdi test günümü bekliyorum =))))
Canim gözûn aydinn insallah hayirlisiyla kat kat katlanir daha cok erken zate 10. Gûndü erkendi gözün aydin canim hayirli olsun cok cok sevindimmKizlar sonucu aldim 25.24.. Bana dusuk geldi sizce nasil
Canim benim Tebrikler inş değerin katlanır sağlıklı bir gebelik olur stres yapma canımCanim cok sevindm buna.. İnsallah katlanir.. Daha doktrmla konusamadm islemdeymis bakalm o ne diyecek
Canim benim Tebrikler inş değerin katlanır sağlıklı bir gebelik olur stres yapma canım
amin canım Allah hepimizi güldürsün inşallahhh hep güllArkadaşım sen çok yaşa. Üzgündum. Su out yazisini okuyunca gulmeye başladım. Allah senide guldursun
valla hayırlı olsun benim ilk tedavimde 10.79 la bayram etmiştim. nitekim keseyi de gördük ama sonra bıraktı bebişim beni . sen sıkı sıkı tut bebeğin seninle canım iyi düşün iyi olsunnnnKizlar sonucu aldim 25.24.. Bana dusuk geldi sizce nasil
Geçmiş olsun canım..Out muahh cancazim benimm insallah o outlar geriye bebek süt kilo olarak döner insallah aminn ecmain cok ii oldu bu hafta olmamasi sag yumosum sisti sanci yapti dúnden beri dok. Gidip gelioruz cok sükür simdi iim insallah haftaya kadar tamamlariz
bazen oradalar diye iananıyorum bazen yoklar pisler diye kızıyorum... gel gitlerle devam valla.... :)Kim attiysa agzina saglik otur tabi daha cok var cok erkenn nasil gidioo sürecinn
aaa ben naptım ki? =((( uslu uslu oturuyorum...Sana üzgünüm.
canım hayırlı olsun, İki gün sonra kat kat katlansın inşallah. Tedirgin olma, 10. gün daha, biraz da geç tutunmuş olabilir. İki gün sonra daha rahat sevinirsin.Kizlar sonucu aldim 25.24.. Bana dusuk geldi sizce nasil
İnsallah arkadasim insallah oyledir pazar gunu hamileyim dyebilrimcanım hayırlı olsun, İki gün sonra kat kat katlansın inşallah. Tedirgin olma, 10. gün daha, biraz da geç tutunmuş olabilir. İki gün sonra daha rahat sevinirsin.
aaa ben naptım ki? =((( uslu uslu oturuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?