Ordulu ama samsunda yaşıyorum canım..Benim gibi has karadenizli. Hemşerim nerelisin?
Haklisin canim beklemeliyim sonucta bu isin en onemli kismi sabir... Sonrasida Allahin takdirine boyun egmek..Canım seni anlıyorum ama bugün doktor için bir anlam ifade etmeyecektir. Bizde verelim dedik doktor 2 gun de anca varmı yokmu anlaşılıyor demişti. Yarına ne kaldı. Kendini bu kadarda strese sokman bilemiyorum iyimi? Çok şükür seninle, 10 gün bekledin artik biliyorsun seninle 1 günde gecer.
canımmmm çok üzüldüm... Allahım yardım etsin yar ve yardımcın olsun inşalllaahhh...Kizlar malesef sonuc 9 kusur geldi.. Hakkimzda hayrlsi boyleymis..
Cok uzuldum arkadsim hkkinda hayrlisi buymus demk rabbim en kisa zamnda emeklerimzin karsiligini versin insalhKizlar malesef sonuc 9 kusur geldi.. Hakkimzda hayrlsi boyleymis..
Kizlar malesef sonuc 9 kusur geldi.. Hakkimzda hayrlsi boyleymis..
Canım büyük bir umutla girdim topige çok Üzgünüm kimyasal gebelik seninkide neden oluyor bu kimyasal gebelik anlamadım inş doğal yoldan gelir bebislerinKizlar malesef sonuc 9 kusur geldi.. Hakkimzda hayrlsi boyleymis..
canım sen naptın nasılsın? test günün ne zamandı? bende adet ağrıları başladı hayırlısı artık...Canım büyük bir umutla girdim topige çok Üzgünüm kimyasal gebelik seninkide neden oluyor bu kimyasal gebelik anlamadım inş doğal yoldan gelir bebislerin
Canım iyiyim sıkıldım biraz evde dün misafir gelecekti yalan söylemek zorunda kaldım Rabbim affetsin beni geri çevirdim üzülerek..kızlarrrr ne yaptınız... cmt nasıl geçti hiç bilmiyorum, koşturmaca afedrsiniz totom anca akşam yer gördü :) nursELmira bugün inşalllahhhh arttığını haber vereceksin bizlere...serenalardan ses yok hiç ne yaptın kızum? pazarınız güzel sakin huzurlu geçsin....
Arada göğsümde ağrı oluyor okadar bugün yürürken kasigima bişey saplanir gibi oldu birdecanım sen naptın nasılsın? test günün ne zamandı? bende adet ağrıları başladı hayırlısı artık...
ben de geçen hafta gebe bir arkadaşım gelecekti aynı şeyi yaptım psikolojim kaldırmadı. cancağızım test tarihim 2 si benim hayırlısı artık. inatla test günümde yaptırıcam.... inşallah bizimledirler bebişler...Canım iyiyim sıkıldım biraz evde dün misafir gelecekti yalan söylemek zorunda kaldım Rabbim affetsin beni geri çevirdim üzülerek..
yarın mübarek günde senin pozitifine sevinecegiz burda arkadaşım bende belirti yok uyku dışında onuda igneye bagliyorum yan etkisi olarak çarşamba test günüm Allahım yüzümüzü güldürsun...
Kizlar malesef sonuc 9 kusur geldi.. Hakkimzda hayrlsi boyleymis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?