Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Haklisin canim beklemeliyim sonucta bu isin en onemli kismi sabir... Sonrasida Allahin takdirine boyun egmek..

kızlarrrr ne yaptınız... cmt nasıl geçti hiç bilmiyorum, koşturmaca afedrsiniz totom anca akşam yer gördü :) nursELmira bugün inşalllahhhh arttığını haber vereceksin bizlere... serenalardan ses yok hiç ne yaptın kızum? pazarınız güzel sakin huzurlu geçsin....

Canım büyük bir umutla girdim topige çok Üzgünüm kimyasal gebelik seninkide neden oluyor bu kimyasal gebelik anlamadım inş doğal yoldan gelir bebislerin
canım sen naptın nasılsın? test günün ne zamandı? bende adet ağrıları başladı hayırlısı artık...

Canım iyiyim sıkıldım biraz evde dün misafir gelecekti yalan söylemek zorunda kaldım Rabbim affetsin beni geri çevirdim üzülerek..
yarın mübarek günde senin pozitifine sevinecegiz burda arkadaşım bende belirti yok uyku dışında onuda igneye bagliyorum yan etkisi olarak çarşamba test günüm Allahım yüzümüzü güldürsun...

ben de geçen hafta gebe bir arkadaşım gelecekti aynı şeyi yaptım psikolojim kaldırmadı. cancağızım test tarihim 2 si benim hayırlısı artık. inatla test günümde yaptırıcam.... inşallah bizimledirler bebişler...

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)

@@serenalar.................................................................: 70.000 TAMAM 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 BEBİŞİNİ ALDI GELDİ :)- 22.05.2015

@@jonguil....................................................................: sıradaki..... 05.06.2015 duası bağışlanacak:)

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.

ŞİMDİ SIRADA @@JONGUIL .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (05.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM.....................................:39.000

kızlar kusura bakmayın işler çok yoğun giremedim .. sizleri seviyorum ama

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000 okundu
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:

@@miranaz....................................:

CANLARIM sevil için başlanan dua Jonguil arkadaşımıza aktarıldı. Okuyan varsa miktarını yazsın ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…