Aminnnnn canim benim sende insallah kizlarrrrrr Hamileyim diye nara atarsin diger arkadslarimida nasipvetsin Rabbmİnsallahh canim insallahh sende bende burdaki herkes guzel haberler verirz en kisa zamanda.. Dualarimda buraki butun arkadaslarima yer veriyorum insallah Rabbim kabul eder
Canim benim 15 gun gecti idrarda negatif Cikti burada istedigin zaman kam testi yapmiyorlar gecen hafta aldim randevuyu ta ayin birine verdiler ama goguslerimde Ära Sira batmalatdan haric bisey yok Allahim hakkimizDa hayirlisini versin HepimzDe BU duyguyu tadaruz insallah
günaydın canlar....
Evet arkadsm kan verdm ogleden sonra insallah ogrenicez sonucu.. İnsallahh guzel haberler verebilirm size sonrada sizin guzel haberlerinizi alirim..hayirli cumalar herkeseHayırlı cumalar arkadaşlar
NursELmira canım bugün test gunundu dimi heyecanla bekliyorum arkadaşım..
arkadaşım inşallah cumalar gibi müjdeli haberlerin olur. heyecanla bekliyoruz =)Evet arkadsm kan verdm ogleden sonra insallah ogrenicez sonucu.. İnsallahh guzel haberler verebilirm size sonrada sizin guzel haberlerinizi alirim..hayirli cumalar herkese
Evet arkadsm kan verdm ogleden sonra insallah ogrenicez sonucu.. İnsallahh guzel haberler verebilirm size sonrada sizin guzel haberlerinizi alirim..hayirli cumalar herkese
Aminnn arkadasim insallahh.. Bir tek benim degil hepimizn guzel haberleri olsun..arkadaşım inşallah cumalar gibi müjdeli haberlerin olur. heyecanla bekliyoruz =)
Allah razi olsun canim insallahh..İnşallah güzel haberler verirsin arkadaşım dualarim seninle.
canım bu hafta sayıyı da tamamlayamadık 3 arkadaş out durumdayızHayirli cumalar canlarneseli41 canim benim listeyi tekrar gúncelleme yapacaksak bu haftakiler bidaki haftami bagislancakk insallah aslinda arkadaslarimizin dedigi gibi arada meryem suresini de koyalim dualarimiza NursELmira canim hayirli haberlerle gel Allah in izniyle papyonkilikli kiz sen rahat durmayacan mi iki gún girmedim meraktan test yapmisin ben yapsaydim kizardin hee birak icindekilerle savasi etme kavga gúven bebislerine ben seni az tanidiysam 2. Gûnû embiriyolari olmasina taktin dimi ya kendine nie is cikartion ûzme kuzucuklarimizi benim arkadasimda 2. Gún embiroyosuydu iki tane konuldu iki hafta önce oglu oldu cok sûkúr kizlarr hepiniz hayirli gûn ve simdiden gûzel hafta sonlari gecirinn
canım bu hafta sayıyı da tamamlayamadık 3 arkadaş out durumdayızhaftaya bağışlanacak inşallah hem listemiz de revize olur kaldığımız yerden devam ederiz.
canım ben gerekli azarımı yedim oturdum şimdi test günümü bekliyorum =))))Hayirli cumalar canlarneseli41 canim benim listeyi tekrar gúncelleme yapacaksak bu haftakiler bidaki haftami bagislancakk insallah aslinda arkadaslarimizin dedigi gibi arada meryem suresini de koyalim dualarimiza NursELmira canim hayirli haberlerle gel Allah in izniyle papyonkilikli kiz sen rahat durmayacan mi iki gún girmedim meraktan test yapmisin ben yapsaydim kizardin hee birak icindekilerle savasi etme kavga gúven bebislerine ben seni az tanidiysam 2. Gûnû embiriyolari olmasina taktin dimi ya kendine nie is cikartion ûzme kuzucuklarimizi benim arkadasimda 2. Gún embiroyosuydu iki tane konuldu iki hafta önce oglu oldu cok sûkúr kizlarr hepiniz hayirli gûn ve simdiden gûzel hafta sonlari gecirinn
canım gebelik var neden sevinemiyorsun 2 gün sonra katlanırsa tadından yenmez sıkma canını ilaçlara ve meraka devam =) bence tebriklerrr =)))Kizlar sonucu aldim 25.24.. Bana dusuk geldi sizce nasil
niye üzgünsün sen bakıım??? ben yokum diye değil mi?Arkadaşım sen çok yaşa. Üzgündum. Su out yazisini okuyunca gulmeye başladım. Allah senide guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?