Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Günaydın kızlar... hayırlı cumalar aldığım 5000 duayı okudum Rabbim kabul etsin inşallah... Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı şekilde. Tedavi gören arkadaşlarım inşallah Rabbim tedavi sonunda yüzünüzü güldürsün inşallah...

Canım inşallah hamilesindir. Geç tutunma olabilir. İdrar testine artik çok güvenmiyorum. Yanıltıcı oluyor. İnşallah bu duyguyu isteyen herkes tadar. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Hayırlı cumalar arkadaşlar
NursELmira canım bugün test gunundu dimi heyecanla bekliyorum arkadaşım..
Evet arkadsm kan verdm ogleden sonra insallah ogrenicez sonucu.. İnsallahh guzel haberler verebilirm size sonrada sizin guzel haberlerinizi alirim..hayirli cumalar herkese

Evet arkadsm kan verdm ogleden sonra insallah ogrenicez sonucu.. İnsallahh guzel haberler verebilirm size sonrada sizin guzel haberlerinizi alirim..hayirli cumalar herkese
arkadaşım inşallah cumalar gibi müjdeli haberlerin olur. heyecanla bekliyoruz =)

Hayirli cumalar canlar neseli41 canim benim listeyi tekrar gúncelleme yapacaksak bu haftakiler bidaki haftami bagislancakk insallah aslinda arkadaslarimizin dedigi gibi arada meryem suresini de koyalim dualarimiza NursELmira canim hayirli haberlerle gel Allah in izniyle papyonkilikli kiz sen rahat durmayacan mi iki gún girmedim meraktan test yapmisin ben yapsaydim kizardin hee birak icindekilerle savasi etme kavga gúven bebislerine ben seni az tanidiysam 2. Gûnû embiriyolari olmasina taktin dimi ya kendine nie is cikartion ûzme kuzucuklarimizi benim arkadasimda 2. Gún embiroyosuydu iki tane konuldu iki hafta önce oglu oldu cok sûkúr kizlarr hepiniz hayirli gûn ve simdiden gûzel hafta sonlari gecirinn

canım bu hafta sayıyı da tamamlayamadık 3 arkadaş out durumdayız haftaya bağışlanacak inşallah hem listemiz de revize olur kaldığımız yerden devam ederiz.

canım ben gerekli azarımı yedim oturdum şimdi test günümü bekliyorum =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…