Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim 5000 bana yaz Allah kabul etsin..

Canim benim hayirli kandiller bebekssiz so'n kandilimiz olsun insallah insallah sonuc beklwyen arkadslarjmizda insallah guzel Haberler verirler Kislar bugun regl oldum nasip olursa bittikren sonra 5000 okurum sevgiler

selam canlar.. sabah kanı verdim akşam 4 -5 gibi çıkar dediler... haftaiçi olunca geç çıkıyormuş. bekleyeceğiz ne yapalım...
Allahım dualarımızı kabul etsin, pozitif sonucuna hep birlikte sevineceğiz inşallah. Allahım güzel haberler almamızı nasip et yarabbim.

ŞİMDİ SIRADA @@JONGUIL .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (05.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM.....................................:70.000 :) maşallah .. hepinizin ağzına ve yüreğine sağlık allah razı olsun canlarım:)

kızlar kusura bakmayın işler çok yoğun giremedim .. sizleri seviyorum ama

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:10.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000 okudu .ilave 4.000 okucaysın tatlım.
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................: 2.000

CANLARIM sevil için başlanan dua Jonguil arkadaşımıza aktarıldı. Okuyan varsa miktarını yazsın ekleyeyim.

ya parça parça oldu ama 5.000 adette 4343 arkadaş okuyacaktı neşelim sen çok giremiyorsun ben takip ediyorum ama listeyi düzenlemeyi beceremem.toplar toplar sana söylerim idare et artık
canımmm benim allah razı olsun evet işlerim yoğun cok fazla giremiyorum . ilgin için cok sağol . opüyorum canım arkadaşım...

Canim ben 3000 almistm ve bitirdm duami

arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta adetliyim katılamıyorum

Canımm arkadaşımız için bende dua okumak istiyordum bende fazla giremiyorum işlerin yoğunluğundan ama dualara her zaman katılmak istiyorum.Jonguil arkadaşım kardeşim için bende okumak istiyorum.Sayıya baktım tamamlanmış.Olsun niyet önemli bende yürekten okurum ona da Allahım kabul etsin.

BİTANEM 4343 ARKADAŞIMIZ REGL OLDU CUMAYA BİTMEYEBİLİR. ZATEN NURSELMİRA .3000 ADET OKUMUŞ GERİYE KALAN 2.000 ADETİ SEMCANA VERELİM SAYI YİNE TAMAM ALLAH RAZI OLSUN

CANIM 2.000 ADET OKUYABİLİRSEN İYİ OLUR. 4343 REGL OLMUŞ ONUN YERİNE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…