Canımmm, bir taşla iki kuş vurursun inşallah, şenlendir topiğimizi :))selam canlar.. sabah kanı verdim akşam 4 -5 gibi çıkar dediler... haftaiçi olunca geç çıkıyormuş. bekleyeceğiz ne yapalım...
inşallahhh... öyle korkuyorum ki... her yere telefon elimde gidiyorum...Allahım dualarımızı kabul etsin, pozitif sonucuna hep birlikte sevineceğiz inşallah. Allahım güzel haberler almamızı nasip et yarabbim.
inşallah canımın içi, inşallah hepimiz evlatlarımızla gülerizpapyonkilikli canimmm guzel haberlerini bekliyorummm... Rabbim artk guldursun yuzumuzu dun hepimiz icin dua ettim insallah kabul eder Allahim..
aminnnn aminnn hiçbirimizin inşallahhhh umutları sönmez...canım günaydın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim umutlarımızı söndürmesin inşallahhhh
şu mesajları okudukça boğazım düğümleniyor... bir ağlarım susturamazsınız :)Canımmm, bir taşla iki kuş vurursun inşallah, şenlendir topiğimizi :))
canımmm buna çok sevindim valla... inşallah cumaya kadar bitiricem ben de duayı...ŞİMDİ SIRADA @@JONGUIL .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (05.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM.....................................:70.000 :) maşallah .. hepinizin ağzına ve yüreğine sağlık allah razı olsun canlarım:)
kızlar kusura bakmayın işler çok yoğun giremedim .. sizleri seviyorum ama
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:10.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000 okudu .ilave 4.000 okucaysın tatlım.
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................: 2.000
CANLARIM sevil için başlanan dua Jonguil arkadaşımıza aktarıldı. Okuyan varsa miktarını yazsın ekleyeyim.
o kadar eminim ki bundan kuzum. en az benim kadar heycanlı ve umutlu olduğunu biliyorum...Haberlerini dört gözle bekliyorum.
Kıyamam sana, umarım mutlulukla ağlarsın ve bizlere de sevinç gözyaşları döktürürsün..inşallahhh... öyle korkuyorum ki... her yere telefon elimde gidiyorum...
inşallah canımın içi, inşallah hepimiz evlatlarımızla güleriz
aminnnn aminnn hiçbirimizin inşallahhhh umutları sönmez...
şu mesajları okudukça boğazım düğümleniyor... bir ağlarım susturamazsınız :)
inşallahhh... öyle korkuyorum ki... her yere telefon elimde gidiyorum...
şu mesajları okudukça boğazım düğümleniyor... bir ağlarım susturamazsınız :)
meraktan çatladım vakitte geçmek bilmiyor...selam canlar.. sabah kanı verdim akşam 4 -5 gibi çıkar dediler... haftaiçi olunca geç çıkıyormuş. bekleyeceğiz ne yapalım...
inşallah Rabbim şükür secdeleri nasip etsin her birimize...Kıyamam sana, umarım mutlulukla ağlarsın ve bizlere de sevinç gözyaşları döktürürsün..
inşallah arkadaşım inşallahhhİnşallah mutluluk gözyaşları akıtırsın bu akşam. Susturmaya da çalışmayız hiç. Hayırlı haberler alalım bugün.
ah ah ah bir de beni sor arkadaşım bir de beni... ofiste başkasının teli titrese benimki sanıyorum... :)meraktan çatladım vakitte geçmek bilmiyor...
o kadar eminim ki bundan kuzum. en az benim kadar heycanlı ve umutlu olduğunu biliyorum...
CANIM 2.000 ADET OKUYABİLİRSEN İYİ OLUR. 4343 REGL OLMUŞ ONUN YERİNE...
Canım benim yüreğine sağlık Rabbim dualarlarimixi kabul etsin inşallah...Canımm arkadaşımız için bende dua okumak istiyordum bende fazla giremiyorum işlerin yoğunluğundan ama dualara her zaman katılmak istiyorum.Jonguil arkadaşım kardeşim için bende okumak istiyorum.Sayıya baktım tamamlanmış.Olsun niyet önemli bende yürekten okurum ona da Allahım kabul etsin.
Canım inşaallah bende arada girip bakıyorumSabah erkenden kalktim. Yerime sigamiyorum. Elimde tel bakıp duruyorum. İnşallah güzel haberler vereceksin. YarindaSu perisi86 hayırlı haber verecek inşallah duaların ikinizle
Canım inşaallah bende arada girip bakıyorumpapyonkilikli arkadaşımız için çok heyecanlıyım eşimi ikna edebilirsem akşam testi yaptırmak istiyorum çokta korkuyorum açıkçası korkularimizin yerini sevinç gözyaşlarına bırakır inş
inan ben de suan calisamiyorum sürekli güncelliyorum ya rab insallah güzel haberler alirizsevgilipapyonkilikli
sevgilipapyonkilikli
geldiysen ekranı 3 kere tıklat seni bekliyoruz merak heyecan umut ve dua ile....
hadi bakalım senin de heyecanını yaşayalım inşallah ikna edersin çifte bayram ederiz bugün...Canım inşaallah bende arada girip bakıyorumpapyonkilikli arkadaşımız için çok heyecanlıyım eşimi ikna edebilirsem akşam testi yaptırmak istiyorum çokta korkuyorum açıkçası korkularimizin yerini sevinç gözyaşlarına bırakır inş
inşallah canım inşallahinan ben de suan calisamiyorum sürekli güncelliyorum ya rab insallah güzel haberler aliriz
oleyyyyyyyyyyyykızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
cok sükürrr bin sükürrrr elin ayagin zangir zangirdir eminim :))) rabbim saglikla sihhatle kucaginada almayi nasip etsin insallahhhhhkızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?