Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allahım dualarımızı kabul etsin, pozitif sonucuna hep birlikte sevineceğiz inşallah. Allahım güzel haberler almamızı nasip et yarabbim.
inşallahhh... öyle korkuyorum ki... her yere telefon elimde gidiyorum...
papyonkilikli canimmm guzel haberlerini bekliyorummm... Rabbim artk guldursun yuzumuzu dun hepimiz icin dua ettim insallah kabul eder Allahim..
inşallah canımın içi, inşallah hepimiz evlatlarımızla güleriz
canım günaydın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim umutlarımızı söndürmesin inşallahhhh
aminnnn aminnn hiçbirimizin inşallahhhh umutları sönmez...
Canımmm, bir taşla iki kuş vurursun inşallah, şenlendir topiğimizi :))
şu mesajları okudukça boğazım düğümleniyor... bir ağlarım susturamazsınız :)

canımmm buna çok sevindim valla... inşallah cumaya kadar bitiricem ben de duayı...

Kıyamam sana, umarım mutlulukla ağlarsın ve bizlere de sevinç gözyaşları döktürürsün..

inşallahhh... öyle korkuyorum ki... her yere telefon elimde gidiyorum...

şu mesajları okudukça boğazım düğümleniyor... bir ağlarım susturamazsınız :)

İnşallah mutluluk gözyaşları akıtırsın bu akşam. Susturmaya da çalışmayız hiç. Hayırlı haberler alalım bugün.

Kıyamam sana, umarım mutlulukla ağlarsın ve bizlere de sevinç gözyaşları döktürürsün..
inşallah Rabbim şükür secdeleri nasip etsin her birimize...

İnşallah mutluluk gözyaşları akıtırsın bu akşam. Susturmaya da çalışmayız hiç. Hayırlı haberler alalım bugün.
inşallah arkadaşım inşallahhh

meraktan çatladım vakitte geçmek bilmiyor...
ah ah ah bir de beni sor arkadaşım bir de beni... ofiste başkasının teli titrese benimki sanıyorum... :)

Canım benim yüreğine sağlık Rabbim dualarlarimixi kabul etsin inşallah...

Sabah erkenden kalktim. Yerime sigamiyorum. Elimde tel bakıp duruyorum. İnşallah güzel haberler vereceksin. Yarinda Su perisi86 hayırlı haber verecek inşallah duaların ikinizle
Canım inşaallah bende arada girip bakıyorum papyonkilikli arkadaşımız için çok heyecanlıyım eşimi ikna edebilirsem akşam testi yaptırmak istiyorum çokta korkuyorum açıkçası korkularimizin yerini sevinç gözyaşlarına bırakır inş

Aynen ara ara girip bakıyorum. Eğer yaptırsan bizlerede haber ver. İnşallah mutluluktan, sevinçten bayram ederiz. Çifte bayram olsun. Bizlere de umut olsun

hadi bakalım senin de heyecanını yaşayalım inşallah ikna edersin çifte bayram ederiz bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…