- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
canımsın yanında olup sarılmak için neler vermezdim şuan gözyaşlarımı tutamadım...kızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
kızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
o kadar eminim ki şu yazdıklarının doğruluğundan. Allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin inşalllahhh... sizleri çok seviyorum...canımsın yanında olup sarılmak için neler vermezdim şuan gözyaşlarımı tutamadım...
umudumdun bitanemsin rabbim hayırlı eylesinnnnn inşallah kat kat katlanır sağlıkla kucağına alırsın çok mutluyum çokkkkkkkkkk
tadini cikar canim bol bol dua et rabbim yüzünü daim güldürsün burda bekleyen herkesin yüzünü güldürsün rabbimhepinizi çok seviyorummmmm benimle benim kadar heycanlandınız....ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. çok korkuyorum bir yandan bir yandan çok mutluyum....
var ya şu an odama biri girse şaşırıp kalacak açıklayamam da niye ağlıyorum:):):) sevinçten ağlıyorum ohh ohhhhhhhhepinizi çok seviyorummmmm benimle benim kadar heycanlandınız....ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. çok korkuyorum bir yandan bir yandan çok mutluyum....
sözün var bana eğer değerim iyi çıkarsa ben de devam edicem demiştin... sıra sendeBana yaşattiklarindan dolayı seni geberticem. Tabi önce kuzuların doğsun. Allah'im dualarimizi kabul ettin sana şükürler olsun.
Allahım razı olsun bana da senin haberinle böyle sevinmeyi nasip etsin Allahım.. Hamdolsun şükrolsun rabbime...var ya şu an odama biri girse şaşırıp kalacak açıklayamam da niye ağlıyorum:):):) sevinçten ağlıyorum ohh ohhhhhhh
Ay çoook mutlu oldum gözlerim doldu sevinçten ..Allahım tamamına erdirsin inşallah...kızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
kızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
aminnn aminnn aminnnnn...tadini cikar canim bol bol dua et rabbim yüzünü daim güldürsün burda bekleyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim
Allahım sana da nasip etsin canımmmmm.... Allahım razı olsunnn....Ay çoook mutlu oldum gözlerim doldu sevinçten ..Allahım tamamına erdirsin inşallah...
nasıl mutlu oldum anlatamam. Elim kalbimde bekliyordum sonucu. Allah tamamına erdirsin. Çok güzel, sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeciğini (ya da bebeciklerinikızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
Allah kalbimi biliyor biraz önce dedim ki çimden eğer bugün papyonkılıklı negatifi alırsa ben de başlamayacım yeni tedaviye bu stresi bir daha yaşamayacağım. şu an içimde öyle bir kıvılcım var ki rabbim çok şükür söndürmedi umudumuzuAllahım razı olsun bana da senin haberinle böyle sevinmeyi nasip etsin Allahım.. Hamdolsun şükrolsun rabbime...
ama şuanda ençok da sen beni anlarsın cancağızım korkularımı.. çok mutluyum ama bir tarafım halen girdaplarda... hamdolsun Rabbime bugünleri gösterdi bana. inşallah sonunu da göstersin. kucağımıza almayı nasip etsinAALLAH im ya girip girip ciktimm cok sûkûr masallah subhanallah bide okadar stres yaptin ikinci gún embiriyosu die kalbim suan cildirio tiyreyecen tabii bak kuzucuklarin seninlee insallah gözün aydin cancazim hepimizin gözú aydin cok sükür bin sûkûr onlari sana verenee
sözün var bana eğer değerim iyi çıkarsa ben de devam edicem demiştin... sıra sende
Ayyyy çok sevindim allah tamamı erdirsin hayirlisiyla kucağına alırsın insskızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
vazgeçmek yok. bu yol çok çetin... olmaz dediler bana kaç defa bak bu da oldu hamdolsun... ne olur Rabbimden umudunuzu kesmeyin... şimdi yeni tedaviye başlayacaksın senAllah kalbimi biliyor biraz önce dedim ki çimden eğer bugün papyonkılıklı negatifi alırsa ben de başlamayacım yeni tedaviye bu stresi bir daha yaşamayacağım. şu an içimde öyle bir kıvılcım var ki rabbim çok şükür söndürmedi umudumuzu
darısı sana yarın da sen aynı haberi ver bize inşalllaahhhh...Ayyyy çok sevindim allah tamamı erdirsin hayirlisiyla kucağına alırsın inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?