Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
canımsın yanında olup sarılmak için neler vermezdim şuan gözyaşlarımı tutamadım...
umudumdun bitanemsin rabbim hayırlı eylesinnnnn inşallah kat kat katlanır sağlıkla kucağına alırsın çok mutluyum çokkkkkkkkkk

o kadar eminim ki şu yazdıklarının doğruluğundan. Allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin inşalllahhh... sizleri çok seviyorum...

hepinizi çok seviyorummmmm benimle benim kadar heycanlandınız....ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. çok korkuyorum bir yandan bir yandan çok mutluyum....
tadini cikar canim bol bol dua et rabbim yüzünü daim güldürsün burda bekleyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim

hepinizi çok seviyorummmmm benimle benim kadar heycanlandınız....ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. çok korkuyorum bir yandan bir yandan çok mutluyum....
var ya şu an odama biri girse şaşırıp kalacak açıklayamam da niye ağlıyorum:):):) sevinçten ağlıyorum ohh ohhhhhhh

AALLAH im ya girip girip ciktimm cok sûkûr masallah subhanallah bide okadar stres yaptin ikinci gún embiriyosu die kalbim suan cildirio tiyreyecen tabii bak kuzucuklarin seninlee insallah gözün aydin cancazim hepimizin gözú aydin cok sükür bin sûkûr onlari sana verenee
kızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...

Allahım razı olsun bana da senin haberinle böyle sevinmeyi nasip etsin Allahım.. Hamdolsun şükrolsun rabbime...
Allah kalbimi biliyor biraz önce dedim ki çimden eğer bugün papyonkılıklı negatifi alırsa ben de başlamayacım yeni tedaviye bu stresi bir daha yaşamayacağım. şu an içimde öyle bir kıvılcım var ki rabbim çok şükür söndürmedi umudumuzu

ama şuanda ençok da sen beni anlarsın cancağızım korkularımı.. çok mutluyum ama bir tarafım halen girdaplarda... hamdolsun Rabbime bugünleri gösterdi bana. inşallah sonunu da göstersin. kucağımıza almayı nasip etsin

sözün var bana eğer değerim iyi çıkarsa ben de devam edicem demiştin... sıra sende

Beni sürekli ağlatip duruyorsun valla su 12 gün ettiğim duayı ben bilirim. Rabbim bu sevinci nasip etti kuzuları bize bağışladı binlerce şükür olsun. Sen bana onları endişe ederek , gönlüne vesveseyi sokarak uzmeyecegine söz verirsen tamam deneyecem

vazgeçmek yok. bu yol çok çetin... olmaz dediler bana kaç defa bak bu da oldu hamdolsun... ne olur Rabbimden umudunuzu kesmeyin... şimdi yeni tedaviye başlayacaksın sen aysesahra Nautilus özellikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…