Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allahım Yarabbim şükürler olsun sana.Arkadaşımızın kardeşimizin bebeklerini koru sen.Çok mutlu oldum canımmm gözyaşlarım sevinçten akıp gidiyor.
hamdolsun Allah razı olsun... hepinize ne kadar dua etsem ne kadar teşekkür etsem az.... şuanda en çok da buradakibirlikten dolayı yüreğim kıpır kıpır...

Anlamazmiyim nekadar sevindin umutlusun ama kalbinin kafanin birtarafi hep acaba dio keseyi görsende sevincin hep bogazinda dügûm kalacak taki yol keseni bebegini görene kadar korkularla dûsûncelerle yasayacan her gún dok. Gitsem bi bahane bulup ordalar mi görsem diyecen emin ol onlari görúnce ekranda kalplerinin attigini görúnce kalp sesini duymasamda olur cok sükür atio kalbi ordalar dicen o bogazinda dúgúmlenen mutlulugun dahada sevincine dönecek ama bunlari yasamani istemem evlatlarin insallah hayirlisiyla seninle ve busefer korktugun gibi olmayacak onlara gúven biliorum dilinden sûkûr hic eksilmeyecek hatta dahada artacak yasama bu duygulari sevin mutlu ol korkma desemde kotkacan biliorumm

İşte tam da içimdekileri anlatmışsın. Ama bu defa vesvese yapmayacağım. Rabbime hamdolsun...

bakıyorum da tüm ekip burdayız. herkes meraktan ölmüş belli ki iyi varsınız canlarım hepinizi çok seviyorum benim mesai bitti evde görüşmek üzere hayırlı akşamlarrrrr
sanada canim. allahim tez zamanda senin ve diger bütün topikdaslarimin yüzünü güldürsün

İşte tam da içimdekileri anlatmışsın. Ama bu defa vesvese yapmayacağım. Rabbime hamdolsun...
Aynenn yapmaaa insallah hayirlisiyla ikiside seninlee onlara bakip bakip gûldúgún ve yasadiklarini getirdigin zamanlar gelsin bugünúm sabahtan beri aglamakliydi moralim yoktu ama öyle mutlu ettin ki beni topikteki dostlarimizi Allah senden razi olsun bu mutlulugu yasatan Allah imada binlerce sûkûrler olsun vesvese yok kendinle kavga yok artik hamis bir annesin senn

Kızlar selam
Uzun zamandır giremedim ama çok güzel haberler var maşallah. Hamile olan arkadaşları tebrik ederim.
Darısı isteyenlerin başına inşallah. Ben de Şahin hocayla ön görüşme yaptım. Ağustos sonunda yaptıracağım inşallah. Hastanede kimi hamile olduğu haberini alıp evine gidiyor, kimi sedyede yumurta toplatmaya gidiyor, kimi de ikinciyi denemeye gelmişti. Çok karışık duygular... İnşallah çok beklemeyiz...

hosgeldin. insallah tedavin hayirlisiyla pozitif sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…