Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

dianthus canim gecmis olsun cok simdi nasilsinn dikkat et canim benim Karpuzcilek_d canim benim insallah anmiyosentez testin temiz cikar evet profösr banada demisti ense kalinligindan anlasilir die cok ugrasmisti ense kalinligi icin insallah hayirli evlat nasib etsin papyonkilikli cancazim nasilsin yatiosun dimii

yatıyorum canım. bazen kalkıyorum dolanıyorum, oturuyorum sonra yatıyorum. namazımı oturarak kılıyorum zaten. bakalım bebiş gelsin de hayırlısı ile...

yatıyorum canım. bazen kalkıyorum dolanıyorum, oturuyorum sonra yatıyorum. namazımı oturarak kılıyorum zaten. bakalım bebiş gelsin de hayırlısı ile...
Canim dikkat et cok kalkma su siralar elinden geldigince yatar gibi otur hic dik oturma su 3 ayi atlat insallah bida kanama felan olmaz ahh ahh namazlarim hep kaldi birtek buna cok ûzûlûorum ilk 3 ay hic bisey yapmadin tehlikem var die simdi de gerilio karnim anlamiorum aslinda erken ama cok gergin búyúdûkce galiba insallah hayirli haberlerle gel cancazim sen kalkma bi tuvaletine git gel bu aralar

Inşallah güzel sonuçlar alırsın Cerencim..Amniyosentez i iğne ile yaptı doktorum..Kan testini hiç duymamistim ben çok pahaliymis gerçekten

[QUOTE="Doga14, post: 41320587, member: USER=600370] dianthus [/USERmiş olsun. Hamile arı enfeksiyonları çok artıyor Dikkat et kendine.
Karpuzcilek_d amniyosentezin tertemiz çıkar inşallah. İkili test değerleri iyiyse zaten sıkıntı çıkmayacaktır.
@Spring2014 senin nasıl gidiyor hamileliğin?[/QUOTE]

Sağol canım inşallah güzel devam eder hersey..
Sana da.masallah ikizler kocaman olmus

Inşallah tatlım hepimize..ense kalınlığı normal çok şükür..ama işte 2li 3lu normal çıksa bile hep bir olasılık var..arkadaşımda da normaldi hersey amniyosentez i o istemişti ve çıktı. .belki de gereksiz yere endiseleniyorum ama elimde değil. .Hareketlerini hissettikce gobegim büyüdükçe inanılmaz mutlu oluyorum ama hep bir yandan da kaybetme korkusu yaşıyorum strese giriyorum bu da kötü birsey kötü etkiliyordur oglusumu..sonucu Allahın izniyle güzel sonucu alalim ben de o da rahatlasin

Canım çok naziksin tşk ederim. hayırlı olsun transferin ayın kaçı test tarihin?
Ayin 20 cumartesi arkdsim dun cok agrim vatdi ksiklrmda btma belimde agri sabaha kadar yatkla savasmisim bi turlu yatirmadi beni agri insalh bebisim siki siki tutunurda alhi n izniyle bunlar viz gelir dua edin canlrim rabbim emeklermizin mukafatini versin insalhh

Amin canım inşallah hayırla al sonucunu da tüm ağrın sızın bitsin artık son bulsunnn

canım o günleri de görürüm inşallah ben de dualarınızdan eksik etmeyin beni...

inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder Rabbim.

Oyy canimm hissediomusun benimde göbegim búyûdû artik saklanmio hamilelik ben de kanda 3 lû test yaptirdim evet cok pahali burda bile amerikaya yolladilar dok. Garanttili dedi ama hersey Allah tan canim benimm ahh o korkularimiz hic bitmioki arkadasim naparsak yapalim bugún gørdúm kizimi yarin sor acaba duruomu die dûsünúrûm dûsünürüz test icin sikma canini insallah tosun gibi olcak stres yapma dicemn ama her yerimiz stress

Nasil ederim gece uyaniom aklima gelion nasil acaba düsûnceden uyudumu die görcen canim arkadasim hep birlikte görcez
Allah razı olsun canım ya. bazen çok umutlanıyorum bazen korkulardan uyuyamıyorum. bir de grip oldum. burnum tıkalı akıyor falan. buna şükürler olsun elbette ama şu günleri hayırla sağlıkla atlatabilsek inşallah. :) dünyanın ayrı kıtalarından dertleşemk birbirine dua etmek... ne de güzel birşey :)))

Kızlar iyi akşamlar herkese... aranızda ankarada yaşayan var mı? Dna hasar testi yaptıracağız aranızda ankarada dna hasar testi yaptıran var mı? Temmuz da ankarada olacağız o yüzden gelmişken oraya yaptırmak istiyoruz Nerede yapılır maliyeti net kadar Acaba genart diye duydum ama doğru mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…