yatıyorum canım. bazen kalkıyorum dolanıyorum, oturuyorum sonra yatıyorum. namazımı oturarak kılıyorum zaten. bakalım bebiş gelsin de hayırlısı ile...dianthus canim gecmis olsun cok simdi nasilsinn dikkat et canim benim Karpuzcilek_d canim benim insallah anmiyosentez testin temiz cikar evet profösr banada demisti ense kalinligindan anlasilir die cok ugrasmisti ense kalinligi icin insallah hayirli evlat nasib etsin papyonkilikli cancazim nasilsin yatiosun dimii
Canim dikkat et cok kalkma su siralar elinden geldigince yatar gibi otur hic dik oturma su 3 ayi atlat insallah bida kanama felan olmaz ahh ahh namazlarim hep kaldiyatıyorum canım. bazen kalkıyorum dolanıyorum, oturuyorum sonra yatıyorum. namazımı oturarak kılıyorum zaten. bakalım bebiş gelsin de hayırlısı ile...
Sagol canim cevabin icin.. Beni de araniza kabul ederseniz memnuniyetle katilirim sizelem yelid velem yüked okuyoruz canım. o doğmamış doğrulmamıştır.
Canım ben de ikili test yaptırdım sonucunu cuma alacağım. İnşallah sorun çıkmaz. Amniyosentezi nasıl yaptırdın. İğne ile mi girdiler yoksa kan testi ile mi yaptırdın. Kan testi çok pahalıymış. 2000 civarında tutuyormuş galiba.
hosgeldin. iyi sonuc alirsin insallah
dianthus canim gecmis olsun cok simdi nasilsinn dikkat et canim benim Karpuzcilek_d canim benim insallah anmiyosentez testin temiz cikar evet profösr banada demisti ense kalinligindan anlasilir die cok ugrasmisti ense kalinligi icin insallah hayirli evlat nasib etsin papyonkilikli cancazim nasilsin yatiosun dimii
Ayin 20 cumartesi arkdsim dun cok agrim vatdi ksiklrmda btma belimde agri sabaha kadar yatkla savasmisim bi turlu yatirmadi beni agri insalh bebisim siki siki tutunurda alhi n izniyle bunlar viz gelir dua edin canlrim rabbim emeklermizin mukafatini versin insalhhCanım çok naziksin tşk ederim. hayırlı olsun transferin ayın kaçı test tarihin?
Amin canım inşallah hayırla al sonucunu da tüm ağrın sızın bitsin artık son bulsunnnAyin 20 cumartesi arkdsim dun cok agrim vatdi ksiklrmda btma belimde agri sabaha kadar yatkla savasmisim bi turlu yatirmadi beni agri insalh bebisim siki siki tutunurda alhi n izniyle bunlar viz gelir dua edin canlrim rabbim emeklermizin mukafatini versin insalhh
Canım ne demek kabul etmek başımız üstüne kapımız herkese açık. Bu gruba katıldığına asla pişman olmazsın. Hoşgeldin aramızaSagol canim cevabin icin.. Beni de araniza kabul ederseniz memnuniyetle katilirim size
canım o günleri de görürüm inşallah ben de dualarınızdan eksik etmeyin beni...Canim dikkat et cok kalkma su siralar elinden geldigince yatar gibi otur hic dik oturma su 3 ayi atlat insallah bida kanama felan olmaz ahh ahh namazlarim hep kaldibirtek buna cok ûzûlûorum ilk 3 ay hic bisey yapmadin tehlikem var die simdi de gerilio karnim anlamiorum aslinda erken ama cok gergin búyúdûkce galiba insallah hayirli haberlerle gel cancazim sen kalkma bi tuvaletine git gel bu aralar
estağf. arkadaşım ne kabulü dualarda buluşmak bizim için ne büyük mutlulukSagol canim cevabin icin.. Beni de araniza kabul ederseniz memnuniyetle katilirim size
inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder Rabbim.Ayin 20 cumartesi arkdsim dun cok agrim vatdi ksiklrmda btma belimde agri sabaha kadar yatkla savasmisim bi turlu yatirmadi beni agri insalh bebisim siki siki tutunurda alhi n izniyle bunlar viz gelir dua edin canlrim rabbim emeklermizin mukafatini versin insalhh
Oyy canimm hissediomusun benimde göbegim búyûdû artik saklanmio hamilelik ben de kanda 3 lû test yaptirdim evet cok pahali burda bile amerikaya yolladilar dok. Garanttili dedi ama hersey Allah tan canim benimm ahh o korkularimiz hic bitmioki arkadasim naparsak yapalim bugún gørdúm kizimi yarin sor acaba duruomu die dûsünúrûm dûsünürüz test icin sikma canini insallah tosun gibi olcak stres yapma dicemn ama her yerimiz stressInşallah tatlım hepimize..ense kalınlığı normal çok şükür..ama işte 2li 3lu normal çıksa bile hep bir olasılık var..arkadaşımda da normaldi hersey amniyosentez i o istemişti ve çıktı. .belki de gereksiz yere endiseleniyorum ama elimde değil. .Hareketlerini hissettikce gobegim büyüdükçe inanılmaz mutlu oluyorum ama hep bir yandan da kaybetme korkusu yaşıyorum strese giriyorum bu da kötü birsey kötü etkiliyordur oglusumu..sonucu Allahın izniyle güzel sonucu alalim ben de o da rahatlasin
Nasil ederim gece uyaniom aklima gelion nasil acaba düsûnceden uyudumu die görcen canim arkadasim hep birlikte görcezcanım o günleri de görürüm inşallah ben de dualarınızdan eksik etmeyin beni...
Allah razı olsun canım ya. bazen çok umutlanıyorum bazen korkulardan uyuyamıyorum. bir de grip oldum. burnum tıkalı akıyor falan. buna şükürler olsun elbette ama şu günleri hayırla sağlıkla atlatabilsek inşallah. :) dünyanın ayrı kıtalarından dertleşemk birbirine dua etmek... ne de güzel birşey :)))Nasil ederim gece uyaniom aklima gelion nasil acaba düsûnceden uyudumu die görcen canim arkadasim hep birlikte görcez
Amin arkdsm sen nasil oldun iyisindir inslhinşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?