benimki son bahar en son ben varım yani kış da olabilir..O YÜZDEN SORUYORUM 2. KEZ BİLMİYORUM KİMİN TEDAVİSİ YAKIN :) YOKSA SIRADAN DEVAM EDECEĞİM CANIM :)
benimki temmuz sonu ama olsun duam önceden uçsun semaya hayır getirir inşallah benden devam edebiliriz ama yine haftaya bağışlayalım istersen listenin tamamlanması zaman alabilir şeker
cümlemize bitanem dua kardeşiyiz biz hep gönüllerdeyiz boşver beni sen nasılsın iyisin di mi inşallahcancağızım dün heyecan korku ile kutlayamadım doğumgününü... Rabbim hep güzellikler nasip etsin sana
canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlündekini kucağına versin inşallah:)dnzderya canım doğum gününmüş dün ... allahım yeni yaşında en güzel hediyeyi nasip eder inş. sana .. hayırlı , saglıklı , huzurlu ... nice yaşlara canım benimmm.
şükürler olsun iyiyim ama bekliyorum perşembeyi bakalım ne diyecek dr.cümlemize bitanem dua kardeşiyiz biz hep gönüllerdeyiz boşver beni sen nasılsın iyisin di mi inşallah
Canım nerlerdesin sen bakayım, özlettin kendini. İkili sonucun mu kötü çıktı? Sakın endişe etme amniyosentez en doğru sonucu verir. İkili ve üçlü testlerin doğruluk oranı çok düşük. Arada bilgi ver kendinden ve bebişinden, merakta bırakma..
Hafta sonuna kadar iyiydi, cumartesi gece hastanede yatmak zorunda kaldım, idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmışım. Şükür oğluşumda birşey yok. Onun dışında sıkıntısız geçiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor hamilelik? Sertaç Bey' e mi devam ediyorsun?Selam canimm valla ben de ozlemisim sizleri
2li test normal çıktı 3lu ye bile gerek duymadı doktorum ama benim en yakın arkadasimin down sendrom hikayesi oldu geçmişte bütün o sureclerde yanindaydim o yüzden çok etkilendim..paranoyak oldum resmen..doktor da ben böyle olunca direkt amniyosentez yapalım o zaman dedi..2li ve 3lu testler sadece olasılık gösteriyor kesin sonuç vermiyor diye..
sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik??
Hafta sonuna kadar iyiydi, cumartesi gece hastanede yatmak zorunda kaldım, idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmışım. Şükür oğluşumda birşey yok. Onun dışında sıkıntısız geçiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor hamilelik? Sertaç Bey' e mi devam ediyorsun?
Canım ben de ikili test yaptırdım sonucunu cuma alacağım. İnşallah sorun çıkmaz. Amniyosentezi nasıl yaptırdın. İğne ile mi girdiler yoksa kan testi ile mi yaptırdın. Kan testi çok pahalıymış. 2000 civarında tutuyormuş galiba.Çok geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine..Bu haftalarda sık oluyormus sanırım enfeksiyon..cok sukur oglusun iyi olsun da hepsi gecicek insallahBen 7. Haftadan itibaren kendi doktoruma başladım Sertaç Bey e gitmiyorum..ismi Cemil Kaya..cok memnunum şimdilik..Hamilelik biraz etkilemeye başladı romatizmami gün sonunda bacaklarim şişiyor birazda kilo aldım o da etkiledi sanırım. .onun disinda benim de bir sıkıntım yok çok şükür. .doktor yürüyüş yap dedi aksamlari yürümeye çalışıyorum inşallah 12 kg dan fazla almam 6 kg aldım şimdiden
Geçmiş olsun canım. Sen nasıl yaptırdın, ikili testte sorun çıkmayınca diğerlerine gerek kalmadı herhalde dimi. İnşallah bizde de sorun çıkmaz.Hafta sonuna kadar iyiydi, cumartesi gece hastanede yatmak zorunda kaldım, idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmışım. Şükür oğluşumda birşey yok. Onun dışında sıkıntısız geçiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor hamilelik? Sertaç Bey' e mi devam ediyorsun?
Sağlıklı bebiş diyecek, büyüyor annesi diyecek inşallah.Hiç korkma, Allah yardımcın olsun.şükürler olsun iyiyim ama bekliyorum perşembeyi bakalım ne diyecek dr.
Sağol canım. İkili testimde sorun çıkmadı çok şükür. Yaş da olunca (35) endişe etmedim desem yalan olur. Benim doktorum 3' lüyü de istiyor. Genelde 2' li sonucu güzel gelince diğerlerine gerek duymayan doktorlar var. Zaten ense kalınlığından falan anlıyorlar. Umarım herkesin sorunsuz hamileliği geçer de, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz canım.Geçmiş olsun canım. Sen nasıl yaptırdın, ikili testte sorun çıkmayınca diğerlerine gerek kalmadı herhalde dimi. İnşallah bizde de sorun çıkmaz.
Tamam canım öyle yapalım :)benimki temmuz sonu ama olsun duam önceden uçsun semaya hayır getirir inşallah benden devam edebiliriz ama yine haftaya bağışlayalım istersen listenin tamamlanması zaman alabilir şeker
çok geçmiş olsun canımHafta sonuna kadar iyiydi, cumartesi gece hastanede yatmak zorunda kaldım, idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmışım. Şükür oğluşumda birşey yok. Onun dışında sıkıntısız geçiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor hamilelik? Sertaç Bey' e mi devam ediyorsun?
:) ozaman yaz bana 5.000 canım:)Tamam canım öyle yapalım :)
Bende 5000 alayım tatlım..şener şen geldi aklıma yaz kızım 5000 torba çimento hahaaTamam canım öyle yapalım :)
hosgeldin. iyi sonuc alirsin insallahSelam canimm valla ben de ozlemisim sizleri
2li test normal çıktı 3lu ye bile gerek duymadı doktorum ama benim en yakın arkadasimin down sendrom hikayesi oldu geçmişte bütün o sureclerde yanindaydim o yüzden çok etkilendim..paranoyak oldum resmen..doktor da ben böyle olunca direkt amniyosentez yapalım o zaman dedi..2li ve 3lu testler sadece olasılık gösteriyor kesin sonuç vermiyor diye..
sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik??
cok cok gecmis olsun canim. Agri mi oluyordu?Hafta sonuna kadar iyiydi, cumartesi gece hastanede yatmak zorunda kaldım, idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmışım. Şükür oğluşumda birşey yok. Onun dışında sıkıntısız geçiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor hamilelik? Sertaç Bey' e mi devam ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?