Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

dnzderya , nurse51 , EdilaH , aysesahra canlarım hanginizin tedavisi once takıldım valla kimin için bağışlayacağız bu hafta.. cevap bekliyorum sizlerden...:)
benimki temmuz sonu ama olsun duam önceden uçsun semaya hayır getirir inşallah benden devam edebiliriz ama yine haftaya bağışlayalım istersen listenin tamamlanması zaman alabilir şeker

Selam canimm valla ben de ozlemisim sizleri
2li test normal çıktı 3lu ye bile gerek duymadı doktorum ama benim en yakın arkadasimin down sendrom hikayesi oldu geçmişte bütün o sureclerde yanindaydim o yüzden çok etkilendim..paranoyak oldum resmen..doktor da ben böyle olunca direkt amniyosentez yapalım o zaman dedi..2li ve 3lu testler sadece olasılık gösteriyor kesin sonuç vermiyor diye..

sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik??

Hafta sonuna kadar iyiydi, cumartesi gece hastanede yatmak zorunda kaldım, idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmışım. Şükür oğluşumda birşey yok. Onun dışında sıkıntısız geçiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor hamilelik? Sertaç Bey' e mi devam ediyorsun?

Çok geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine..Bu haftalarda sık oluyormus sanırım enfeksiyon..cok sukur oglusun iyi olsun da hepsi gecicek insallah Ben 7. Haftadan itibaren kendi doktoruma başladım Sertaç Bey e gitmiyorum..ismi Cemil Kaya..cok memnunum şimdilik..Hamilelik biraz etkilemeye başladı romatizmami gün sonunda bacaklarim şişiyor birazda kilo aldım o da etkiledi sanırım. .onun disinda benim de bir sıkıntım yok çok şükür. .doktor yürüyüş yap dedi aksamlari yürümeye çalışıyorum inşallah 12 kg dan fazla almam 6 kg aldım şimdiden

Canım ben de ikili test yaptırdım sonucunu cuma alacağım. İnşallah sorun çıkmaz. Amniyosentezi nasıl yaptırdın. İğne ile mi girdiler yoksa kan testi ile mi yaptırdın. Kan testi çok pahalıymış. 2000 civarında tutuyormuş galiba.

Geçmiş olsun canım. Sen nasıl yaptırdın, ikili testte sorun çıkmayınca diğerlerine gerek kalmadı herhalde dimi. İnşallah bizde de sorun çıkmaz.

Geçmiş olsun canım. Sen nasıl yaptırdın, ikili testte sorun çıkmayınca diğerlerine gerek kalmadı herhalde dimi. İnşallah bizde de sorun çıkmaz.
Sağol canım. İkili testimde sorun çıkmadı çok şükür. Yaş da olunca (35) endişe etmedim desem yalan olur. Benim doktorum 3' lüyü de istiyor. Genelde 2' li sonucu güzel gelince diğerlerine gerek duymayan doktorlar var. Zaten ense kalınlığından falan anlıyorlar. Umarım herkesin sorunsuz hamileliği geçer de, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz canım.

selam arkadaşlar ben doktora gittim ve bize normal yolla gebelik olmaz tüp bebek yaptırcaksınız dediler ama bende korku var bu süreçten korkuyorum canım yanarmı diye.bide ben 1 defa vajınal muayene olabildim onda bile canım acıyor tüp bebek yaptırcaksınız denilen günden beri uykularım kaçıyor nasıl olcak ne yapcam diye bu onuda biraz bilgi verebilirmisiniz yaptıranlar arkadaşlar

çok geçmiş olsun canım

hosgeldin. iyi sonuc alirsin insallah

cok cok gecmis olsun canim. Agri mi oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…