maasallah canim prenseslerine. bende ikili üclü test yaptirmadim. haftaya cuma insallah detayli ultrason yapilicak. insallah güzel sonuclar alirim ben de.konunun hamileleri ne zamandır kayıptı, ne güzel olmuş bugün toplaşmışız. Benim bebeler ikiz olunca ne ikili ne üçlü testi yapmıyorlar. Onun yerine detaylı ultrason yaptılar 13. haftada. İyi de oldu, cinsiyetlerini erkenden öğrendik. İkiz olduğu için doktor çok temkinli gidiyor. Crinone jeli hala kullanıyorum. Kan değerlerim düşmüş biraz o yüzden demir de başladık ama böyle olunca da çok kabızlık sıkıntısı çekiyorum. Bebeklerimi hala hissetmiyorum. Heyecanla onu bekliyorum. Cumartesi son kontrolde biri 162 digeri 171 gr olmuşlar. Pek sevindim, ben hissetmeyince sanki büyümüyorlarmış gibi geliyor.
Ağrılar, sızılar pek oluyor. Bu aralar bir de burun kanamaları başladı. Karnım 6-7 aylık hamile gibi :) doktor da zaten tek gebeliğin 25 haftasını yaşıyor gibisin dedi. Bakalım. Böyle bende de haberler.
sükür canim bugünümüze bin sükür. Astim hastasiyim pazar biraz nefes darligi cektim sükür simdi iyiyim. dün benimde burnum kanadi dedim herhalde ilaclardan ama senin yazdigini okuyunca hamilelikden dedim :)dianthus çok geçmiş olsun. Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonları çok artıyor Dikkat et kendine.
Karpuzcilek_d amniyosentezin tertemiz çıkar inşallah. İkili test değerleri iyiyse zaten sıkıntı çıkmayacaktır.
Spring2014 senin nasıl gidiyor hamileliğin?
Bizim yolumuz öyle kutsal bir yol ki, bu yolda her acı, her sıkıntı, her emek yeni bir ümit demek. Merak etme canını çok acıtacak bir tedavi değil. Sonucu pozitif olunca da tadından yenmez.selam arkadaşlar ben doktora gittim ve bize normal yolla gebelik olmaz tüp bebek yaptırcaksınız dediler ama bende korku var bu süreçten korkuyorum canım yanarmı diye.bide ben 1 defa vajınal muayene olabildim onda bile canım acıyor tüp bebek yaptırcaksınız denilen günden beri uykularım kaçıyor nasıl olcak ne yapcam diye bu onuda biraz bilgi verebilirmisiniz yaptıranlar arkadaşlar
Sağol canım, atlattık çok şükür.çok geçmiş olsun canım
:) :) :)Bende 5000 alayım tatlım..şener şen geldi aklıma yaz kızım 5000 torba çimento hahaa
Sağol canım. Karnım da sürekli gaz şişliği vardı ve artık ayakta durmakta zorluk çekmeye başlamıştım. Doktor idrar yolu enfeksiyonu gaz şişkinliğiyle başlıyor dedi ve yatırdı.cok cok gecmis olsun canim. Agri mi oluyordu?
Canım teşekkür ederim. Ay birde ben hamile olduğumu unutmasam daha çok dikkat edecem de, hala alışamamışım.dianthus çok geçmiş olsun. Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonları çok artıyor Dikkat et kendine.
Karpuzcilek_d amniyosentezin tertemiz çıkar inşallah. İkili test değerleri iyiyse zaten sıkıntı çıkmayacaktır.
Spring2014 senin nasıl gidiyor hamileliğin?
alemsinnnBende 5000 alayım tatlım..şener şen geldi aklıma yaz kızım 5000 torba çimento hahaa
Benim tedavim yakın değil en sona beni koya bilirsindnzderya ,@nurse51 , EdilaH , @aysesahra canlarım hanginizin tedavisi once takıldım valla kimin için bağışlayacağız bu hafta.. cevap bekliyorum sizlerden...:)
Bana da 5000 yazarmısın ..ŞİMDİ SIRADA @@dnzderya .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (19.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM.....................................:20.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
amin amin amin..Sağlıklı bebiş diyecek, büyüyor annesi diyecek inşallah.Hiç korkma, Allah yardımcın olsun.
bana da 7000 yazar mısınŞİMDİ SIRADA @@dnzderya .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (19.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM.....................................:20.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
lem yelid velem yüked okuyoruz canım. o doğmamış doğrulmamıştır.Arkadaslar merhaba.. Ne duası okuduğunuzu merak ettim ? Bir de ben de katılabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?