Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bende 5000 alayım canimcimmmmm hepimiz gusel haberler veririz Insallah

İnşallah canım ya, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin ikiz mi tek mi? Ben de ağustosta başlayacağım inşallah tedaviye. Adetin ikinci günü gelmem söylendi.

Allahim insallah sultan arkadimiz guselvhaberi verecek arkasından temmusda Insallah sırayla hepimiz bagiracaz burda ne oLur Allahim bisede bubgusel haberi vermeyi nasip eyle bizlere mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine canim arkadslarimmmm
Insalh arkdsim guzel dileklerin icin sagol darisi isteyen herkese olsun

Kızlar hastaneden yeni geldik lekelenmem oldu çok korktum Dr muayene etti kanama alanı yok ama düşük tehliken yok diyemem dedi dinlen crino jel devam et dedi
Tüp bebek Dr aradım kızdı bana lekelenme olabilirmiş kromozom bozukluğu varsa dusermis zaten sık sık Dr gitmeyin dedi korkuyorum dedim dinlen ilaçlarını kullan dedi

Canım benim korkma Allaha emanet bebeğin bak kanama alanı da yok demiş yat güzelce dinlen hadi. Gecen güzellik dolsun....

Canım ankara da düzen lab var. Bayağı iyi olduğunu biliyorum. Dna hasar analizini de 150 tl ye yapıyorlarmış. Biz istanbul da yaptıramazsak oraya gireceğiz

Geçmiş olsun tatlım dikkat edin yat dinlen ya vallahi siz böyle şeyler yazınca üzüntüden meraktan çöküyorum...rabbim yardımcımız olsun inşallah...

Hadi bakalım canım inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın. .evet ya başından sonuna kadar herseyi stres yapıyoruz inşallah sağlıklı doğarlarsa bu sefer yok hasta mi oldu yok düştü mu iyi besleniyormu...endiselerin sonu yok

Canım ankara da düzen lab var. Bayağı iyi olduğunu biliyorum. Dna hasar analizini de 150 tl ye yapıyorlarmış. Biz istanbul da yaptıramazsak oraya gireceğiz
Sağol canım o zaman orada yaptıralım... bizde en azından tüp bebeğe kadar detaylı testleri yaptıraĺım dedik .

Canım benim tedavimde Genartta oldu. AMH, Genetik testlerimiz ve Kruger testi hepsi birlikte 900 tl idi.

canım 5000 dua aldım

Canım ne demek kabul etmek başımız üstüne kapımız herkese açık. Bu gruba katıldığına asla pişman olmazsın. Hoşgeldin aramıza
Allah razi olsun canim.. Cok seviyorum zaten bu grubu hosbuldum :)
estağf. arkadaşım ne kabulü dualarda buluşmak bizim için ne büyük mutluluk
Sagolasin canim benim :) hangi arkadaşımız ilgileniyo acaba ben de katilsam listeye?

Canım benim tedavimde Genartta oldu. AMH, Genetik testlerimiz ve Kruger testi hepsi birlikte 900 tl idi.
Hmm orası biraz pahalı sanırım bizim sadece dna hasar testi yaptırmamız lazım düzen laboratuvar ı uygunmuş oraya gideriz artık umudumuz bu testler oldu belki bişey çıkarsa ilaç tedavisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…