Bende 5000 alayım canimcimmmmm hepimiz gusel haberler veririz InsallahŞİMDİ SIRADA @@dnzderya .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (19.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM.....................................:20.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
İnşallah canım ya, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin ikiz mi tek mi? Ben de ağustosta başlayacağım inşallah tedaviye. Adetin ikinci günü gelmem söylendi.Aynen arkadasim okadar cok ayrintiya takilirsak tedavi asamasida zorlasio hep ben hic sormadim birtek yum. Sayimi soruordum ne rahim kalinligi bilirim ne progestron sayisini gel dediler geldim git dediler gittim hic sormadim iikide sormamisim hep tutunmasi icin dua ettim 5. Gún veye 3. Gûn diede takmadim yazdigin söz cok anlamli cok gûzel ben cok severim bu sözú benim bu 4. Hamileligim 2 kûrtaj bir kimyasal insallah hayirlisiyla bunu kucagima almak nasib olurrr hersey sinav dedigin gibi mevlam nasib ettiyse her türlü yolunu bulur olur etmediyse yolunu bulmasi icin ugrassakta olmaz Allah im tûm dostlarima bana nasib ettigi kullarindan eylesin icini hep Allah a birak tevekkülle ben hep hz yakub un duasini icimden söylerdim yudufundan vazgecti ki yusufuna kavustu bazen vazgecmek gerekiomus insallah hayirlisiyla gönlünce olsunn canim benimm
Insalh arkdsim guzel dileklerin icin sagol darisi isteyen herkese olsunAllahim insallah sultan arkadimiz guselvhaberi verecek arkasından temmusda Insallah sırayla hepimiz bagiracaz burda ne oLur Allahim bisede bubgusel haberi vermeyi nasip eyle bizlere mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine canim arkadslarimmmm
Canım benim korkma Allaha emanet bebeğin bak kanama alanı da yok demiş yat güzelce dinlen hadi. Gecen güzellik dolsun....Kızlar hastaneden yeni geldik lekelenmem oldu çok korktum Dr muayene etti kanama alanı yok ama düşük tehliken yok diyemem dedi dinlen crino jel devam et dedi
Tüp bebek Dr aradım kızdı bana lekelenme olabilirmiş kromozom bozukluğu varsa dusermis zaten sık sık Dr gitmeyin dedi korkuyorum dedim dinlen ilaçlarını kullan dedi
Dikkat et tatlım kendine Allahın izniyle seninle bebeğin seninle kalacak Insallah Allah gonlune gore versin dinlen kuzmWc gitmeye korkuyorum peceteye gelmişti ne olur dua edin
Canım ankara da düzen lab var. Bayağı iyi olduğunu biliyorum. Dna hasar analizini de 150 tl ye yapıyorlarmış. Biz istanbul da yaptıramazsak oraya gireceğizKızlar iyi akşamlar herkese... aranızda ankarada yaşayan var mı? Dna hasar testi yaptıracağız aranızda ankarada dna hasar testi yaptıran var mı? Temmuz da ankarada olacağız o yüzden gelmişken oraya yaptırmak istiyoruz Nerede yapılır maliyeti net kadar Acabagenart diye duydum ama doğru mu bilmiyorum
Crino jel birlikte geliyor peceteye korkuyorum yinede canım yaCanım benim korkma Allaha emanet bebeğin bak kanama alanı da yok demiş yat güzelce dinlen hadi. Gecen güzellik dolsun....
canim bana 2.000 yazabilirsinnnBende 5000 alayım canimcimmmmm hepimiz gusel haberler veririz Insallah
Geçmiş olsun tatlım dikkat edin yat dinlen ya vallahi siz böyle şeyler yazınca üzüntüden meraktan çöküyorum...rabbim yardımcımız olsun inşallah...Kızlar hastaneden yeni geldik lekelenmem oldu çok korktum Dr muayene etti kanama alanı yok ama düşük tehliken yok diyemem dedi dinlen crino jel devam et dedi
Tüp bebek Dr aradım kızdı bana lekelenme olabilirmiş kromozom bozukluğu varsa dusermis zaten sık sık Dr gitmeyin dedi korkuyorum dedim dinlen ilaçlarını kullan dedi
Oyy canimm hissediomusun benimde göbegim búyûdû artik saklanmio hamilelik ben de kanda 3 lû test yaptirdim evet cok pahali burda bile amerikaya yolladilar dok. Garanttili dedi ama hersey Allah tan canim benimm ahh o korkularimiz hic bitmioki arkadasim naparsak yapalim bugún gørdúm kizimi yarin sor acaba duruomu die dûsünúrûm dûsünürüz test icin sikma canini insallah tosun gibi olcak stres yapma dicemn ama her yerimiz stress
Sağol canım o zaman orada yaptıralım... bizde en azından tüp bebeğe kadar detaylı testleri yaptıraĺım dedik .Canım ankara da düzen lab var. Bayağı iyi olduğunu biliyorum. Dna hasar analizini de 150 tl ye yapıyorlarmış. Biz istanbul da yaptıramazsak oraya gireceğiz
Canım benim tedavimde Genartta oldu. AMH, Genetik testlerimiz ve Kruger testi hepsi birlikte 900 tl idi.Kızlar iyi akşamlar herkese... aranızda ankarada yaşayan var mı? Dna hasar testi yaptıracağız aranızda ankarada dna hasar testi yaptıran var mı? Temmuz da ankarada olacağız o yüzden gelmişken oraya yaptırmak istiyoruz Nerede yapılır maliyeti net kadar Acabagenart diye duydum ama doğru mu bilmiyorum
Tatlım endişe etme, benim de olmuştu ve doktorum kullandığımız fitillerin jellerin vajşna içerisindeki tahrişinden kaynaklı dedi. Çok şükür dediği gibi çıktı. Üzülüp bebişini de üzme annesi..Crino jel birlikte geliyor peceteye korkuyorum yinede canım ya
canım 5000 dua aldımŞİMDİ SIRADA @@dnzderya .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (19.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM.....................................:20.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
Allah razi olsun canim.. Cok seviyorum zaten bu grubu hosbuldum :)
Canım ne demek kabul etmek başımız üstüne kapımız herkese açık. Bu gruba katıldığına asla pişman olmazsın. Hoşgeldin aramıza
Sagolasin canim benim :) hangi arkadaşımız ilgileniyo acaba ben de katilsam listeye?estağf. arkadaşım ne kabulü dualarda buluşmak bizim için ne büyük mutluluk
Hmm orası biraz pahalı sanırımCanım benim tedavimde Genartta oldu. AMH, Genetik testlerimiz ve Kruger testi hepsi birlikte 900 tl idi.
arkadaşım hoşgeldin aramıza listeyi ben yayınlıyorum her hafta senide ekliyorum listeye . sen ne kadar okuyabilirsin onu yaz bana :)Allah razi olsun canim.. Cok seviyorum zaten bu grubu hosbuldum :)
Sagolasin canim benim :) hangi arkadaşımız ilgileniyo acaba ben de katilsam listeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?