Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Günaydın canım çok şükür ağrım yok dinleniyorum
Canım benim lekelenmem oldu hatta bir hafta sürdü. Ben de telaşlandım anlıyorum seni. Doktorum doğumdaymış hastanesine gittim kapıda bekledim. Saoğlsun baktı, ilgilendi. Kanama alanım yoktu şükür.
Tüp bebek doktorum çok normal karşıladı, olabilir niye telaş yaptın ki dedi.
Hatta ped koy diye öneride bile bulundu düşün, o kadar rahattı adam.
Aslında benim de içimi rahatlattı. Sakın korkma, korktukça onları da tedirgin ediyoruz. Allaha sığınmaktan başka çare yok arkadaşım.

Evet canım hasar varsa tedavisi varmış allah hakkımızda hayırlısı versin valla ne yapacağımı şaşırdım bekledikce olmuyor insan boş durmak istemiyor sizin sorun neydi canım?

Canım biz de ilk testi düzen de yaptırdık. Sonraki ni Genart da @dianthus un da dediği gibi..Genart da sadece dna hasar testi de yapıyorlar yalnız düzenle arasında çok az fiyat farkı vardı saniyorum..
Anladım canım ben iki hastaneyi arayıp sorarım çok sağolun... Rabbim hayırlısıni versin kimseye bu derdi vermesin

Ayy canim ya bol bol taze sikilmis portakal suyu ic taze nane buhari burnuna ii gelir kuzum sakin kalkma üzûldünya oda arttirmistir insallah hayirlisiyla yarin gûzel olacakk hemde ne güzel belki biryerde birbirimizi gördük belki yanyana da gectik ama tanimadik ve gönüllerimiz hep bir duamiz umudumuz Allah im ayirmasin insallah

İnşallah canım ya, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin ikiz mi tek mi? Ben de ağustosta başlayacağım inşallah tedaviye. Adetin ikinci günü gelmem söylendi.
Canim benim Allah im herkese nasib etsin insallah benim bu ikinci tûp bebek ikisindede hep yasimdan dolayi tek konuldu dok. Daha uygun buldu tek canim insallah hayirlisiyla nasibse bir kizim olacak emanetim olacak inşallah gûnlerin öyle gececekki anlamayacaksin bile bi bakmisin test gúnún gelmis ya 3. Gûn yada 2. Gún cagirirlar canim simdiden baslarlar yum. Gelisimine degerlerine bakmaya insallah hayirlisiyla gúzel olcak hersey

Canim korkma bendede bircok arkadadimizdada oldu koyuymus acik renk degilmis ki yat kalkma hicbir sekilde moralinide yüksek tut

Ahh canimm nerde annelik iste büyûsünler yok erkek arkadasi varmi bu saat oldu nerde kiminle ahh ahh bûyúyünce daha dertli oluomus kayinvalidem hep öyle der ama biz buna hazirizz cok sükür dogustan benim sonuclarim cok gúzel cikti cancazim ama bir ay sonra ayrintili ultrasyon var bakalim nolcak

Canim korkma bendede bircok arkadadimizdada oldu koyuymus acik renk degilmis ki yat kalkma hicbir sekilde moralinide yüksek tut
Açık renkti canım kesede kanama alanı yok dedi çok şükür daha da gelmedi ağrım yok inş tekrar olmaz bugün hamilegimi söyledim aileme nasil mutlu oldular telefonum susmadi bugün

amin amin

Neselim banada 7000 dua ekle insalh insalh rabbim ol der ve oluverir

Canim sana bisey sorcam clexan kulndginda gobegini iki parmaginin arasina alip kavryomusun bana daha onc3 kulndgin igneler gibi vurun dediler gobek deliginn 3 parmak altina sen nasil kulniyosun
öyle kullanıyordum canım. bazen koluma vuruyordum, göbeğimin çok morardığı zamanlarda

Kizlar transferden snra kac gun dinlendnz yat yat zamn gecmiyo arada kalkip ev icinde gzniyrum ama kahvlti yemgmi ufak tefek hazrliyorm sizler nelr yptnz duymak istiyorum

Açık renkti canım kesede kanama alanı yok dedi çok şükür daha da gelmedi ağrım yok inş tekrar olmaz bugün hamilegimi söyledim aileme nasil mutlu oldular telefonum susmadi bugün
Canim olsun burda neler yasadik stres yapma bunlar nazar boncugu olsunn ayy ne gúzel desene cok mutlu oldularrr yaa hepsinin gözû aydin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…