Canım benim lekelenmem oldu hatta bir hafta sürdü. Ben de telaşlandım anlıyorum seni. Doktorum doğumdaymış hastanesine gittim kapıda bekledim. Saoğlsun baktı, ilgilendi. Kanama alanım yoktu şükür.Günaydın canım çok şükür ağrım yok dinleniyorum
Evet canım hasar varsa tedavisi varmış allah hakkımızda hayırlısı versin valla ne yapacağımı şaşırdım bekledikce olmuyor insan boş durmak istemiyoraynen canım biz de pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırdık bişey çıkmadı Allaha şükür. bir de dna hasarına baktıralım bir de ona vakit kaybetmeyelim diyoruz. bu arada dna hasarlı çıkarsa vitamin takviyeleri veriyorlar sigarayı bıraktırıyorlar eşim şimdiden a-c-e selenyum kullanıyor tedbir amaçlı sigara zaten içmiyor
Anladım canım ben iki hastaneyi arayıp sorarım çok sağolun... Rabbim hayırlısıni versin kimseye bu derdi vermesinCanım biz de ilk testi düzen de yaptırdık. Sonraki ni Genart da @dianthus un da dediği gibi..Genart da sadece dna hasar testi de yapıyorlar yalnız düzenle arasında çok az fiyat farkı vardı saniyorum..
peki canim allah razi olsun senden ve diger arkadaslardan da :) Lem yelid ve lem yuled okuyoruz demi? Eger oyleyse ben 5000 alayim canim..arkadaşım hoşgeldin aramıza listeyi ben yayınlıyorum her hafta senide ekliyorum listeye . sen ne kadar okuyabilirsin onu yaz bana :)
Ayy canim ya bol bol taze sikilmis portakal suyu ic taze nane buhari burnuna ii gelir kuzum sakin kalkma üzûldünya oda arttirmistir insallah hayirlisiyla yarin gûzel olacakk hemde ne güzel belki biryerde birbirimizi gördük belki yanyana da gectik ama tanimadik ve gönüllerimiz hep bir duamiz umudumuz Allah im ayirmasin insallahAllah razı olsun canım ya. bazen çok umutlanıyorum bazen korkulardan uyuyamıyorum. bir de grip oldum. burnum tıkalı akıyor falan. buna şükürler olsun elbette ama şu günleri hayırla sağlıkla atlatabilsek inşallah. :) dünyanın ayrı kıtalarından dertleşemk birbirine dua etmek... ne de güzel birşey :)))
Canim benim Allah im herkese nasib etsin insallah benim bu ikinci tûp bebek ikisindede hep yasimdan dolayi tek konuldu dok. Daha uygun buldu tek canim insallah hayirlisiyla nasibse bir kizim olacak emanetim olacak inşallah gûnlerin öyle gececekki anlamayacaksin bile bi bakmisin test gúnún gelmis ya 3. Gûn yada 2. Gún cagirirlar canim simdiden baslarlar yum. Gelisimine degerlerine bakmaya insallah hayirlisiyla gúzel olcak herseyİnşallah canım ya, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin ikiz mi tek mi? Ben de ağustosta başlayacağım inşallah tedaviye. Adetin ikinci günü gelmem söylendi.
Canim korkma bendede bircok arkadadimizdada oldu koyuymus acik renk degilmis ki yat kalkma hicbir sekilde moralinide yüksek tutKızlar hastaneden yeni geldik lekelenmem oldu çok korktum Dr muayene etti kanama alanı yok ama düşük tehliken yok diyemem dedi dinlen crino jel devam et dedi
Tüp bebek Dr aradım kızdı bana lekelenme olabilirmiş kromozom bozukluğu varsa dusermis zaten sık sık Dr gitmeyin dedi korkuyorum dedim dinlen ilaçlarını kullan dedi
Hadi bakalım canım inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın. .evet ya başından sonuna kadar herseyi stres yapıyoruz inşallah sağlıklı doğarlarsa bu sefer yok hasta mi oldu yok düştü mu iyi besleniyormu...endiselerin sonu yok
Canimm banada yaz 5000arkadaşım hoşgeldin aramıza listeyi ben yayınlıyorum her hafta senide ekliyorum listeye . sen ne kadar okuyabilirsin onu yaz bana :)
Açık renkti canım kesede kanama alanı yok dedi çok şükür daha da gelmedi ağrım yok inş tekrar olmaz bugün hamilegimi söyledim aileme nasil mutlu oldular telefonum susmadi bugünCanim korkma bendede bircok arkadadimizdada oldu koyuymus acik renk degilmis ki yat kalkma hicbir sekilde moralinide yüksek tut
amin aminAyy canim ya bol bol taze sikilmis portakal suyu ic taze nane buhari burnuna ii gelir kuzum sakin kalkma üzûldünya oda arttirmistir insallah hayirlisiyla yarin gûzel olacakk hemde ne güzel belki biryerde birbirimizi gördük belki yanyana da gectik ama tanimadik ve gönüllerimiz hep bir duamiz umudumuz Allah im ayirmasin insallah
Neselim banada 7000 dua ekle insalh insalh rabbim ol der ve oluverirŞİMDİ SIRADA @@dnzderya .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (19.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM.....................................:54.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:
Canim sana bisey sorcam clexan kulndginda gobegini iki parmaginin arasina alip kavryomusun bana daha onc3 kulndgin igneler gibi vurun dediler gobek deliginn 3 parmak altina sen nasil kulniyosunamin amin
öyle kullanıyordum canım. bazen koluma vuruyordum, göbeğimin çok morardığı zamanlardaCanim sana bisey sorcam clexan kulndginda gobegini iki parmaginin arasina alip kavryomusun bana daha onc3 kulndgin igneler gibi vurun dediler gobek deliginn 3 parmak altina sen nasil kulniyosun
Oooo masallh kizlar hepimiz bebislermizi kucagmza alana kdr birakmak yok sayfmiziKızlar acısıyla tatlısıyla 1000. Sayfaya merdiven dayamışız..
İnsalllahhhhh insallah insallahOooo masallh kizlar hepimiz bebislermizi kucagmza alana kdr birakmak yok sayfmizi
İnsalllahhhhh insallah insallah
En yakın zamanda hepimizde müjdeli haberleri veririz sagliklada elimize alırız Insallah dua kardeşlerim benimKızlar acısıyla tatlısıyla 1000. Sayfaya merdiven dayamışız..
Canim olsun burda neler yasadik stres yapma bunlar nazar boncugu olsunn ayy ne gúzel desene cok mutlu oldularrr yaa hepsinin gözû aydin vallaAçık renkti canım kesede kanama alanı yok dedi çok şükür daha da gelmedi ağrım yok inş tekrar olmaz bugün hamilegimi söyledim aileme nasil mutlu oldular telefonum susmadi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?