Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım gözlerin aydın bak yok yere üzme kendini herşey yolunda daha da iyi olacak inşallah inşallah sıra pıtpıtlarda. ayyy yazarken bile sevimli "pıt pıt":)

canım salı günü gidecem doktoruma ne diyecek bakalım erken düşüklerin nedeni zaten folik asit yetersizliği bende başlıycam canım.ikimiz içinde hayırlısı allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerimize kavuşuruz

canım gözlerin aydın bak yok yere üzme kendini herşey yolunda daha da iyi olacak inşallah inşallah sıra pıtpıtlarda. ayyy yazarken bile sevimli "pıt pıt":)
inşallah inşalllaahhhhhh .... Rabbim affetsin hala endişeli ve korkuluyum. inşallah dediğin gibi olur cancağızım... Rabbim hepimize hamilelelre bkleyenlere tedavide olanlara olacaklara hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip der inşallah....

tahmin ediyorum ki bu endişler korkular hep olacak bir yanımızda kolay elde etmiyoruz çünkü. rabbim beterinden esirgesin cancağazım yolun sonu mutluluk

Sana yazdıktan sonra devlet ve özeli aradim. Doktorun talep kağıdı isteniyormus. 4 farklı testten bahsedildi. Hepsini yapin demekle olmuyormus ve herkese hepsi yapilmiyormus. Bilgi veren kisi hepsinin taranmasi icin saglam gerekce talep ediliyor dedi. Ayrica ilaki doktorunuzun kaseli ve islak imzali talep kagidi lazim dedi.Doktorla yeniden gorusup ısrar etmem gerekecek. Bilgi verdiğin için sağol.

canım biz de üniversite hastanesine gidip direk kendimiz talep ettik. 2 başarısız tüp bebek denememiz olduğunu söyledik doktor kendi istedi tetkikleri hatta doktorunuz kim dedi biz kendimiz yaptırıyoruz 3. tedaviden önce dedik ilgilendi sağolsun hatta burası iç Anadolu bölge hastenesi olduğu için çok yoğunmuş randevuları taa 2016 yılına veriyorlarmış ama bize yardımcı oldular. sizin doktor niye ikna olmuyor anlamadım

Yok canimm yanlis degil kendini yormadikca ters hareket yapmadikca herseyi yapabilirsin ben mecburiyetten yattim nerdeyse 3 ay yeni yeni disari cikiorum oda yormadan kendimi kendini nasil rahat huzurlu hissediosan öyle hareket et bide yatmadim sunu yaptimda olmadi yada yattim ondan olmadi die hic dúsúnme devamli konus rahim kismini sev ve onlara orda olduklarini hissettir hersey beyinde bitio encok orayi bosalt ve kendini hamile pozisyonuna sok insallah Allah im da ol der ve bebeklerin siki siki tutunur benim dok. Aynisi 15. Dk yatirdi kalk eve git normel ha

Normel hayatina dön demisti hatta doktorum bana normel dogum yazdi bir terslik olmadikca sezeryan yok dedi sen normel hamileler gibisin bebegin tüp bebek olsun fark etmez dedi

Ohh masallah subhanallah hic biseycik olmayacak insallah az da olsa icin rahatlamistir cok sevindim valla gözún aydin cancazim bol bol dinlenmeye devam et Allah im bebeklerini sana bagislasin insallah hayirlisiyla

Evet cok guzelmis canim allah razi olsun .. Gene gözlerim doldu duada bana da 2000 demissin canim baslayacagim simdi ama ilk okudugum icin tam olarak duayi yazabilir misin canim yanlislik yapmayim

Kızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende

Evet cok guzelmis canim allah razi olsun .. Gene gözlerim doldu duada bana da 2000 demissin canim baslayacagim simdi ama ilk okudugum icin tam olarak duayi yazabilir misin canim yanlislik yapmayim
canım benim " Lem yelid ve lem yûled" okuyoruz. ihlas suresinin sadece bu kısmı.. Allah razı olsun

sanırım en müsait olan benim ben bahsedeyim kendi durumumdan. canım benim iki negatif denemem var ilki kayseri memorial tuttu fakat düşük yaptım. ikincisi ankara memorial maalesef ne tuttu ne dondurulmuş kaldı. bayramdan sonra 3. tedeviye başlayacağız inşallah. sorunumuz sayı ve morfoloji. sizin ilk tedavi mi olacak?

canım biz tüp bebek tahlilllerimizle gittik.kadın doğumcumuz yönlendirdi bir kimyasal gebeliğim var dedim ayırca babamdada pıhtılaşma bozukluğu var dedim .eşimden y kromozom geninde mutasyona ve normal kromozomlara baktı.
bendede normal kromozomlara ve pıhtılaşma faktörlerine baktı.zaten tüm hastalar tüp bebek merkezlerinden geliyor hemen hemen herkese aynı tahlilleri yapıyorlar

Canım merhaba müsait olduğum için şu an yazmak istedim.2 tüp bebek denemesi yaşadım ikiside negatifti.Eşim de ve bende bir sorun olmadığını söyledi doktorum.Geçtiğimiz nisan ayında 2 embriyo transfer edildi ve malesef tutunamadı.Mayıs ayında gittiğimde dr.dosyamı baştan inceledi yumurta oluşuyor döllenme oluyor transfer yapılıyor buraya kadar herşey güzel gözüküyor.O zaman dedi tutunmada bir sorun var.temmuzun 22 'si gibi adet olacam olmadan 1 hafta önce rahim içine çizik atılacakmış tutunmayı bir nebze olsun arttırmak için.
Bunun öncesinde 3 defa aşılama oldum hiçbiri de tutmadı.şimdiki aklım olsa aşılamayla hiç vakit kaybetmezdim.doktorum 3.yapmayalım direk tüp bebeğe geçin siz demesine rağmen ben ısrarla 3.aşılamayı istedim.Olmadı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…