Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar transferden snra kac gun dinlendnz yat yat zamn gecmiyo arada kalkip ev icinde gzniyrum ama kahvlti yemgmi ufak tefek hazrliyorm sizler nelr yptnz duymak istiyorum
Canim ben ilk iki gún bi tuvalete kalktim kitap okudum film uyku derken atlattim sonra yavas yavas evin icinde dolandimm yatar vaziyette oturdumm biseylerle ugrastim hep seni rahatlatacak yormayacak kafani mesgul edecek bi maskale bul kendine ben kasnak yapiodum yormadan kendimi yavas yavasta hareket

Sagol ravzacim dun transferin ikinci gunuydu ben kalkip yemek hazrldm yanlismi ypiyrm bilmiyorm ama dktrum ilk 3 saat dinlendikten snra ilk 2 gun yorucu is ypmadktn snra korkulcak bi durumun olnadgini soyledi ilkinde hep yttim bunda bklim ne olck ama kendim8 uormuyorum ugrstgim isler birkac dakikami aliyor hyirlisi allhtan rabbim ol demistir inslh

Evet canım hasar varsa tedavisi varmış allah hakkımızda hayırlısı versin valla ne yapacağımı şaşırdım bekledikce olmuyor insan boş durmak istemiyor sizin sorun neydi canım?
bizim sayımız 10-20 milyon arasında değişiyor morfoloji de sorun maalesef... yani eşimde ilgili problem var

CANLARIM BENCİLLİK OLARAK ALGILAMAZSANIZ KENDİ LİSTEMİ DÜZENLEYİM DEDİM. BECEREMEM SANIYORDUM AMA KOPYALA YAPIŞTIRLA OLUYORMUŞ
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZ KATILMAK İSTEDİNİZ BEN DE HEPİNİZİN DUASI OLSUN DİYE SAYILARI ONA GÖRE AYARLADIM.(BAZI ARKADAŞLARIN SAYISINI AZALTIP HERKESE PAYLAŞTIRDIM) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TÜM DUALARIMIZIN MAKBUL VE KABUL OLMASI DİLEĞİ İLE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:3.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:3.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................:4.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:2.000

Ben sadece transfer olup da eve geldiğim gün tüm gün yattım. Diğerlerinde dediğin gibi hep kalktım dolaştım, uzun oturdum çokça. annem yanımdaydı, yemek temizlik gibi şeylerle uğraşmadım ama bol bol dinlenerek ilk 4 günü atlattım. 5. günü de bütün gün oturduğum işime başladım. Yemekhane ile ofisin arası epey var orada iki defa günde yürüdüm falan. İnşallah bebeciklerin sana sımsıkı tutunsunlar, hayırlı güzel haberlerini alalım.

kızlar genetik taramanın sonucu çıktı.
kromozom analizleri normal çıktı
eşimin y kromozumu sperm üretimi normal .
ama bende iki tane pıhtılaşma geni pozitif çıktı babamda da vardı .
genetik doktoru kan sulandırıcı başlanması gerekiyor dedi folik asit eksikliğine neden oluyormuş
salı günü doktoruma gidip görüşeceğim bakalım ne diycek eğer sıkıntı olmazsa temmuzda transferi istiyorum

3000 de ben alayım canım

Gözün aydın olsun canım benim. Bu sefer bebişini kucağına alman ümidiyle..

Bana 3.000 dusmus arkdsm hadi duan hayrlra vesile olsun insalh

Canım senin adına sevindim en azından bilmek insanı çözüme ulaştırıyor. Bende bu testleri çok istedim nedense ne doktorumu ne esimi ikna edebildim. Bu genetik testleri nerede yaptırdın? Sonuçların çıkması 1 ayını buluyor?

Kızlar günaydın. papyonkilikli arkadaşım doktor kontrolün nasil geçti? Güzel haberlerini bekliyorum. Dualarim seninle
canım gerçi whatsapptan konuştuk ama :) şükrolsun hamdolsun kese duruyor yerinde. kanama alanını sordum napcan onu dedi önemli olan kese dedi. vajinal bakmadı aptominal baktı zaten o da mutlu etti beni en azından aptominal olarak görülebilcek boyuta gelmiş. az bi adet ağrısı gibi ağrım var ama bakalım... inşallah Rabbim tamamına erdirir...

canım benim gözün aydın bi seviniyorum bi heyecanlanıyorum yeni başlangışlara rabbim utandırmasın inşallah. sonuçlarımız tamamne aynı çıkmış ban da folik asit kullan dedi doktor ama ihmal ediyorum başlayım artık. bir de eşime dna hasar testi yaptıracaz.

canım ben araştırma hastanesinde yaptırdım dna sonucu için kanı ya ankaraya ya istanbula gönderiyorlar
bizim dna sonucu 2 ayda istanbuldan geldi diğer kromozom sonuçları 1 ayda çıktı .canım 2 tüp kan veriyorsunuz tüm eğitim araştırma hastanelerin de var artık tıbbi genetik bölümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…