Canim ben ilk iki gún bi tuvalete kalktim kitap okudum film uyku derken atlattim sonra yavas yavas evin icinde dolandimm yatar vaziyette oturdumm biseylerle ugrastim hep seni rahatlatacak yormayacak kafani mesgul edecek bi maskale bul kendine ben kasnak yapiodum yormadan kendimi yavas yavasta hareketKizlar transferden snra kac gun dinlendnz yat yat zamn gecmiyo arada kalkip ev icinde gzniyrum ama kahvlti yemgmi ufak tefek hazrliyorm sizler nelr yptnz duymak istiyorum
Sagol ravzacim dun transferin ikinci gunuydu ben kalkip yemek hazrldm yanlismi ypiyrm bilmiyorm ama dktrum ilk 3 saat dinlendikten snra ilk 2 gun yorucu is ypmadktn snra korkulcak bi durumun olnadgini soyledi ilkinde hep yttim bunda bklim ne olck ama kendim8 uormuyorum ugrstgim isler birkac dakikami aliyor hyirlisi allhtan rabbim ol demistir inslhCanim ben ilk iki gún bi tuvalete kalktim kitap okudum film uyku derken atlattim sonra yavas yavas evin icinde dolandimm yatar vaziyette oturdumm biseylerle ugrastim hep seni rahatlatacak yormayacak kafani mesgul edecek bi maskale bul kendine ben kasnak yapiodum yormadan kendimi yavas yavasta hareket
Hay maşallah..Kızlar acısıyla tatlısıyla 1000. Sayfaya merdiven dayamışız..
bizim sayımız 10-20 milyon arasında değişiyor morfoloji de sorun maalesef... yani eşimde ilgili problem varEvet canım hasar varsa tedavisi varmış allah hakkımızda hayırlısı versin valla ne yapacağımı şaşırdım bekledikce olmuyor insan boş durmak istemiyorsizin sorun neydi canım?
nice 1000 sayfalarda buluşmak ümidi ile... ama acısı olmasın artık hep tatlısıyla buluşalım inşallahKızlar acısıyla tatlısıyla 1000. Sayfaya merdiven dayamışız..
Sagol ravzacim dun transferin ikinci gunuydu ben kalkip yemek hazrldm yanlismi ypiyrm bilmiyorm ama dktrum ilk 3 saat dinlendikten snra ilk 2 gun yorucu is ypmadktn snra korkulcak bi durumun olnadgini soyledi ilkinde hep yttim bunda bklim ne olck ama kendim8 uormuyorum ugrstgim isler birkac dakikami aliyor hyirlisi allhtan rabbim ol demistir inslh
inşallah canım benimmm inş :)neşeli siz
n dualar bitmeden gitmem demişsin valla kucağımıza alıncaya kadar gitmiyoruz diye biliyordum ben
3000 de ben alayım canımŞİMDİ SIRADA @@dnzderya .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (19.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM.....................................:54.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:
Gözün aydın olsun canım benim. Bu sefer bebişini kucağına alman ümidiyle..kızlar genetik taramanın sonucu çıktı.
kromozom analizleri normal çıktı
eşimin y kromozumu sperm üretimi normal .
ama bende iki tane pıhtılaşma geni pozitif çıktı babamda da vardı .
genetik doktoru kan sulandırıcı başlanması gerekiyor dedi folik asit eksikliğine neden oluyormuş
salı günü doktoruma gidip görüşeceğim bakalım ne diycek eğer sıkıntı olmazsa temmuzda transferi istiyorum
gerçi sayı tamamlanmış galiba3000 de ben alayım canım
Bana 3.000 dusmus arkdsm hadi duan hayrlra vesile olsun insalhCANLARIM BENCİLLİK OLARAK ALGILAMAZSANIZ KENDİ LİSTEMİ DÜZENLEYİM DEDİM. BECEREMEM SANIYORDUM AMA KOPYALA YAPIŞTIRLA OLUYORMUŞ
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZ KATILMAK İSTEDİNİZ BEN DE HEPİNİZİN DUASI OLSUN DİYE SAYILARI ONA GÖRE AYARLADIM.(BAZI ARKADAŞLARIN SAYISINI AZALTIP HERKESE PAYLAŞTIRDIM) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TÜM DUALARIMIZIN MAKBUL VE KABUL OLMASI DİLEĞİ İLE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:3.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:3.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................:4.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:2.000
inşallah canım biraz korktum üzüldüm ama hiç olmazsa biliyorum ne olduğunu .herşey allahtan geliyor bu günümüze şükür allah başka dert vermesin.Gözün aydın olsun canım benim. Bu sefer bebişini kucağına alman ümidiyle..
kızlar genetik taramanın sonucu çıktı.
genetik doktoru kan sulandırıcı başlanması gerekiyor dedi folik asit eksikliğine neden oluyormuş
salı günü doktoruma gidip görüşeceğim bakalım ne diycek eğer sıkıntı olmazsa temmuzda transferi istiyorum
canım gerçi whatsapptan konuştuk ama :) şükrolsun hamdolsun kese duruyor yerinde. kanama alanını sordum napcan onu dedi önemli olan kese dedi. vajinal bakmadı aptominal baktı zaten o da mutlu etti beni en azından aptominal olarak görülebilcek boyuta gelmiş. az bi adet ağrısı gibi ağrım var ama bakalım... inşallah Rabbim tamamına erdirir...Kızlar günaydın.papyonkilikli arkadaşım doktor kontrolün nasil geçti? Güzel haberlerini bekliyorum. Dualarim seninle
kendimden 2.000 adet verebilirimgerçi sayı tamamlanmış galiba
canım benim gözün aydın bi seviniyorum bi heyecanlanıyorum yeni başlangışlara rabbim utandırmasın inşallah. sonuçlarımız tamamne aynı çıkmış ban da folik asit kullan dedi doktor ama ihmal ediyorum başlayım artık. bir de eşime dna hasar testi yaptıracaz.kızlar genetik taramanın sonucu çıktı.
canım ben araştırma hastanesinde yaptırdım dna sonucu için kanı ya ankaraya ya istanbula gönderiyorlarCanım senin adına sevindim en azından bilmek insanı çözüme ulaştırıyor. Bende bu testleri çok istedim nedense ne doktorumu ne esimi ikna edebildim. Bu genetik testleri nerede yaptırdın? Sonuçların çıkması 1 ayını buluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?