- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Canim tabikide merak ediceksin aklina ne takiliyosa sor birbirimze destek olmak icin burdayiz benim problemim esimde sperm azligi evliligmzin 3 senesindeyiz2015 subat ta ilk tup bebk denemem oldu 2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi ama sonus negatif 3 ay ara verip tekrar basladik histereskopi oldum gecen ay cizik atildi rahim duvarina bide genetik tarama testide yptirdim kan pihtilasmasi cikti onun icin clexsan verdiler bi tane dondurulmus besinci gun embriyom vardi onuda pazartesi gunu transfer ettiler anliycagin suan beklemedyim insalh hepimz hyrli sonuclar alirz en kisa zamnda senin problem neyddi arkdsmKızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
Canımmm ne güzel söylemiş Hz.Mevlana.İnan çok duygulandım.Paylaştığın için de ayrıca teşekkür ederiz sana.Çaresizlik Allah'tan gelen güzel bir işarettir. Duanın vaktinin geldiğini gösterir. Süzülüyorsa gözünden yaşlar. Hüzünlüyse yüzün, Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiştir.
- Hz. Mevlana
:) ÇOK SEVDİM PAYLAŞMAK İSTEDİM
canım eşimde morfoloji sorunu bende pko +yeni öğrendim pıhtılaşma bozukluğuKızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
Yazmayi unutmusum ben istanbul acibadem atakent hastanesinde tedavi giruyorm arkdsimKızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
Canım bende unutmuşum yazmayı.Samsun Medical Park ta tedavi oldum ve Temmuzda yine orda olacam Allahın izniyle.Kızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
Gözün aydın canım, bak gördün mü annesi güven ve inan bebişine.canım gerçi whatsapptan konuştuk ama :) şükrolsun hamdolsun kese duruyor yerinde. kanama alanını sordum napcan onu dedi önemli olan kese dedi. vajinal bakmadı aptominal baktı zaten o da mutlu etti beni en azından aptominal olarak görülebilcek boyuta gelmiş. az bi adet ağrısı gibi ağrım var ama bakalım... inşallah Rabbim tamamına erdirir...
3. denemem de nasip oldu canım. Bende rezerv azlığı, eşimde morfoloji, hız ve sayı problemi vardı. Tedavim Genartta Aysun Hanım da oldu. Merak etmen çok doğal. Hepimiz aynı yollardan geçtik tatlım. Öğrenmek istediğin ne varsa ben ve bu topikteki tüm arkadaşlarımız sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Kızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
amin kuzum tek kese var. tek bebiş inşallahOhh masallah subhanallah hic biseycik olmayacak insallah az da olsa icin rahatlamistir cok sevindim valla gözún aydin cancazim bol bol dinlenmeye devam et Allah im bebeklerini sana bagislasin insallah hayirlisiyla
evet canım tek kes. inşallah Rabbim nasip eder bu defa pıt pıtları :) hayırlısı kucağımıA sağlıkla almayı nasip eder inşallah RabbimGözün aydın canım, bak gördün mü annesi güven ve inan bebişine.Yakında pıt pıtlarını da duyarsın. Kese de tek sanırsam :)
Sen gönlünü ferah tut, Rabbim bu sefere "Ol" dediyse olacaktır ve konacaktır minik kelebeğin kucağına...evet canım tek kes. inşallah Rabbim nasip eder bu defa pıt pıtları :) hayırlısı kucağımıA sağlıkla almayı nasip eder inşallah Rabbim
canım benim 3 . denemem ilki istanbul liv hospital da oldu şanslık 31 aralık a geldi erken topladılar yumurtayı olgunlaşmamış bile :) benden sonra embriyologlar görevden ayrıldı zaten :) ikinci deneme şubat novaart ankara Mehmet Erdem pozitif sonuç ama malesef ki boş gebelik kürtajla sonuçlandı üçüncü denemedeyim şuanda bekliyorum yine mehmet erdem novaart.ben de rezerv azlığı var.Rabbim yolumuzu açık etsin yardımcımız olsun inşallah....Kızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
inşallah kuzummm inşalllaaaahhh... şuanda herekes biliyor benim ailem eşimin ailesi. eşim pek razı değildi söylemeye ama iyi ki söylemişim dua ediyorlar hissediyorum. :) torun yeğen bekliyorlar şimdi. inşallah Rabbim bu defa ol emrini lutfederSen gönlünü ferah tut, Rabbim bu sefere "Ol" dediyse olacaktır ve konacaktır minik kelebeğin kucağına...
ahahahah :))))) valla ben de buradaki herkesi çok seviyorum.... :)))ayyy 1.000 . sayfa bensiz olmaz valla olmaz didim yazayım didim hepinizi çok seviyorum diyim didim:)
Ben de pozitif aldığım gün bütün dua ettiğini ve edeceğini bildiğim herkesle paylaştım ve belki de sevdiklerimizin duasıyla bu günlere geldik. En güzelini yapmışsın. Zaten insan tutamıyorki kendini paylaşmak için can atıyor.inşallah kuzummm inşalllaaaahhh... şuanda herekes biliyor benim ailem eşimin ailesi. eşim pek razı değildi söylemeye ama iyi ki söylemişim dua ediyorlar hissediyorum. :) torun yeğen bekliyorlar şimdi. inşallah Rabbim bu defa ol emrini lutfeder
Tesekkurler cevabin icin canim.. Insallah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin rabbim..Evet bizim ilk olacak insallah ..sanırım en müsait olan benim ben bahsedeyim kendi durumumdan. canım benim iki negatif denemem var ilki kayseri memorial tuttu fakat düşük yaptım. ikincisi ankara memorial maalesef ne tuttu ne dondurulmuş kaldı. bayramdan sonra 3. tedeviye başlayacağız inşallah. sorunumuz sayı ve morfoloji. sizin ilk tedavi mi olacak?
Hic bi sorun yokken olmamasi da cok zor canim rabbim yardim etsin insallah hepimiz tez zamanda anne olacagiz..Canım merhaba müsait olduğum için şu an yazmak istedim.2 tüp bebek denemesi yaşadım ikiside negatifti.Eşim de ve bende bir sorun olmadığını söyledi doktorum.Geçtiğimiz nisan ayında 2 embriyo transfer edildi ve malesef tutunamadı.Mayıs ayında gittiğimde dr.dosyamı baştan inceledi yumurta oluşuyor döllenme oluyor transfer yapılıyor buraya kadar herşey güzel gözüküyor.O zaman dedi tutunmada bir sorun var.temmuzun 22 'si gibi adet olacam olmadan 1 hafta önce rahim içine çizik atılacakmış tutunmayı bir nebze olsun arttırmak için.
Bunun öncesinde 3 defa aşılama oldum hiçbiri de tutmadı.şimdiki aklım olsa aşılamayla hiç vakit kaybetmezdim.doktorum 3.yapmayalım direk tüp bebeğe geçin siz demesine rağmen ben ısrarla 3.aşılamayı istedim.Olmadı olmadı.
Bizdeki problem biraz ağır maalesefCanim tabikide merak ediceksin aklina ne takiliyosa sor birbirimze destek olmak icin burdayiz benim problemim esimde sperm azligi evliligmzin 3 senesindeyiz2015 subat ta ilk tup bebk denemem oldu 2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi ama sonus negatif 3 ay ara verip tekrar basladik histereskopi oldum gecen ay cizik atildi rahim duvarina bide genetik tarama testide yptirdim kan pihtilasmasi cikti onun icin clexsan verdiler bi tane dondurulmus besinci gun embriyom vardi onuda pazartesi gunu transfer ettiler anliycagin suan beklemedyim insalh hepimz hyrli sonuclar alirz en kisa zamnda senin problem neyddi arkdsm
tesekkurler cevabin icin canimm .. Rabbim ol der ve olur insallah bu defa..canım eşimde morfoloji sorunu bende pko +yeni öğrendim pıhtılaşma bozukluğu
1 denememde kimyasal gebelik
2 temmuzda olacak dondurulmuşlarla devam edeceğiz
aa aysun hanimda düşünüyorum ben de cok tatli bi bayan Icini ferahlatıyor sanki insanın.. Insallah bizde 3. Denemeye kalmadan geliverir bebis :)3. denemem de nasip oldu canım. Bende rezerv azlığı, eşimde morfoloji, hız ve sayı problemi vardı. Tedavim Genartta Aysun Hanım da oldu. Merak etmen çok doğal. Hepimiz aynı yollardan geçtik tatlım. Öğrenmek istediğin ne varsa ben ve bu topikteki tüm arkadaşlarımız sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
seni takip ediyorum zaten canim subatta zaten sırf senin sonucunu ogrenmek icin gelip bakiyodum foruma :) ve suan beklemede degilsin sen hamilesin rabbimin izniyle de kucagina alacaksin ve biz de teyze olacagiz :)))canım benim 3 . denemem ilki istanbul liv hospital da oldu şanslık 31 aralık a geldi erken topladılar yumurtayı olgunlaşmamış bile :) benden sonra embriyologlar görevden ayrıldı zaten :) ikinci deneme şubat novaart ankara Mehmet Erdem pozitif sonuç ama malesef ki boş gebelik kürtajla sonuçlandı üçüncü denemedeyim şuanda bekliyorum yine mehmet erdem novaart.ben de rezerv azlığı var.Rabbim yolumuzu açık etsin yardımcımız olsun inşallah....
canımmm inşallahhhh inşalllaahhh... Rabbim bana hem anneliği hem de teyzeliği nasip eder inşalllaahhhh... :)))Tesekkurler cevabin icin canim.. Insallah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin rabbim..Evet bizim ilk olacak insallah ..
Hic bi sorun yokken olmamasi da cok zor canim rabbim yardim etsin insallah hepimiz tez zamanda anne olacagiz..
Bizdeki problem biraz ağır maalesefesim azospermi yani ölü ya da canli hic sperm yok..insallah bu defa sağlıkla alırsın bebegini kucağına canim..
tesekkurler cevabin icin canimm .. Rabbim ol der ve olur insallah bu defa..
aa aysun hanimda düşünüyorum ben de cok tatli bi bayan Icini ferahlatıyor sanki insanın.. Insallah bizde 3. Denemeye kalmadan geliverir bebis :)
seni takip ediyorum zaten canim subatta zaten sırf senin sonucunu ogrenmek icin gelip bakiyodum foruma :) ve suan beklemede degilsin sen hamilesin rabbimin izniyle de kucagina alacaksin ve biz de teyze olacagiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?