Cnm saol ellerine sağlık,daha iyi takip ederiz böyleKızlar liste işine el atabilirim
Gecmıs olsunKızlar hersey bitti kan degerim düşmüş 11. 19 olmuş hayaller sona erdi
Benim yarın transferim olacak.Kızlar Günaydın .elimden geldikçe listeyi güncel tutacağım,liste de adı olanlar lütfen bilgileri güncel tutmak açısından bilgiler yenilendikce bilgilendirin. Listeye adını yazdırmak isteyen bana alıntı yapsın. Aktif takip edenler adını yazdırsın lütfen bir gün girip 15 gün sonra giren birinin bilgileri güncel olmazo yüzden lütfen adını yazdıranlar bilgileri Güncel tutmak için beni bilgilendirin
Evet yanlışlık olduCnm benim transfer bugün oldu,28 şubat test günüm :) karışıklık oldu galiba
Neşeli41 test günü 21 şubatŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
JONGUIL:Tedavi aşamasında
GYGRY:28 şubat test tarihi
Tünaydın bugün bulantılarından anca ayıldım:)Hepinize Günaydın bu ara da kızlar inşallah bugün güzel haberler alırız hepbirlikte
O zaman bu hafta ilk senin güzel haberini duyacağız inşallah.Tünaydın bugün bulantılarından anca ayıldım:)
Ayy inşallah güzel yürekli arkadaşım için kıpır kıpır heyecandan kalbim ağzımda ama içimden kötü sonucuda atamıyorum çünkü doktorum hiç umutlu değildi yaşadıklarım psikolojik değil buna inanıyorum allahım isteyen tüm arkadaşların kucaklarını doldur bebislerimizleO zaman bu hafta ilk senin güzel haberini duyacağız inşallah.
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında
SEVIL35:25 şubat test tarihi
321BIETEN: 23 Şubat test tarihi
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım. Inşallah bir dahaki denemen başarılı sonuçlanırCanım düşündüğün için çok teşekkür ederim ama malesef kimyasal gebelik oldu ilaç kullanmayı bıraktım adet olup ikinci tüp bebek için başlıca moralim çok bozuk Dr aşılama ile hamile kalabilirsiniz derken tüp bebekte negatif görmek color bi durum oldu bizim için
Tünaydın bugün bulantılarından anca ayıldım:)
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
Slm kizlar nasilsiniz cuma opum var ve 4 büyük yumurtam sayildi cuma ne olcak hayirlisiii insallah
Canım beni de ekle 28 Şubat test tarihimŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?