Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DIANTHUS:19 Şubat transferi var

Şimdi en yakın benim test günüm mu:}

Selamlar ben de bugün ikinci kontrolüme gittim, geldim. Biraz kafamı karıştırdılar muayenede ama yumurtalar cevap veriyor ilaçlara. Büyük ihtimalle haftaya Çarşambaya opu olur sanırım.

Beni de listeye ekleyebilirsiniz, şimdilik tedavi aşamasında :)

Eklerim canım benimde tahmini salı ya da çarşamba opu olacak galiba kaç yumi görünüyor kaç mm canım

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DIANTHUS:19 Şubat transferi var

Eklerim canım benimde tahmini salı ya da çarşamba opu olacak galiba kaç yumi görünüyor kaç mm canım

Kafamı orada karıştırdılar çok işte. Önde giden bir 11 iki 10 mm var. Arkadan gelen 4-5 tane de 8 civarı. Doktor 3 tane iyi yumurtan var dedi. E çok az geldi bana. Bana da o civar opu derler gibi tahmin ediyorum. Asıl eğlence ondan sonra başlayacak :)

Olsun canım bir iki çok takma bir tane olsun kaliteli olsun canım. Tabii ki gönül daha çok olsun ister ama hiç olmamasından iyi

6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım kasıklarımda ağrı vardı
hayirli ugurlu olsun. Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok rahat bir hamilelik ve dogumun olsun insallah arkadasim. Darisi bizlerin basina. Arkadaslar simdi hepinize meryem suresi okuyacagim. Rabbim kabul eder insallah. Sizler de dualariniz da bana yer verirseniz sevinirim. Rabbim yalvarmayi nasip etti sukru de nasip etsin bizlere. Amin.

Beni de ekler misin hamileyim

CANIM allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. hamişlerin duası kabul olur. bizlere de dua et.. ben daha yolun başındayım. cuma histeroskopi yapılacak. ondan sonra adet beklenecek. ondan sonra tedaviye başlanacak. mart osonu gibi olur diye düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı..

Arkadaaslar haber vereyim istedim meryem suresi ve yanina insirah suresini sizlerin herbirini niyet ederek okudum. Dilerim Rabbim kabul eder. Hepimizden guzel haberler aliriz insallah.
Allah razi olsun arkadasim. Allah kabul etsin insallah dualarimizi. En kisa zamanda yavrularimizi kucagimiza alalim insallah.

Allahım sana da hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Arkadaaslar haber vereyim istedim meryem suresi ve yanina insirah suresini sizlerin herbirini niyet ederek okudum. Dilerim Rabbim kabul eder. Hepimizden guzel haberler aliriz insallah.
allah kabul etsin canim. amin insallah
Hanımlar heyecandan uyuyamıyorum. Allah kabul etsin şükür namazımı kıldım ve hepimiz için dua ettim. Transfere saatler kaldı. Bebişlerim beni bekliyor.
bebislerin sIkIca sarilsan sana insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…