- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
Ben 6. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı 10. Gün pozitifi görünce test yaptırdım 151 çıktıAllahım inşallah yarabbim.. agzından bal damlıyor kaçıncı günde belli oldu sizin birde idrarda en erken ne zaman yapmam gerek kanda çıksa bile o çift cizgiyi görmek istiyorum transfer gününü saymayacakmısım öyle dedi doktorum bugun 6.günüm oldu
Beni de ekler misin hamileyim
Evet topiğimizin ilk hamilesini en başa yazalım da uğur getirsin hepimizeBeni de ekler misin hamileyim
Cuma günü yasin okuyacam hepinize dua edicem inş hamile kalmanız sağsalim bebeğinizin kucağınıza almanız içinEvet topiğimizin ilk hamilesini en başa yazalım da uğur getirsin hepimize
İnşallah arkadaşım allahım umutla bekleyen tüm arkadaslarim için dua ediyorum21 Şubat a az kaldı sonraki hamile haberini senden alacağız galiba
Allah razı olsun dua et lütfen bizim için bizde mutlu haberleri paylaşalım inşCuma günü yasin okuyacam hepinize dua edicem inş hamile kalmanız sağsalim bebeğinizin kucağınıza almanız için
Canım belirtilerin nelerdi ağrıların varmıydı nasıldıBen 6. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı 10. Gün pozitifi görünce test yaptırdım 151 çıktı
bende belirti arıyorum sürekli :) dün kasıklarım belim agrıyordu bugun hiçbir belirti yokCanım belirtilerin nelerdi ağrıların varmıydı nasıldı
Çok sevindim :) Daha tedaviye bile başlamadım ama ben bu şubat grubuna ısındım işte! :) İlk hamile haberimizde geldi, her bir haber hepimize umut ışığı oluyor, daha da topicdeki herkesin sırayla güzel haberlerini alalım inşallah :)Beni de ekler misin hamileyim
Hoşgeldin aramıza umarım sesinde güzel gelişmelerini ve müjdeni alırız allahım yardımcın olsunÇok sevindim :) Daha tedaviye bile başlamadım ama ben bu şubat grubuna ısındım işte! :) İlk hamile haberimizde geldi, her bir haber hepimize umut ışığı oluyor, daha da topicdeki herkesin sırayla güzel haberlerini alalım inşallah :)
İnşallah senin de güEl haberlerini alırız canımÇok sevindim :) Daha tedaviye bile başlamadım ama ben bu şubat grubuna ısındım işte! :) İlk hamile haberimizde geldi, her bir haber hepimize umut ışığı oluyor, daha da topicdeki herkesin sırayla güzel haberlerini alalım inşallah :)
6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım kasıklarımda ağrı vardıCanım belirtilerin nelerdi ağrıların varmıydı nasıldı
Aaa yok ben olmamaya calisiom aksama catlatma ignesi var olma kuzum insallah hayirlisiyla atlatirsin ben meraktayim 4 yumurta büyük bakalim seninkide hayirli olsun simdidenHayirlisiyla güzelce atlatirsin inşallah canım. .benim de yarın opu stres basti
Hayirli olsun benimde gece catlatma cuma opum varr insallah hayirlisi olurSelam kızlar gece çatlatma iğnem var cuma opu..
Canım benim hadi inşallah kaliteli yumlar toplanır. Yarın yum sayını bilgilerini verirsin canım listeye eklerimSelam kızlar gece çatlatma iğnem var cuma opu..
Aaa yok ben olmamaya calisiom aksama catlatma ignesi var olma kuzum insallah hayirlisiyla atlatirsin ben meraktayim 4 yumurta büyük bakalim seninkide hayirli olsun simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?