Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım kasıklarımda ağrı vardı
Bende 5. Gün Sonunda gece ufak bir kahverengi lekelenme gördüm biraz korktum haliyle acaba adetmi olucam diye ama çok şükür devam etmedi. Dünde 6. Gündü bende adet sancısı gibi ağrılar çektim. Belim felaket ağrıdı ama bugün iyiyim. Ben bişeye yoramıyorum. Pazartesi test günüm Rabbim hayırlısını versin.
Bu arada evde idrar testi yapmak istiyorum. Eşim süpriz olsun bazen testler yanlış çıkabiliyo negatif çıkarsa kendini boşuna 2 gün üzersin diyor. Ama çok sabırsızlanıyorum ne yapsam acaba

Kızlar merhaba bende bu ay başladım.Allah herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin.Ptesi başladım iğnelere bugün 4.gün sanırım haftaya cuma yada ctesi opu olacak.Benim ikinci denemem.İlki Kasımdaydı.Gerçekten maddi manevi zor bir süreç bir arkadaş yazmıs ya çocuk her ne kadar anne babanın olsada bu süreçte maalesef yalnızız gibi hissediyorum.Duygusallaşıyor insan bi tuhaf hissediyor eşler ne kadar anlamaya çalışşsada anlayamadığını farkediyorum.Rabbim kadına vermiş bu güzellikleri inşallah devamını da hep birlikte yaşar anne oluruz.
Benim en büyük sorunum migren hormon ilaçları mahvediyor ve ilaç kullananamamak çıldırtıyor.Aynı zamanda akupunktur yaptırıyorum.Hergün vücuduma batan iğnelerin sayısı belli değil.Dualarımın hepinizle.Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Esin haklı bence de yaptırma ben 1. Denememde dayanamamış yaptirmistim silik te olsa çıktı ama kanda negatifi gördüm kullandığımız ilaçlarda beta hcg hormonu olduğunu için testte bu görünüyor

Canım bence de yaptırma. Hatalı çıkıyor genelde. Olumsuz olursa boş yere moralini bozarsın, sabret. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız.

Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır. Biz burada birbirimize destek oluyoruz, hep birlikte güzel sonuçlar almak için. İnşallah sen de hamileler kervanına katılırsın.

Benim şöyle bir tecrübem oldu. İlk tedavimde kan testi verdim bhcg 105 çıktı. Ertesi gün bir idrar testi aldım, hatıra diye saklamak istediğim için, negatif çıktı. Eğer kan testinden önce yapsaydım olmadı diye kendimi çok üzecektim. Bu olaydan iki hafta sonra tekrar yaptım idrar testini işte o zaman çıkmıştı 2. çizgi :) İdrara geçmesi kana geçmesinden uzun sürebiliyor. 6. gün idrar da gören de var, benim gibi 14. gün hamile olmasına rağmen göremeyen de. Beklemek çok zor biliyorum ama şunun şurasında iki gün daha sabretmeye çalış bence.

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

DIANTHUS:2 Mart test tarihi

Son düzenleme:

canim benim bende cok mutlu oldum seninle tanismaktan hatta transfere gonderirken sarilacaktim boynuna bebislerin sana sımsıkı tutunacak insallah hersey guzel olacak..test suresine kadar da burada hep beraber dayanicaz..

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Sağ ve sol da toplam 15 yumurta var,12/13/14 mm şuan. Endomedrium 7.5 olmuş çarşamba büyük ihtimalle opum var...
Maşallah çok güzel ilerliyor yumurtaların. Opu gününe kadar 20 mm geçer. Benim öyle olmuştu. Pazartesi de çatlatma iğneni olursun. Sonra gelsin güzel kaliteli yumişler.

Maşallah çok güzel ilerliyor yumurtaların. Opu gününe kadar 20 mm geçer. Benim öyle olmuştu. Pazartesi de çatlatma iğneni olursun. Sonra gelsin güzel kaliteli yumişler.
Evet canım bende öyle tahmin ediyorum muhtemelen pazartesi günü çat iğnesi olurum. insallh kaliteli olurlar canım bir tane de olsa kaliteli olsun insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…