Bende 5. Gün Sonunda gece ufak bir kahverengi lekelenme gördüm biraz korktum haliyle acaba adetmi olucam diye ama çok şükür devam etmedi. Dünde 6. Gündü bende adet sancısı gibi ağrılar çektim. Belim felaket ağrıdı ama bugün iyiyim. Ben bişeye yoramıyorum. Pazartesi test günüm Rabbim hayırlısını versin.6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım kasıklarımda ağrı vardı
Esin haklı bence de yaptırma ben 1. Denememde dayanamamış yaptirmistim silik te olsa çıktı ama kanda negatifi gördüm kullandığımız ilaçlarda beta hcg hormonu olduğunu için testte bu görünüyorBende 5. Gün Sonunda gece ufak bir kahverengi lekelenme gördüm biraz korktum haliyle acaba adetmi olucam diye ama çok şükür devam etmedi. Dünde 6. Gündü bende adet sancısı gibi ağrılar çektim. Belim felaket ağrıdı ama bugün iyiyim. Ben bişeye yoramıyorum. Pazartesi test günüm Rabbim hayırlısını versin.
Bu arada evde idrar testi yapmak istiyorum. Eşim süpriz olsun bazen testler yanlış çıkabiliyo negatif çıkarsa kendini boşuna 2 gün üzersin diyor. Ama çok sabırsızlanıyorum ne yapsam acaba
Canım bence de yaptırma. Hatalı çıkıyor genelde. Olumsuz olursa boş yere moralini bozarsın, sabret. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız.Bende 5. Gün Sonunda gece ufak bir kahverengi lekelenme gördüm biraz korktum haliyle acaba adetmi olucam diye ama çok şükür devam etmedi. Dünde 6. Gündü bende adet sancısı gibi ağrılar çektim. Belim felaket ağrıdı ama bugün iyiyim. Ben bişeye yoramıyorum. Pazartesi test günüm Rabbim hayırlısını versin.
Bu arada evde idrar testi yapmak istiyorum. Eşim süpriz olsun bazen testler yanlış çıkabiliyo negatif çıkarsa kendini boşuna 2 gün üzersin diyor. Ama çok sabırsızlanıyorum ne yapsam acaba
Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır. Biz burada birbirimize destek oluyoruz, hep birlikte güzel sonuçlar almak için. İnşallah sen de hamileler kervanına katılırsın.Kızlar merhaba bende bu ay başladım.Allah herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin.Ptesi başladım iğnelere bugün 4.gün sanırım haftaya cuma yada ctesi opu olacak.Benim ikinci denemem.İlki Kasımdaydı.Gerçekten maddi manevi zor bir süreç bir arkadaş yazmıs ya çocuk her ne kadar anne babanın olsada bu süreçte maalesef yalnızız gibi hissediyorum.Duygusallaşıyor insan bi tuhaf hissediyor eşler ne kadar anlamaya çalışşsada anlayamadığını farkediyorum.Rabbim kadına vermiş bu güzellikleri inşallah devamını da hep birlikte yaşar anne oluruz.
Benim en büyük sorunum migren hormon ilaçları mahvediyor ve ilaç kullananamamak çıldırtıyor.Aynı zamanda akupunktur yaptırıyorum.Hergün vücuduma batan iğnelerin sayısı belli değil.Dualarımın hepinizle.Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu.
Bende 5. Gün Sonunda gece ufak bir kahverengi lekelenme gördüm biraz korktum haliyle acaba adetmi olucam diye ama çok şükür devam etmedi. Dünde 6. Gündü bende adet sancısı gibi ağrılar çektim. Belim felaket ağrıdı ama bugün iyiyim. Ben bişeye yoramıyorum. Pazartesi test günüm Rabbim hayırlısını versin.
Kimdi canım 27 Şubat ekliyeyim belki gözden kacmıştırCnm sanki bi tanede test tarihi 27 şubat vardı
Kızlarr, hayırlısıyla transferim oldu. Böyle güzel grubun böyle güzel insanlarından biriyle tanışmak ta nasip oldu. [USER 79puzcilek_d[/USER] ile tanışmak süper dayanılarakmutlu oldum. Test tarihim de belli 2 mart. Nasıl geçer şimdi bu zaman???
Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Sağ ve sol da toplam 15 yumurta var,12/13/14 mm şuan. Endomedrium 7.5 olmuş çarşamba büyük ihtimalle opum var...
insallh tatlım ilk tüp bebek denemem de embiryolar iyi değildi insallh bu sefer herşey iyi giderMaşallah canım gayet güzel..senden de güzel haberler alacağız inşallah
Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Sağ ve sol da toplam 15 yumurta var,12/13/14 mm şuan. Endomedrium 7.5 olmuş çarşamba büyük ihtimalle opum var...
Maşallah çok güzel ilerliyor yumurtaların. Opu gününe kadar 20 mm geçer. Benim öyle olmuştu. Pazartesi de çatlatma iğneni olursun. Sonra gelsin güzel kaliteli yumişler.Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Sağ ve sol da toplam 15 yumurta var,12/13/14 mm şuan. Endomedrium 7.5 olmuş çarşamba büyük ihtimalle opum var...
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
NURSE51:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: 23 Şubat test tarihi
NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, transfer için bekliyor
KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor
DIANTHUS:2 Mart test tarihi
Inşallah canım merakla bekleyecem birlikte başladık ya insallh herşey Güzel gider canım. Sonunda yüzümüz gülerOy maşallah. Hepsi olgun çıksın güzel güzel döllensinler. Yarın ben de gideceğim bakalım ne diyecekler.
Evet canım bende öyle tahmin ediyorum muhtemelen pazartesi günü çat iğnesi olurum. insallh kaliteli olurlar canım bir tane de olsa kaliteli olsun insallhMaşallah çok güzel ilerliyor yumurtaların. Opu gününe kadar 20 mm geçer. Benim öyle olmuştu. Pazartesi de çatlatma iğneni olursun. Sonra gelsin güzel kaliteli yumişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?