- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Herkese selam sonucum belli oldu 11 den 16 ya yukselmis fakat doktor la görüşme saglanacakmiş tekrarhayirlisi bakalim duasini eksik etmeyen siz dostlarim en kisa zamanda niyetine kavuşur inş
canım öncelikle geçmiş olsun inşallah yeni haftada sıkıntılarını hızla atlatırsın. devretme işine gelince de burda hepimiz birbirimiz için elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz benim de çorbada tuzum olursa ne ala. sen düşünme bunları sıkıntı yok
canım kim kalacak kim gidecek ben tek başıma karar verip kimseyi kırmak istemem bilirsin o hatayı bir kez sen de yaptım
ama fikrimi soracak olursan krizantem, duyıbo, astaravistama, serzenis87 (içlerinde ara ara giren var ancak duaya katılamıyorlar).
miniss, annecik75, gygry, ahalli, ilk_snf, ve sefer21 ise hemen hemen mart ayından beri topiğe hiç uğramıyorlar.
okunan listesinden olmasa da okuyan listesinden bunları (ve benzeri arkadaşlar var ise) çıkaralım ki kaç kişi katılacak onu belirleyelim ne dersiniz?
canımsın yaa öyle seni merak etmiştim. ne diyelim Allah tan ümit kesilmez inşallah geç tutunmuştur bebeğinHerkese selam sonucum belli oldu 11 den 16 ya yukselmis fakat doktor la görüşme saglanacakmiş tekrarhayirlisi bakalim duasini eksik etmeyen siz dostlarim en kisa zamanda niyetine kavuşur inş
süper canım sadece okumalara katılamayan krizantem (garibim üçüzdü ne yaptı bilinmez) ve duyiboyu çıkarıp aramıza yeni katılan birkadını eklersek daha iyi olur. ne olur listeden çıkarılma işini kimse yanlış anlamasın dua okunacak kişileri değil dua okuyan kişileri oluşturuyoruz. niyetimiz bütün dualarımız hepimiz için.:)Söylediklerin mantıklı. Aktif okuyanlar için uygunsa Lem Yelid ve Lem Yuled için kulladığımız aşağıdaki listeyi kullanalım mı?
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@kriziantem86.....................:
@@jonguil..............................:
@@duyibo...............................:
@@ayşesahra..........................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@astaravistama...................:
@@nurse51.............................:
@@spring2014........................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:
Allah hepinizden razi olsun iyiki varsinizSenin için girdim arkadaşım inşallah değerlerin katlanır. Dualarim hepinizle inşallah Rabbim yüzünü guldurecek.
aynı şeyleri yapmışız ya :)Ah canım sorma gece ağlayarak uyandım yatağı kendimi yokluyorum gerçekten kanamam varmı diye rüya tabirine baktım güzel şeyler yazıyor çok şükür Allah yardımcımız olsun
Cok iyisin cok tesekkur ederim allah herkesten razi olsun dualarla yasiyoruz cok sukur hayirlisi allahtan insallah hersey istedigimiz gibi olurSenin için girdim arkadaşım inşallah değerlerin katlanır. Dualarim hepinizle inşallah Rabbim yüzünü guldurecek.
Canim benim belki gec tutunma olmustur Allahtan Umit kezilmez Varsa yyecek ekmegi Allahim ol Derse olur icini ferah tutmaya calisHerkese selam sonucum belli oldu 11 den 16 ya yukselmis fakat doktor la görüşme saglanacakmiş tekrarhayirlisi bakalim duasini eksik etmeyen siz dostlarim en kisa zamanda niyetine kavuşur inş
5000 i bana yazabilirsinŞİMDİ SIRADA @@NURSE51 .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUZ ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR (26.06.2015) .KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ :)
TOPLAM.....................................:65.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:2.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:5.000
nurse51 .....................................:5.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:5.000
kaldıııı 5.000:):)
süper canım sadece okumalara katılamayan krizantem (garibim üçüzdü ne yaptı bilinmez) ve duyiboyu çıkarıp aramıza yeni katılan birkadını eklersek daha iyi olur. ne olur listeden çıkarılma işini kimse yanlış anlamasın dua okunacak kişileri değil dua okuyan kişileri oluşturuyoruz. niyetimiz bütün dualarımız hepimiz için.:)
Bende 5000 almistim duami bitrdim cnm ekle@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:500
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:5.000
HAYDİ KIZLAR DESTEK VE DUA ZAMANI
Ahh cnm benim cok sagol degerim 11 16 yukselmis dedtwk amacli dktrum progestan igne verdiler baklim bi hafta snra degerim belli olucak allhim yavrunu sana bagislasin insalhhsultan1356 canım bu gün test yaptiracaktin merak ediyorum canım haberdar et bizleri
İnşallah seninledir bebişin canım senin meryem suresi 31 adet olmuştu ben iki daha okudum 33 sen 41 e tamamlarsan ben yarın yeni dağıtıma başlayım eksiğin kalırsa yardım ederim:)Canlar bana progestan igne verdiler destek amacli degeri yukseltmek icin sizleri cok seviyorum duayi nasil paylastiriyorsaniz ne kadr dusuyosa kisi basina ben alirim ustume duseni allhim hepinizden razi olsun iyiki varsinz
Canım liste tamamlanmış ben kendime aldığım 5.000 adetten sana 2.000 verryim paylaşmış olalım. Kimin duası kime makbul bilinmez5000 i bana yazabilirsin
Eline sağlık canım sabah yeni dağıtıma başlarım böyle çok güzel oldu ekstralar olursa düzeltiriz. İyi gecelerCanım listeyi düzenledim. Ekleme, çıkarma olursa yine düzenleriz.
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@ayşesahra..........................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@astaravistama...................:
@@nurse51.............................:
@@spring2014........................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
Tm cnm geri kalani ben okurum a.r.olsun hepinizden sen siradki arkadsimiz icin dahitima basla a.kabul etsin inslhİnşallah seninledir bebişin canım senin meryem suresi 31 adet olmuştu ben iki daha okudum 33 sen 41 e tamamlarsan ben yarın yeni dağıtıma başlayım eksiğin kalırsa yardım ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?