canım Ankarada rahat yaptırabilirsin. fakülte hastaneleri yapıyor. orda çok:) ben kayseri de üniversite hastanesinde yaptırdım.Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
2 canımcım bana daYAHUUU HERKES NERDE HADİ CANLANIN BİRAZ ORUÇ MU SİZİ TUTTU NE!
HADİ BAKALIM PAMUK ELLER KUR'AN'A HAMİŞLERİMİZ İÇİN 41 MERYEM SURESİ OKUMAYA BAŞLIYORUZ. KALAN 24 GÜNDE NE KADAR ÇOK 41 YAPARSAK O KADAR KAR. EN AZ 2 MERYEM ALIP EN FAZLA İKİ GÜNDE OKURSAK NE ALAAAAAA. YENİ LİSTEMİZ HAZIR. PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM. HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ. (listemizi okuyabilecekler içinden oluşturduk adı burada olmayıp ben de okurum diyen varsa seve seve)
TOPLAM: 4 KALDI:37 :)
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
Ankara ya gittiğimde bir hafta sonra tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Sonuçlar çok geç çıkar mı acaba. Birde hangi bölüme gittiniz yine kadın doğuma mı.canım Ankarada rahat yaptırabilirsin. fakülte hastaneleri yapıyor. orda çok:) ben kayseri de üniversite hastanesinde yaptırdım.
tıbbi genetik bölümünde baktırdım ben genetik testler de yaptırdım hepsi bir 3 hafta da çıktı canım. ankarada düzen lab var bi orayı ara sor istersen belki özelde daha kısa sürer ama kayseride yoktuAnkara ya gittiğimde bir hafta sonra tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Sonuçlar çok geç çıkar mı acaba. Birde hangi bölüme gittiniz yine kadın doğuma mı.
Özelde on beş gün verdiler ama yine ankara ya gönderiyoruz dediler.birde 500 lira istediler. Her şeye para verince bari bu testlere vermeyeyim diyorum.tıbbi genetik bölümünde baktırdım ben genetik testler de yaptırdım hepsi bir 3 hafta da çıktı canım. ankarada düzen lab var bi orayı ara sor istersen belki özelde daha kısa sürer ama kayseride yoktu
Tm cnm a.r.olsun ondan ve sizlerden allhim emeklrmizi bosa cikarmsnsen kendininkine 1 adet daha ekle ravzanın arkadaşı okumuş canım:)
Para odemiyosun arkdsim bende burda kadin dogum egitim arastrma hastanesnde yptrdim yani istanbulda para odemedim ama ozel benden 900 tl istemsti para verme varsa fakulte yaptir oralarda zaten tup bebek yaptrmak basli basina para tuzagi gbi ama sonu guzel osunÖzelde on beş gün verdiler ama yine ankara ya gönderiyoruz dediler.birde 500 lira istediler. Her şeye para verince bari bu testlere vermeyeyim diyorum.
Teşekkür ederim. Ankara da da var kadın doğum araştırma hastanesi. Siz ist. Yaptırdıysanız ankaradakindede yapıyorlardır mutlaka. Hep üniversite hast. Diyince başka yerleri araştırmadım. Olmazsa oraya giderim.hangi bölüme gittiniz. Araştırma hastanesinde ayrıca tüp bebek bölümüde var. Oraya mı yoksa normal kadın doğuma mı.Para odemiyosun arkdsim bende burda kadin dogum egitim arastrma hastanesnde yptrdim yani istanbulda para odemedim ama ozel benden 900 tl istemsti para verme varsa fakulte yaptir oralarda zaten tup bebek yaptrmak basli basina para tuzagi gbi ama sonu guzel osun
Cnm dktr bizden isteyince arstrma hastanelerin yaptiginida soylediler biz randevu aldik infertilite bolumune ama gerk yokmus randevu almya onlar bizi direk genetik bolumune yonlendrdiler dktrumuz yazmsti hangi tahliller oldugunu daha once gebelik olustmu die sordlar tup bebek yaptridm tutmadgni soyledm hemen dosyayi imzalyip kan verdim 28 gun snrada cikti bizim burdaki hastnede tup bebek bolumu yok kisirlik bolumu ve asilama yapiyorlar sadece baska kdn dgum hastnelerine yonlendryorlr arkdsmTeşekkür ederim. Ankara da da var kadın doğum araştırma hastanesi. Siz ist. Yaptırdıysanız ankaradakindede yapıyorlardır mutlaka. Hep üniversite hast. Diyince başka yerleri araştırmadım. Olmazsa oraya giderim.hangi bölüme gittiniz. Araştırma hastanesinde ayrıca tüp bebek bölümüde var. Oraya mı yoksa normal kadın doğuma mı.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Cnm dktr bizden isteyince arstrma hastanelerin yaptiginida soylediler biz randevu aldik infertilite bolumune ama gerk yokmus randevu almya onlar bizi direk genetik bolumune yonlendrdiler dktrumuz yazmsti hangi tahliller oldugunu daha once gebelik olustmu die sordlar tup bebek yaptridm tutmadgni soyledm hemen dosyayi imzalyip kan verdim 28 gun snrada cikti bizim burdaki hastnede tup bebek bolumu yok kisirlik bolumu ve asilama yapiyorlar sadece baska kdn dgum hastnelerine yonlendryorlr arkdsm
Rica ederim birbirimize destek olmak icin burdayizTeşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
TAMAM CANIM HABERİM YOKTU . SAĞOLTatlım günaydın, sen giremiyorsun diyednzderya arkadaşımız listeyi düzenlemişti. En son 65.000 adette kaldık.
Tamam canim tamamlarimcanım sen onu yine 5.000 e tamamla sana zahmet bi arkadaş adet olmuş biraz eksik kalmıştı:)
Ben zekai tahirde genetik merkezinde yaptirdim herhangi bir ucret de odemedim 15 gunde pihtilasma cikiyor onun disinda genart var mesela bazi kizlar orada daha ayrintili yaptirdiMerhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
He anladim canim cok ii olmus bana 2 tane yaz cancazimmcanım sultan için 33 adet okundu kalanını kendi tamamlayacak. bundan sonraki her 2 günde bir 41 okuyup ramazan sonunda toplam kaç 41 olursa hepsini topluca bütün hamişlerimize bağışlayacağız aksi takdirde yetişmeyecek ve liste çok karışık olacak. şimdi sen ilk 41 imiz için (sultanın ki ayrı oldu) kaç alabilirsin onu yaz canım:)
Her birinize tek tek teşekkür ederim Allah Razı olsun inşallah bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim dualarımızı kabul ederŞİMDİ SIRADA @@NURSE51 .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUZ ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR (26.06.2015) .KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ :)
TOPLAM.....................................:70.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:2.000
@@dnzderya ...............................:2.500
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:5.000
nurse51 .....................................:5.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:5.000
@@birkadın...................................: 2.500
SAĞOLUN KIZLAR DUAMIZ ALLAHIN İZNİ İLE TAMAM
Ya cancazim delirme o kanamalarda nazar boncugu niyetine olsun masallah subhanallah bebisine tekrar gòrdún emanetini cok sükür Allah imayine az da olsa bir kanamayla dr a gittim bebek duruyor 11 mm olmus... ama bu kanamalar beni delirtecek...
Canım maalesef bazı kadınlarda çok oluyormuş ama bak şükür büyümüş bak bebişin ve hayatta. Hepsi geçecek Allahın izniyle, üzme kendini. Yorulmamaya çalış sen.yine az da olsa bir kanamayla dr a gittim bebek duruyor 11 mm olmus... ama bu kanamalar beni delirtecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?