Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
canım Ankarada rahat yaptırabilirsin. fakülte hastaneleri yapıyor. orda çok:) ben kayseri de üniversite hastanesinde yaptırdım.

2 canımcım bana da

YAHUUU HERKES NERDE HADİ CANLANIN BİRAZ ORUÇ MU SİZİ TUTTU NE!
HADİ BAKALIM PAMUK ELLER KUR'AN'A HAMİŞLERİMİZ İÇİN 41 MERYEM SURESİ OKUMAYA BAŞLIYORUZ. KALAN 24 GÜNDE NE KADAR ÇOK 41 YAPARSAK O KADAR KAR. EN AZ 2 MERYEM ALIP EN FAZLA İKİ GÜNDE OKURSAK NE ALAAAAAA. YENİ LİSTEMİZ HAZIR. PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM. HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ. (listemizi okuyabilecekler içinden oluşturduk adı burada olmayıp ben de okurum diyen varsa seve seve)

TOPLAM: 8 KALDI:33 :)

@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:2
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:

canım Ankarada rahat yaptırabilirsin. fakülte hastaneleri yapıyor. orda çok:) ben kayseri de üniversite hastanesinde yaptırdım.
Ankara ya gittiğimde bir hafta sonra tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Sonuçlar çok geç çıkar mı acaba. Birde hangi bölüme gittiniz yine kadın doğuma mı.

Ankara ya gittiğimde bir hafta sonra tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Sonuçlar çok geç çıkar mı acaba. Birde hangi bölüme gittiniz yine kadın doğuma mı.
tıbbi genetik bölümünde baktırdım ben genetik testler de yaptırdım hepsi bir 3 hafta da çıktı canım. ankarada düzen lab var bi orayı ara sor istersen belki özelde daha kısa sürer ama kayseride yoktu

tıbbi genetik bölümünde baktırdım ben genetik testler de yaptırdım hepsi bir 3 hafta da çıktı canım. ankarada düzen lab var bi orayı ara sor istersen belki özelde daha kısa sürer ama kayseride yoktu
Özelde on beş gün verdiler ama yine ankara ya gönderiyoruz dediler.birde 500 lira istediler. Her şeye para verince bari bu testlere vermeyeyim diyorum.

Özelde on beş gün verdiler ama yine ankara ya gönderiyoruz dediler.birde 500 lira istediler. Her şeye para verince bari bu testlere vermeyeyim diyorum.
Para odemiyosun arkdsim bende burda kadin dogum egitim arastrma hastanesnde yptrdim yani istanbulda para odemedim ama ozel benden 900 tl istemsti para verme varsa fakulte yaptir oralarda zaten tup bebek yaptrmak basli basina para tuzagi gbi ama sonu guzel osun

Teşekkür ederim. Ankara da da var kadın doğum araştırma hastanesi. Siz ist. Yaptırdıysanız ankaradakindede yapıyorlardır mutlaka. Hep üniversite hast. Diyince başka yerleri araştırmadım. Olmazsa oraya giderim.hangi bölüme gittiniz. Araştırma hastanesinde ayrıca tüp bebek bölümüde var. Oraya mı yoksa normal kadın doğuma mı.

Cnm dktr bizden isteyince arstrma hastanelerin yaptiginida soylediler biz randevu aldik infertilite bolumune ama gerk yokmus randevu almya onlar bizi direk genetik bolumune yonlendrdiler dktrumuz yazmsti hangi tahliller oldugunu daha once gebelik olustmu die sordlar tup bebek yaptridm tutmadgni soyledm hemen dosyayi imzalyip kan verdim 28 gun snrada cikti bizim burdaki hastnede tup bebek bolumu yok kisirlik bolumu ve asilama yapiyorlar sadece baska kdn dgum hastnelerine yonlendryorlr arkdsm

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
Ben zekai tahirde genetik merkezinde yaptirdim herhangi bir ucret de odemedim 15 gunde pihtilasma cikiyor onun disinda genart var mesela bazi kizlar orada daha ayrintili yaptirdi

He anladim canim cok ii olmus bana 2 tane yaz cancazimm

Her birinize tek tek teşekkür ederim Allah Razı olsun inşallah bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder

yine az da olsa bir kanamayla dr a gittim bebek duruyor 11 mm olmus... ama bu kanamalar beni delirtecek...
Canım maalesef bazı kadınlarda çok oluyormuş ama bak şükür büyümüş bak bebişin ve hayatta. Hepsi geçecek Allahın izniyle, üzme kendini. Yorulmamaya çalış sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…