Merhaba canim iki gundur doktordaydim cok sukur dun kalp atisini gorduk bugun de riskli gebelik bolumunde ilk kontrolumu oldum bir dunya kan verdim simdi eve geldim kopkoyu yesil kokulu akintim oldu simdi benzer bir durum yasayan oldu mu tekrar doktora gitmek istemiyorumcanım ne yaptın kontrolün nasıl geçti yazmadın bize?
Yesil mi canim koyu duydum da yesil duymadim korkma insallah hayirlisiyla bisey yoktur jel kullaniormusun arkadaslarda yardimci olur zaten ama icin rahat degilse dok. Ara bir sor ben ufacik kanda gidiodum valla hep tedbir amacli Allah im yardimcinolsun bide cok sevindim pitpitlarnaMerhaba canim iki gundur doktordaydim cok sukur dun kalp atisini gorduk bugun de riskli gebelik bolumunde ilk kontrolumu oldum bir dunya kan verdim simdi eve geldim kopkoyu yesil kokulu akintim oldu simdi benzer bir durum yasayan oldu mu tekrar doktora gitmek istemiyorum
5000 de bende...ŞİMDİ SIRADA @@prensess38..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.07.2015)
TOPLAM: 30.000 KALAN: 40.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:2.000
@@birkadın..................................:
Çok şükür kalp atışını duymuşun canım inşallah akıntı kısmı da önemli değildir musyeneden olmuştur belki de. Rabbim korusun bebeğiniMerhaba canim iki gundur doktordaydim cok sukur dun kalp atisini gorduk bugun de riskli gebelik bolumunde ilk kontrolumu oldum bir dunya kan verdim simdi eve geldim kopkoyu yesil kokulu akintim oldu simdi benzer bir durum yasayan oldu mu tekrar doktora gitmek istemiyorum
Kızlar hafta sonu nasip olursa 2 günlüğüne istanbula gidiyoruz. 3 adet meryem suremiz kaldı alan olursa pazartesi listeyi toparlarım olmazsa da ben tamamlarım artık. Ben yokken topiğimize iyi bakın özleyin beni anacığım
Canim arkadsim hayrlisyla git gel inslh ozliycez seni dikkt et kendine opuldunKızlar hafta sonu nasip olursa 2 günlüğüne istanbula gidiyoruz. 3 adet meryem suremiz kaldı alan olursa pazartesi listeyi toparlarım olmazsa da ben tamamlarım artık. Ben yokken topiğimize iyi bakın özleyin beni anacığım
Gule gule git canim cok guzel gecer insallah haftasonun :) allaha emanet olKızlar hafta sonu nasip olursa 2 günlüğüne istanbula gidiyoruz. 3 adet meryem suremiz kaldı alan olursa pazartesi listeyi toparlarım olmazsa da ben tamamlarım artık. Ben yokken topiğimize iyi bakın özleyin beni anacığım
Gule gule git gel kuzum dualarda bulusmak dileğiyle hepimiz seviyoruz seni sevgilerKızlar hafta sonu nasip olursa 2 günlüğüne istanbula gidiyoruz. 3 adet meryem suremiz kaldı alan olursa pazartesi listeyi toparlarım olmazsa da ben tamamlarım artık. Ben yokken topiğimize iyi bakın özleyin beni anacığım
SAĞOL CANIM BENİMM. ALLAH RAZI OLSUNNeselim aldığım 1000 duayı tamamladım tatlım
Canımmm banada 4.000 yazar mısın.ŞİMDİ SIRADA @@prensess38..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.07.2015)
TOPLAM: 46.000 KALAN: 24.000
@@sultan1356..............................:5.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@nurse51....................................:3.000
Allahin izniyle 2.000 adet , bana yazarmisin canimmmŞİMDİ SIRADA @@prensess38..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.07.2015)
TOPLAM: 46.000 KALAN: 24.000
@@sultan1356..............................:5.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@nurse51....................................:3.000
Insallah daha yükselir değerin kuzum Allah gonlune gore versinDegerim 11 den 19 a simdide 32 olmus haftaya yine kan verip ultrasyon yapcak doktor herkes şaşkin sonunu çok merak eder oldum hayirlisi olur ins hakkimizda
Gecmedi tekrarladi acile gittim ben de dusuk riski var yatacaksin dedi. Perinatoloji uzmanina gitmeliymisimankarada tavsiye edebileceginiz perinatoloji uzmani var miYesil mi canim koyu duydum da yesil duymadim korkma insallah hayirlisiyla bisey yoktur jel kullaniormusun arkadaslarda yardimci olur zaten ama icin rahat degilse dok. Ara bir sor ben ufacik kanda gidiodum valla hep tedbir amacli Allah im yardimcinolsun bide cok sevindim pitpitlarna
http://www.eniyihekim.com/ozgur-deren/kadin-hastaliklari-ve-dogum-perinatoloji/ankara. buna bir bak istersenGecmedi tekrarladi acile gittim ben de dusuk riski var yatacaksin dedi. Perinatoloji uzmanina gitmeliymisimankarada tavsiye edebileceginiz perinatoloji uzmani var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?