Gûnaydin canim benim gözún aydin olsun insallah cok sevindim bi problem olmadigina haftaya darisi bize teyzesi masallah subhanallah bebisine desene anne gûzel beslenioo aminn ecmainnCanlarım günaydınlar, bol neşeli, mutlu, sağlıklı, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimiz için. Teyzeleri ayrıntılı ultrasonumuza da girdik. Rabbime şükürler olsun hiçbir sorunumuz yok, hatta iri bir bebişimiz olacakmış. Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...
Canim benim gûnaydin benim dok. 24. Hafta yaptir dedi ama ev dok. 27. Haftanda gel yapalim dedi bende kararsizdim ama yaptirmak cok iimis dogduktan sonra ona göre tedavi ediliomus hemenn 10 saat ac nasil dayanirim bilmem yarim saat duramazkengünaydin canim. amin insallah. maasallah bebise rabbim onu korusun.
seker yüklemesi yaptiricakmisin? bana bugün yapilicak. hayirlisi bakalim..
Canım 24. haftada şeker yüklemesi yapılacak. Ben kararsızım yaptırıp yaptırmamakta ama doktorum ısrarcı bilmiyorum. Rabbim bütün bebişleri korusun canım.
Hisgeldin cerencim yoktun merak ettik aman senle bebisin ii olunda canim benim hareketleri olabilir bazi anne adaylari erken hissedebiliomus bebegini dok. Öyle demisti bebegin dir annesi yesinler ya desene cok hareketli bir yaramazin olcakk dikkat et kendineKızlar merhaba, giremedim ne zamandır kusura bakmayın. hem çok yoğun çalışıyorum hem de şehir dışından misafirlerim vardı evde. Akşam koştur koştur gidip yemek yapıyordum, hafta sonu da yoğun geçti o yüzden baya. Çok yorgunum şuan, uyumak istiyorum.
Bazen karnımda mısır patlıyor gibi oluyor, ya da sanki parmaklarıyla karnımı gıdıklamaya çalışıyor gibi oluyor, hareketlerini hissetmem için çok erken aslında, gaz hareketlerini ben mi yanlış anlıyorum diyorum, yine de onun hareket ettiğini hayal etmek güzel. Küçük, küçük hediyeler gelmeye başladı. Ben almıyorum çok erken diye ama o kıyafetlere dokunmak rüya gibi hala.
Allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin, burdaki tüm kardeşlerimin hamile kalmasını ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Amin.
canim normalde 24. hafta oluyor kitaplardada öyle yaziyor. fakat benim suyum biraz fazlaymis. detayli ultrasonu yapan hoca ve sürekli gittigim doktorum bu yüzden süphelendi. hayirlisi bakalim. bugün seker testi yapilicak bakalim hayirlisi.Gûnaydin canim benim gözún aydin olsun insallah cok sevindim bi problem olmadigina haftaya darisi bize teyzesi masallah subhanallah bebisine desene anne gûzel beslenioo aminn ecmainn
Canim benim gûnaydin benim dok. 24. Hafta yaptir dedi ama ev dok. 27. Haftanda gel yapalim dedi bende kararsizdim ama yaptirmak cok iimis dogduktan sonra ona göre tedavi ediliomus hemenn 10 saat ac nasil dayanirim bilmem yarim saat duramazken
Saol canım benim, gerçekten hareketli bir oğlum olacak galiba. Ultrasonda da sürekli hareket ediyor ne zaman gitsek. Takla falan aşıyor. Baya peşinde koşturtacak gibi geliyor. Allah sağlık versin de bebişlerimize gerisi önemli değil.Hisgeldin cerencim yoktun merak ettik aman senle bebisin ii olunda canim benim hareketleri olabilir bazi anne adaylari erken hissedebiliomus bebegini dok. Öyle demisti bebegin dir annesi yesinler ya desene cok hareketli bir yaramazin olcakk dikkat et kendine
canım doktor ne diyor bu duruma?Degerim 11 den 19 a simdide 32 olmus haftaya yine kan verip ultrasyon yapcak doktor yavaş yukseliyo degerler ama herkes şaşkin sonunu çok merak eder oldum hayirlisi olur ins hakkimizda
günaydın canım rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. sana 5.000 adet dua yazdım ama bu hafta almamış mıydın? bir yanlışlık olmasınCanlarım günaydınlar, bol neşeli, mutlu, sağlıklı, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimiz için. Teyzeleri ayrıntılı ultrasonumuza da girdik. Rabbime şükürler olsun hiçbir sorunumuz yok, hatta iri bir bebişimiz olacakmış. Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...
canım sen 5.000 adet almıştın. 1.000 adet mi okudun?Neselim aldığım 1000 duayı tamamladım tatlım
canım ben araya girip ortalığı karıştırmayım sen müsaitsen bu hafta takip edebileceksen hep sen et kaçırdığın olursa ben direk sana yazayımŞİMDİ SIRADA @@prensess38..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.07.2015)
TOPLAM:54.000 KALAN: 16.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:2.000
@@dnzderya ...............................:regl
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:4.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:2.000
@@birkadın..................................:
Ah canım teşekkür ederim, hayırlısıyla sen de gör sağlıklı bebişinin bütün organlarını inşallah..Gûnaydin canim benim gözún aydin olsun insallah cok sevindim bi problem olmadigina haftaya darisi bize teyzesi masallah subhanallah bebisine desene anne gûzel beslenioo aminn ecmainn
Canim benim gûnaydin benim dok. 24. Hafta yaptir dedi ama ev dok. 27. Haftanda gel yapalim dedi bende kararsizdim ama yaptirmak cok iimis dogduktan sonra ona göre tedavi ediliomus hemenn 10 saat ac nasil dayanirim bilmem yarim saat duramazken
Canım ben de çok sevindim senin ve prenseslerin adına. Şeker kafa karıştırıcı ama bende risk grubundayım Ondan baktırmam lazım. 1 hafta şeker yemeyiveririm artık napalım. Rabbim yavrularımızı bağışlasın.Detaylı ultrasonda her şeyin normal çıkmasına çok sevindim. Ben de bu cumartesi gittim çok şükür benim bebelerim de çok iyiyler. Şeker yüklemesi sanırım Canan Karatayın açıklamaları sonrası kafada karışıklık yaptı. Ben yaptırmayı düşünüyorum çünkü Canan hanım şeker yemeyin, şeker yüklemesi de yaptırmayın diyor bunu kendi içinde tutarlı buluyorum ama ben şeker tüketiyorum. Doktorlar da bir şeker yüklemesinde alınan şekerin bir pastadan alınan kadar olduğunu söylüyorlar. Onun için ben riske atmayıp yaptıracağım.
Umarım güzel çıkar sonuçların canım. Endişe edipte bebişini üzme olur mu?canim normalde 24. hafta oluyor kitaplardada öyle yaziyor. fakat benim suyum biraz fazlaymis. detayli ultrasonu yapan hoca ve sürekli gittigim doktorum bu yüzden süphelendi. hayirlisi bakalim. bugün seker testi yapilicak bakalim hayirlisi.
Tatlım yaz hiç sorun değil, otomatiğe bağladım zaten haftada 5.000.günaydın canım rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. sana 5.000 adet dua yazdım ama bu hafta almamış mıydın? bir yanlışlık olmasın
amin canim insallah. yok arkadasim gecen hafta üzdüm sonra kizdim kendime. tevekkül etmek gerekiyor. rabbim insallah hayirlisini sagliklisini verir. Her daim güzel hayirli sonuclar alalim hepimiz insallahUmarım güzel çıkar sonuçların canım. Endişe edipte bebişini üzme olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?