Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişin bir daha hiç bırakmasın inşallahhhhh.. Ben bile şimdiden transfer sonrası nasıl geçer diye düşünüyorum rabbim santını bol versin...

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Sağ ve sol da toplam 15 yumurta var,12/13/14 mm şuan. Endomedrium 7.5 olmuş çarşamba büyük ihtimalle opum var...
Jonguil canım seninle çok benziyor değerlerimiz aramızda da tam bir hafta olacah biliyosun benim de dün opum vardı rabbim kolay getirsin inşalahhhhh

Btlsrdr yarın opu olucak

Kızlar bu arada doktorum aradı heyecanla beklediğim haberimi verdi 7 tane çok güzel embri bebişim oluşmuş inşallah güzel güzel devam ederler gelişmeye. 5. Güne giderlerse nazlılar pazartesi transferim var
Ohhh ohh maşallah canım süper bir haber hadi hayırlısı olsun canım insallh kaliteli bi şekilde devam eder

Hayırlısı olsun, sımsıkı tutunsun, hayırlı evlat olsun inşallah. hep beraber dertleşe dertleşe geçireceğiz zamanı :)

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

BTLSRDR:Tedavi aşamasında

DILAYLAY:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

canim benim bende cok mutlu oldum seninle tanismaktan hatta transfere gonderirken sarilacaktim boynuna bebislerin sana sımsıkı tutunacak insallah hersey guzel olacak..test suresine kadar da burada hep beraber dayanicaz..
Canım gerçekten değişik bir tecrübe oldu seninle yüzyüze tanışmak. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Seninde güzel güzel bölünüp annelerindeki yerlerine yerleşsinler. Transferi haber verirsin canımcım.

Canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişin bir daha hiç bırakmasın inşallahhhhh.. Ben bile şimdiden transfer sonrası nasıl geçer diye düşünüyorum rabbim santını bol versin...

Canım çok teşekkür ediyorum. Valla bir gün bile geçmek bilmedi. Allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…