Çok sağolun kızlar. Kafam çok karışık ve sabırsızdım ama sizin tavsiyelerinizden sonra bekleyip sabretmeye karar verdim. Bekleyelim bakalım pazartesi büyük günBenim şöyle bir tecrübem oldu. İlk tedavimde kan testi verdim bhcg 105 çıktı. Ertesi gün bir idrar testi aldım, hatıra diye saklamak istediğim için, negatif çıktı. Eğer kan testinden önce yapsaydım olmadı diye kendimi çok üzecektim. Bu olaydan iki hafta sonra tekrar yaptım idrar testini işte o zaman çıkmıştı 2. çizgi :) İdrara geçmesi kana geçmesinden uzun sürebiliyor. 6. gün idrar da gören de var, benim gibi 14. gün hamile olmasına rağmen göremeyen de. Beklemek çok zor biliyorum ama şunun şurasında iki gün daha sabretmeye çalış bence.
CAnim göğüslerinde ağrı varmı benim bugün acımıyor moralim bozuldu yaaÇok sağolun kızlar. Kafam çok karışık ve sabırsızdım ama sizin tavsiyelerinizden sonra bekleyip sabretmeye karar verdim. Bekleyelim bakalım pazartesi büyük gün
Esin haklı bence de yaptırma ben 1. Denememde dayanamamış yaptirmistim silik te olsa çıktı ama kanda negatifi gördüm kullandığımız ilaçlarda beta hcg hormonu olduğunu için testte bu görünüyor
Çok sağolun kızlar. Kafam çok karışık ve sabırsızdım ama sizin tavsiyelerinizden sonra bekleyip sabretmeye karar verdim. Bekleyelim bakalım pazartesi büyük günCanım bence de yaptırma. Hatalı çıkıyor genelde. Olumsuz olursa boş yere moralini bozarsın, sabret. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız.
Her zaman değil canım. Sabah ve akşam hissediyorum ama bugün bendede yok. Buna kafa takma bizdeki göğüs ağrısı iynelerden oluyo hamilelik belirtisi değil dedi doktorum.CAnim göğüslerinde ağrı varmı benim bugün acımıyor moralim bozuldu yaa
Hayırlı olsun canım. Sımsıkı tutunsunlar sana inşallahKızlarr, hayırlısıyla transferim oldu. Böyle güzel grubun böyle güzel insanlarından biriyle tanışmak ta nasip oldu. Karpuzcilek_d ile tanışmak süper oldu çok mutlu oldum. Test tarihim de belli 2 mart. Nasıl geçer şimdi bu zaman???
Geçmiş olsun canım. Inşallah hepsi döllenir. Bizide haberdar etBen de opu yu atlattim çok şükür 6 tane topladık dedi doktorum..sabırsız bir şekilde aramalarını bekliyorum
Maşallah canım. Inşallah herşey Güzel geçer sağlıklı yumoşların olurKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Sağ ve sol da toplam 15 yumurta var,12/13/14 mm şuan. Endomedrium 7.5 olmuş çarşamba büyük ihtimalle opum var...
insallh tatlım aminMaşallah canım. Inşallah herşey Güzel geçer sağlıklı yumoşların olur
Geçmiş olsun canım. Inşallah hepsi döllenir. Bizide haberdar et
Ohhh gozunaydin cnm.kurtuldun simdilik.hepsi dollensin guzel haberler al insallah.sabahtan ararlar.erken.hadi hayirlisi...Ben de opu yu atlattim çok şükür 6 tane topladık dedi doktorum..sabırsız bir şekilde aramalarını bekliyorum
Cnm jonguil e bildir test gününü tabloya eklesin senideMerhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evlat özlemi yaşıyorum.Bugün transferimin 2. günü rabbim isteyen herkese evlatlarını bağışlasın....
Ohhh gozunaydin cnm.kurtuldun simdilik.hepsi dollensin guzel haberler al insallah.sabahtan ararlar.erken.hadi hayirlisi...
Cnm minissss adı 98. Sayfalarda kalmış :))Kimdi canım 27 Şubat ekliyeyim belki gözden kacmıştır
Canım sen de mi İrenbe desin. Tesadüf gördüm. Doktorun kim?bende belirti arıyorum sürekli :) dün kasıklarım belim agrıyordu bugun hiçbir belirti yok
evet tedavim irenbede oldu ama doktorum özel,irenbeyle anlaşmalı.Hüseyin İvitCanım sen de mi İrenbe desin. Tesadüf gördüm. Doktorun kim?
Hmm anladım canım. İnşallah olumlu sonucu görürüz sende de.evet tedavim irenbede oldu ama doktorum özel,irenbeyle anlaşmalı.Hüseyin İvit
canım ben 6. gün yaptım negatif çıktı 10. gün yaptım pozitif çıktı en azından 10. günü bekleBende 5. Gün Sonunda gece ufak bir kahverengi lekelenme gördüm biraz korktum haliyle acaba adetmi olucam diye ama çok şükür devam etmedi. Dünde 6. Gündü bende adet sancısı gibi ağrılar çektim. Belim felaket ağrıdı ama bugün iyiyim. Ben bişeye yoramıyorum. Pazartesi test günüm Rabbim hayırlısını versin.
Bu arada evde idrar testi yapmak istiyorum. Eşim süpriz olsun bazen testler yanlış çıkabiliyo negatif çıkarsa kendini boşuna 2 gün üzersin diyor. Ama çok sabırsızlanıyorum ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?