Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok sağolun kızlar. Kafam çok karışık ve sabırsızdım ama sizin tavsiyelerinizden sonra bekleyip sabretmeye karar verdim. Bekleyelim bakalım pazartesi büyük gün

Çok sağolun kızlar. Kafam çok karışık ve sabırsızdım ama sizin tavsiyelerinizden sonra bekleyip sabretmeye karar verdim. Bekleyelim bakalım pazartesi büyük gün
CAnim göğüslerinde ağrı varmı benim bugün acımıyor moralim bozuldu yaa

Esin haklı bence de yaptırma ben 1. Denememde dayanamamış yaptirmistim silik te olsa çıktı ama kanda negatifi gördüm kullandığımız ilaçlarda beta hcg hormonu olduğunu için testte bu görünüyor

Canım bence de yaptırma. Hatalı çıkıyor genelde. Olumsuz olursa boş yere moralini bozarsın, sabret. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız.

Hayırlı olsun canım. Sımsıkı tutunsunlar sana inşallah

Ben de opu yu atlattim çok şükür 6 tane topladık dedi doktorum..sabırsız bir şekilde aramalarını bekliyorum
Ohhh gozunaydin cnm.kurtuldun simdilik.hepsi dollensin guzel haberler al insallah.sabahtan ararlar.erken.hadi hayirlisi...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

Son düzenleme:
test gününü bekleyen kader arkadaslarım arada belirtilerimizi yazalım ben meraktan çatlıcam zaman geçmek bilmiyor benim kasıklarım ve belim agrıyor ara ara

canım ben 6. gün yaptım negatif çıktı 10. gün yaptım pozitif çıktı en azından 10. günü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…