canım hayırlı olsun tedavin ben de seni merak ediyordum. inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz fırsat buldukça yazmaya çalış canımKizlarrr nasilsiniz kusura baayin giremiyorum nete oyusden dualara katilamiyorum Internet buldugum Zaman anca biz Tedaviye basladik insallah hersey guEl olur daha basindayiz dualarinizi eksik etmeyin neolur hepinizide Rabbim gonlunuzevgore versin ne olur Kislar dua edin dõnüstee guzel Haberler verebileyim SIZE s
canım rahime çizik atma işinin opudan bir farkı yok ki uyuyor uyanıyorsun çok hafif bir ağrın oluyor o da bir ağrı kesici ile geçiyor inşallah hayırlı bir adım olur senin için rahat ol lütfenNeşelicim bana da 5.000 yazar mısın Edilah kardeşimiz için.Bu arada çarşamba günü hastanedeyim.Rahime çizik atılacak ve bir hafta sonrada 3.denemeye geçeceğiz.Çok korkuyordum işlem için ama sağolsun Aysesahra arkadaşımız beni motive etti.Sizleri seviyorum.
Canım anestesi olmadan yapılacak bu işlem bende.Hocaya sordum.Aysesahra da yaptırmıştı.canım rahime çizik atma işinin opudan bir farkı yok ki uyuyor uyanıyorsun çok hafif bir ağrın oluyor o da bir ağrı kesici ile geçiyor inşallah hayırlı bir adım olur senin için rahat ol lütfen
Canım az önce rahat yazamadım işyerindeyim patronda ekranımı görür diye hızlıca yazdım.Bir yerde okumuştum histereskopi yaptıranlara aynı anda hasta uyurken hoca çizik işleminide yapıyormuş.Doktor bana histereskopiye gerek yok sadece ufak bi çizik işlemi dedi.o yüzden uyutmuyorlar.canım rahime çizik atma işinin opudan bir farkı yok ki uyuyor uyanıyorsun çok hafif bir ağrın oluyor o da bir ağrı kesici ile geçiyor inşallah hayırlı bir adım olur senin için rahat ol lütfen
Aynen canim cok zor ya asiri sekilde benim burda olmasaydi túrkiyeyi dúsúnmústyk kuzenimin dok. Cok ii Allah im öyle ii insanlarla karsilastirsin hep cok yardim etti durumu yok die 19 sene cocugu yok die Allah im herkesin yar ve yardimcisi olsunn maddimanevi cok zor Allah im bu yolda emeklerinizin karsiligini insallah hayirlisiyla versinCnm zaten turkiye almis basini gidiyo tup beebkte inan artik masraflarin altindan kalkmyrz ben nasib olursa rapor cikaricam inslh ozamn belki biraz maddi konida yukumz hafifler allhim bu yolda yuruyenlerin yar ve yardmcisi olsun
hmm tamam o zaman canım benim histeroskopi olmuştu ama eminim bir bebeğe baktığında sızlayan yürekten daha az acıyacaktır canın. inşallah hayırlı tedaviler olsun.Canım az önce rahat yazamadım işyerindeyim patronda ekranımı görür diye hızlıca yazdım.Bir yerde okumuştum histereskopi yaptıranlara aynı anda hasta uyurken hoca çizik işleminide yapıyormuş.Doktor bana histereskopiye gerek yok sadece ufak bi çizik işlemi dedi.o yüzden uyutmuyorlar.
tatlım sana yine otomatik olarak 5.000 adet yazdım ama okuyamayacaksan bilgilendir dağıtırım yeniden. hayırlı kandillerHayırlı haberlerin olsun canımmm..
Allah senden razı olsun canım..CANLARIM BUGÜN MÜBAREK KADİR GECESİ MALUM. BU GECE DE BAĞIŞLANMAK ÜZERE BEKLEYEN 3 ADET 70.000 DUAMIZ (NURSE,PRENSES VE BENİM İÇİN OKUNAN) 2 ADET TE HAMİLERİMİZİN SAĞLIKLI DOĞUMLARI İÇİN OKUNAN 41 MERYEM SUREMİZ VAR BEN YASİN-İ ŞERİF İLE BİRLİKTE BAĞIŞLAYACAĞIM AKŞAM ANCAK LÜTFEN HERKES BİRBİRİ İÇİN DUA ETSİN ADLARIMIZI BİLMESEK DE NİCKLERİMİZ İLE BİRBİRİMİZİ ANALIM. DUALARDA BULUŞALIM. RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADINI VERSİN KUCAĞINI DOLDURUP YUVASINI ŞENLENDİRSİN İNŞALLAHHHHH AMİN
Sorun yok şekerim, elimden geldiğince okumaya devamtatlım sana yine otomatik olarak 5.000 adet yazdım ama okuyamayacaksan bilgilendir dağıtırım yeniden. hayırlı kandiller
Canimm benimm benyinede belirteyim istedimalmis oldugum 1. Si icin 4 2.si icin 4 olan toplam 8 meryem suresini okudum teslim ediorum Allah kabul etsin ve razi olsunCANLARIM BUGÜN MÜBAREK KADİR GECESİ MALUM. BU GECE DE BAĞIŞLANMAK ÜZERE BEKLEYEN 3 ADET 70.000 DUAMIZ (NURSE,PRENSES VE BENİM İÇİN OKUNAN) 2 ADET TE HAMİLERİMİZİN SAĞLIKLI DOĞUMLARI İÇİN OKUNAN 41 MERYEM SUREMİZ VAR BEN YASİN-İ ŞERİF İLE BİRLİKTE BAĞIŞLAYACAĞIM AKŞAM ANCAK LÜTFEN HERKES BİRBİRİ İÇİN DUA ETSİN ADLARIMIZI BİLMESEK DE NİCKLERİMİZ İLE BİRBİRİMİZİ ANALIM. DUALARDA BULUŞALIM. RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADINI VERSİN KUCAĞINI DOLDURUP YUVASINI ŞENLENDİRSİN İNŞALLAHHHHH AMİN
Âmin canım Allah Razı olsun hepinizden mübarek Günler'de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeCANLARIM BUGÜN MÜBAREK KADİR GECESİ MALUM. BU GECE DE BAĞIŞLANMAK ÜZERE BEKLEYEN 3 ADET 70.000 DUAMIZ (NURSE,PRENSES VE BENİM İÇİN OKUNAN) 2 ADET TE HAMİLERİMİZİN SAĞLIKLI DOĞUMLARI İÇİN OKUNAN 41 MERYEM SUREMİZ VAR BEN YASİN-İ ŞERİF İLE BİRLİKTE BAĞIŞLAYACAĞIM AKŞAM ANCAK LÜTFEN HERKES BİRBİRİ İÇİN DUA ETSİN ADLARIMIZI BİLMESEK DE NİCKLERİMİZ İLE BİRBİRİMİZİ ANALIM. DUALARDA BULUŞALIM. RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADINI VERSİN KUCAĞINI DOLDURUP YUVASINI ŞENLENDİRSİN İNŞALLAHHHHH AMİN
Canim arkdsim banada histerskopi esnasinda rahmime cizik atilmisti bikac kez cizdk dediler ben anesteszi almstim ama sonrasi cok sukur hic bir agrim sizim olmadi ufak tefek lekelnme oldu oda normalmis zaten gonlunu ferah tut insalh olucak busefer allhin izniyleCanım az önce rahat yazamadım işyerindeyim patronda ekranımı görür diye hızlıca yazdım.Bir yerde okumuştum histereskopi yaptıranlara aynı anda hasta uyurken hoca çizik işleminide yapıyormuş.Doktor bana histereskopiye gerek yok sadece ufak bi çizik işlemi dedi.o yüzden uyutmuyorlar.
Canim arkadsim agzina yuregine saglik rabbim en kisa zamnda bebisini kucagina almayi nasib etsin seninde tum topikteki arkadslirimnda KADIR GECESI hayirlara vesile olsun inslh ben kendim icin hatim cikarmstimm sizleride duama katip bagisladim insalh rabbim kabul edercanlar kadir geceniz mübarek olsun dualarımdasınız. her bir rumuzu sayarak meryem suresi okuyacağım inşallah... bir daha ki kadir gecesinde Rabbim kucaklarımızı ya da rahmimizi hayırlla sağlıkla evlatla doldursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?