Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

neseli41 arkadaşım banada edilah için 3000 yazarmisin.

Herkesin bin aydan daha hayirli olan Kadir gecesini kutluyorum. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Hamileler sağlıkla vakti geldiğinde evlatlarını kucağına alsın. Anne olmayı bekleyen ben ve bütün herkesin evlat özlemi bu sene son bulsun

canım hayırlı olsun tedavin ben de seni merak ediyordum. inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz fırsat buldukça yazmaya çalış canım

canım rahime çizik atma işinin opudan bir farkı yok ki uyuyor uyanıyorsun çok hafif bir ağrın oluyor o da bir ağrı kesici ile geçiyor inşallah hayırlı bir adım olur senin için rahat ol lütfen

canım rahime çizik atma işinin opudan bir farkı yok ki uyuyor uyanıyorsun çok hafif bir ağrın oluyor o da bir ağrı kesici ile geçiyor inşallah hayırlı bir adım olur senin için rahat ol lütfen
Canım az önce rahat yazamadım işyerindeyim patronda ekranımı görür diye hızlıca yazdım.Bir yerde okumuştum histereskopi yaptıranlara aynı anda hasta uyurken hoca çizik işleminide yapıyormuş.Doktor bana histereskopiye gerek yok sadece ufak bi çizik işlemi dedi.o yüzden uyutmuyorlar.

Hayırlı kandiller.
Mübarek kadir gecesinde Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
Allah çocuk özlemi ile yanıp tutuşan herkesin kucağını doldursun.
Hamilelere sağlıkla, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Çok giremiyorum arkadaşlarım bayram öncesi işlerimiz çok yoğun, malum ramazan bi de. İftarlara falan katılıyoruz gece erken oluyor.
Hepinizi öpüyorum

Cnm zaten turkiye almis basini gidiyo tup beebkte inan artik masraflarin altindan kalkmyrz ben nasib olursa rapor cikaricam inslh ozamn belki biraz maddi konida yukumz hafifler allhim bu yolda yuruyenlerin yar ve yardmcisi olsun
Aynen canim cok zor ya asiri sekilde benim burda olmasaydi túrkiyeyi dúsúnmústyk kuzenimin dok. Cok ii Allah im öyle ii insanlarla karsilastirsin hep cok yardim etti durumu yok die 19 sene cocugu yok die Allah im herkesin yar ve yardimcisi olsunn maddimanevi cok zor Allah im bu yolda emeklerinizin karsiligini insallah hayirlisiyla versin

hmm tamam o zaman canım benim histeroskopi olmuştu ama eminim bir bebeğe baktığında sızlayan yürekten daha az acıyacaktır canın. inşallah hayırlı tedaviler olsun.

ŞİMDİ SIRADA @@EDİLAH..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.07.2015)

KIZLAR DUAMIZ BAYRAMDAN SONRAKİ CUMA GÜNÜNE KADAR OKUNACAK.MAŞALLAH NE KADAR YOĞUN DA OLSAK DUA KARDEŞLİĞİ DEVAM:):):)

TOPLAM: 62.000 KALAN: 8.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:2.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:10.000
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:4.000
@@birkadın..................................:

CANLARIM BUGÜN MÜBAREK KADİR GECESİ MALUM. BU GECE DE BAĞIŞLANMAK ÜZERE BEKLEYEN 3 ADET 70.000 DUAMIZ (NURSE,PRENSES VE BENİM İÇİN OKUNAN) 2 ADET TE HAMİLERİMİZİN SAĞLIKLI DOĞUMLARI İÇİN OKUNAN 41 MERYEM SUREMİZ VAR BEN YASİN-İ ŞERİF İLE BİRLİKTE BAĞIŞLAYACAĞIM AKŞAM ANCAK LÜTFEN HERKES BİRBİRİ İÇİN DUA ETSİN ADLARIMIZI BİLMESEK DE NİCKLERİMİZ İLE BİRBİRİMİZİ ANALIM. DUALARDA BULUŞALIM. RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADINI VERSİN KUCAĞINI DOLDURUP YUVASINI ŞENLENDİRSİN İNŞALLAHHHHH AMİN

Canlar, bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine çıktığımız bu yolda Rabbim hepimizi muvaffak eylesin, hepimizin kucakları dolsun, yuvaları şenlensin. Anne olma hasreti bitsin artık. Allahım bütün dualarınızı kabul etsin, Kadir Geceniz Mübarek olsun.

Allah senden razı olsun canım..

Canimm benimm benyinede belirteyim istedimalmis oldugum 1. Si icin 4 2.si icin 4 olan toplam 8 meryem suresini okudum teslim ediorum Allah kabul etsin ve razi olsun

Âmin canım Allah Razı olsun hepinizden mübarek Günler'de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Canim arkdsim banada histerskopi esnasinda rahmime cizik atilmisti bikac kez cizdk dediler ben anesteszi almstim ama sonrasi cok sukur hic bir agrim sizim olmadi ufak tefek lekelnme oldu oda normalmis zaten gonlunu ferah tut insalh olucak busefer allhin izniyle

Canim arkadsim agzina yuregine saglik rabbim en kisa zamnda bebisini kucagina almayi nasib etsin seninde tum topikteki arkadslirimnda KADIR GECESI hayirlara vesile olsun inslh ben kendim icin hatim cikarmstimm sizleride duama katip bagisladim insalh rabbim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…