Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sıra bana gelmiş ramazandan dolayı çok giremiyordum ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim bana 10000 yazarmısın annem de okuyacaktı eksik olursa yine alırım

Canim esin neler yiyor sen neler yapyrsn? Ben arı sutu ve omega aldim bugun bi tanidigim yumurta ve sperm kalitesini cok arttiyormus dedi esinde sende kullan dedi. Ben hicbirsey kullanmamistm bakalm bunlari kullanalim birde.. Kan degerlerm okadr dusmus ki once degerlerimi toparlamaliyim..bizde temmuzu pas geciyoruz hatta agustosuda.. Kafa olarak rahtlamaliyiz.. Bebek dusuncesini rafa kaldryrz simdilik..kendimi hazir hissettigim zaman yeniden baslamak istiyorum.. Buarada genetik testler yapildi onlarinda sonucu cikmis olur sonra yine bismillah deriz Allahin izniyle...

canım 5000 aldım

Neselim banada 5000 ekle cnm smdiden rabbim kabul etsin dularmzi

Benim de sıcaklar çok bunaltıyor, bir de reflü fena. Olsun ben de razıyım. Yolumuzda herşey güzel.. Nazar boncuğun nazarlara gelmesin, teyzesi de yesin onu..
Asagi yukari ayni sikintilardan muzdarïbíz aynen bu yolda hersey gúzel canim benim dikkat et yigenime hee biz yine evdeyiz atlatioruzz

5000 yazar mısın bana?

Kızlar Çarşamba günü transferim olacak rahim kalınlığı güzelmiş iğne falan yazıldı yıllık izin aldım bu hafta evdeyim bol bol dinlenirim artık
Canim arkadsim hadi hayrlisi olsun bu mubarek aylar hatrina insalh hayrli haber alirsin transferin guzel gecer cnm

Kac yumurta toplandi arkdsm kac tanesi dollendi opu islemini yazmamssin yada ben kacirmis olabilrm
Canım çok teşekkür ederim benim dondurulmuş embriyolarım vardı onla devam ediyorum bu ikinci transferim olacak toplam 4 embriyom vardı Hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin

tatlım 5000 de bende..

Kizlar túp bebektw yenilik yapilmis bagisiklik serumu ve cifte uyarim yapiolarmis bagisiklik sistemi bebeklerin tutunmasina ölmesine gelismesine engelmis yogun bakimda yatan hastalara beyaz bir sivi veriolarmis serum yani bununla bagisiklik sistemini dahada gúclendirip uyariolarmis cifte uyarimda örnegin 12 yumurta olustu ama 6 si olgunlasti 6 olgunlasmadi beklemiolarmis olgunlasan 6 yumosu aliorlarmis diferlerini birakiolarmis onlarinda uyarilip olgunlasmasini sagliolarmis bir iki gún sonra onlarida toplayip yumurta kalitesini ve sayisini artiriolarmis tv de profösör anlatti haberlerde

Evet arkasim bnde ilk dydugumda yazmistim burda soya yagi serumu bi diger adiyla intralipid tedavisi bagisiklik sistemi guclendiriyo bu serum normalde cok uygun ama merkezler de tedavisi ne kadar bilinmez inslah iyi bi cozum olur

Kizlarrr nasilsiniz kusura baayin giremiyorum nete oyusden dualara katilamiyorum Internet buldugum Zaman anca biz Tedaviye basladik insallah hersey guEl olur daha basindayiz dualarinizi eksik etmeyin neolur hepinizide Rabbim gonlunuzevgore versin ne olur Kislar dua edin dõnüstee guzel Haberler verebileyim SIZE s

Evet arkasim bnde ilk dydugumda yazmistim burda soya yagi serumu bi diger adiyla intralipid tedavisi bagisiklik sistemi guclendiriyo bu serum normalde cok uygun ama merkezler de tedavisi ne kadar bilinmez inslah iyi bi cozum olur
Aminn canim insallah evet simdi hatirladim anlatmistinn cok pahali tûrkiyede tûp bebek Allah im yardim etsin hepinize bizim burda 3 asilamadan sonra tabi dok. Saolsun esimi azcik problemli gösterdi 900 euro ilac hastane herseyi icinde tabi devlet yardimi olan yer özeli burdada ucuk

Cnm zaten turkiye almis basini gidiyo tup beebkte inan artik masraflarin altindan kalkmyrz ben nasib olursa rapor cikaricam inslh ozamn belki biraz maddi konida yukumz hafifler allhim bu yolda yuruyenlerin yar ve yardmcisi olsun

Neşelicim bana da 5.000 yazar mısın Edilah kardeşimiz için.Bu arada çarşamba günü hastanedeyim.Rahime çizik atılacak ve bir hafta sonrada 3.denemeye geçeceğiz.Çok korkuyordum işlem için ama sağolsun Aysesahra arkadaşımız beni motive etti.Sizleri seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…