Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canimm yaz bana 3000 dua

Hayırdır cnm neyin var, hamilelik sıkıntıları mı? Dikkat et kendine dinlen bol bol.
Canimm benimm aynen hamilelik sikintilari ama sikayet degil onlar bile cok gúzel vucut isim rahatsiz edio su topluo ayagim kasinti yapioo alerjimle beraber birlesio sicak midemizide etkilio bunlar da nazar boncugumuz teyzesi sizin nasil gidioo

merhaba kızlar eski dostlar mı desem görüyorum ki ufak ta olsa bir kıpırdanma olmuş. herkes terketmişti ben de doğa gibi okuyorum ama yazacak bişey daha doğrusu yazacak kimseyi bulamıyorum. 3. seri Meryem suremize başlayamadık bile herkes bir anda kayboldu inşallah okuduğumuz 2 yi pazartesi akşam bağışlayacağım. umudum ramazandan sonra toparlanmak yeniden en azından kalan 3 arkadaşımızın duasını da bitirmek.hepinizi çok özlediğimi bilmenizi isterim. hayırlı cumalar canlar...

bu arada benim regl dönemim geciktiği için haziranda olmadım temmuz başında oldum daha bugün bitiyor. planlar bayramdan sonraki adetimle yeni tedaviye başlamaktı ama o da ağustosun kaçına kaydı bilinmez. bu arada ramazan olduğu için eşim hiç düzgün beslenmedi vitaminlerini kullanmadı bu da aklıma takılıyor bir adet daha atlatıp o arada bir ön görüşme yapmayı planlıyorum. doktorun önerileri olursa o zamana kadar onu da uygularız benim tedavi eylüle sarktı gibi anlayacağınız

herşeyde vardır bir hayır canım sıkma canını rabbim ne eylerse güzel eyler . bende buğün ikinci kontrolüm var doktora gidecem transfer günüm belli olacak inşallah yazarım size.

herşeyde vardır bir hayır canım sıkma canını rabbim ne eylerse güzel eyler . bende buğün ikinci kontrolüm var doktora gidecem transfer günüm belli olacak inşallah yazarım size.
oh ne güzel sona yaklaşıyorsun mübarek günlerde rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah. güzel haberlerini bekliyorum canım

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)

@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015

@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)

@@dnzderya.................................................................: 19.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@Nurse51...................................................................: 26.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@prensess38...............................................................: . 10.07.2015 BAĞIŞLANDI
@@Edilah ....................................................................: SIRADAKİ ...... 24.07.2015

@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.

İMDİ SIRADA @@EDİLAH..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (24.07.2015)

KIZLAR SÜREYİ UZATTIM....... :)

TOPLAM:8.000 KALAN: 62.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:

Canimm benimm aynen hamilelik sikintilari ama sikayet degil onlar bile cok gúzel vucut isim rahatsiz edio su topluo ayagim kasinti yapioo alerjimle beraber birlesio sicak midemizide etkilio bunlar da nazar boncugumuz teyzesi sizin nasil gidioo
Benim de sıcaklar çok bunaltıyor, bir de reflü fena. Olsun ben de razıyım. Yolumuzda herşey güzel.. Nazar boncuğun nazarlara gelmesin, teyzesi de yesin onu..

Sağlık olsun canım, geç olsun ama senin olsun. Tüp bebek olunca erkekte tek sperm yeterli, vitaminlerine takılma. Normal yollarla çok önemli erkek beslenmesi. Baharda da bebişini alırsın kucağına inşallah..

Ne zamandır bana hic bildirim gelmiyordu ben de hic mesaj yazılmıyo sanmıştım ama yazılmış bugun adım etiketlenmis ona gelince gördüm

duam da tamamlanmış herkesten allah razı olsun. Hamile arkadaşlarıma kolay doğumlar olması için dua ediyorum. İnşallah sağlıkla büyüttürler bebislerini.. Benim gibi henüz o guzel haberi alamayan arkadaşlarım icin de tez zamanda sağlıklı hayırlı bi gebeligin haberini almaları icin dua ediyorum.. Hepinize cooook tesekkur ederimm

Ben de dün adet olmuştum canım. Süreyi uzatmana sevindim kendi adıma:))
Ben 4000 alıyorum arkadaşımız için..

canım 5.000 de bana tabi ki:)

Sağlık olsun canım, geç olsun ama senin olsun. Tüp bebek olunca erkekte tek sperm yeterli, vitaminlerine takılma. Normal yollarla çok önemli erkek beslenmesi. Baharda da bebişini alırsın kucağına inşallah..
takılma mı diyorsun gerçekten ne bileyim ikinci tedavimizde vermişti doktor ace selenyum falan eşim beslenmesine de dikkat ediyordu ramazanda unuttu keçi boynuzu pekmezi vs hiçbişey almadı. ben yine gelecek ay başlasam mı tedaviye uf Allahım beynim durdu hiç bir şey düşünemiyorum

Canım benim zamanı gelmişse hiçbirşey engel olamaz, ama gelmemişse küçücük birşey neden olur ve olmaz. Önce Rabbime, sonra doktoruna bırak kendini. Sana tavsiyem ne kadar rahat olursan sonuçlar o kadar güzel ve olumlu gelişiyor. Benim 3. denememde öyle oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…