Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim kusura bakmaabakma transferin hayirli olsun insallah bebuslerin annesine tutunur sımsikı insallah hersey gonlunce olur
Bendesu anda hastanedeyim insallah pazartesi toplama islemi var ne olur dua edin Kislar hersey yolunda gitsin bende mujdeli Haberler vereyim SIZE Allah hepimizin gonlune gore versin sevgiler

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah çok güzel geçer stres yapma bol bol dua et Rabbim evlatlarına kavuştursun seni de

Gûnaydin canlar formda gezinirken bi konu carpti gòzúme túp bebek sonrasi normel yolla hamile kaldim die arkadasimiz yasadiklarini anlatmis esinin sperm sayisi yokmus tûp bebekten negatif almis 2013 yillinda ve sonra kayinvaludesi ankarada bir aktara karisim yaptirmis kúr yaptirmis esine sabah aksam bi kasik kaptirmis ve esinin sperm sayisinda cogalms olmus tabi esi birakmis sonra ama artis olmus bu karisimdan sonra tabi arkadasimiz ozamn dûsûk yapmis simdi 16. Haftalik hamile ama tûp bebekle hamis kalmis bu kúr dikkatimi cekti ankarada aktarda

canım o arkadaşı biliyorum ben ayrıca rezerv azlığı var o arkadaş da öyle hatırlıyorum, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Allahım yardımcın olsun canım benim.... inşallah hayırla sağlıkla herşey güzel sonuçlanır...

canım o arkadaşı biliyorum ben ayrıca rezerv azlığı var o arkadaş da öyle hatırlıyorum, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Aminn canim benim insallah ben cok bilmiorumm aslinda òyle göz gezdirdim sordum simdi notmel yollami kaldin die saolsun cevaplamis tûp bebek die sen nasilsin bebisin nasil dok. Gittin mi

Aminn canim benim insallah ben cok bilmiorumm aslinda òyle göz gezdirdim sordum simdi notmel yollami kaldin die saolsun cevaplamis tûp bebek die sen nasilsin bebisin nasil dok. Gittin mi
gittim canım. şükürler olsun iyiyim. bel ağrılarım var ama dr hormonel dedi... sizlerin de akıntısı oluyor mu?

gittim canım. şükürler olsun iyiyim. bel ağrılarım var ama dr hormonel dedi... sizlerin de akıntısı oluyor mu?
Bel agrin cok normel hele bûyúsûn gör sen evet canimm taa basindan beri oluo bazen reg dönemimde yogun gelio deffaf ama genellikle hafif sarimsi gelio akintin bel kasik agrilarin olcak zamanla dahada hepsi normel eee bebis búyúdúkce rahim genisliyo benim bazen yum. Sisio regl döneminde ozaman canimi biraz yakioo masallah subhanallah bebisine bak ne gúzel búyúyor korkuttu ama insallah hayirlisiyla herseyin dahada gûzel olcak

ne de güzel moral verdin bana aynen bazen hafif sarımsı oluyor yumurtlama akıntısı gibi oluyor çoğu zaman. jeli bıraktıktan sonra kesilir diye düşünmüştüm ama kesilmedi o endişelendirdi beni... Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Merhaba canim.. Konuyu ya da kişinin adını soyler misin bana? Esimde de hic sperm yok o yuzden dikkatimi cekti.

Aynen canim bende fitili birakinca normellesir demistim ama sarimsi dok. Normel demisti bide as ermiorum midem bulanmio die sikinti yapma annesi bak bugúnlere geldin cok sükür hele bi sis sorarim sana bel kasik agrisini ama herseye deger Allah im herkese nasib etsin insallah

Merhaba canim.. Konuyu ya da kişinin adını soyler misin bana? Esimde de hic sperm yok o yuzden dikkatimi cekti.
Canim eakgull die bir arkadas konuda tûp bebek sonrasi normal yolla hamile kaldim, lûtfen okuyun die bir konu oda icindekileri bilmio ankarada demetevlerin orda bir aktarci oldugunu adinin hayrettin oldugunu ve num. Yazmis ordan ulasilsin die tabi num. Halen aynimidir bilmem gir bu konuya formdan arkadas ulastirir tekrar

Tamam canim sagol bben bakim bi

Bide kizlar sol tarafina yatinca bebek daha ii beslenio diolarya ben soluma yatamiordum bebek o tarafta canimi yakio die cok moralim bozuluodu bazen ebe anneye sordum bunu bana gûldú alakasi yok dedi hangi yatis pozisyonunda rahatsan bebekte ozaman rahat eder dedi dedim sirt ûstú yatiorum ayaklarimi kendime cekiorum dedim bunu pek onaylamadi ya sagina ya soluna yat sirt ûstú yatma karnin gerildikce bebekte gerilur hele búyúdûkce organlarini daha cok ezer cani yanarsa canini yakar biz sirt ûstûnú pek önermioruz dedi hatta biraz búyúyene kadar yûz ûstû bile yatabilir anne adaylari dedi yani sola yattiginda bebek daha ii beslenio konusuda kafamda cúrûdú

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…