Allah yardımcın olsun canım benim inşallah çok güzel geçer stres yapma bol bol dua et Rabbim evlatlarına kavuştursun seni deCanim benim kusura bakmaabakma transferin hayirli olsun insallah bebuslerin annesine tutunur sımsikı insallah hersey gonlunce olur
Bendesu anda hastanedeyim insallah pazartesi toplama islemi var ne olur dua edin Kislar hersey yolunda gitsin bende mujdeli Haberler vereyim SIZE Allah hepimizin gonlune gore versin sevgiler
canım o arkadaşı biliyorum ben ayrıca rezerv azlığı var o arkadaş da öyle hatırlıyorum, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Gûnaydin canlar formda gezinirken bi konu carpti gòzúme túp bebek sonrasi normel yolla hamile kaldim die arkadasimiz yasadiklarini anlatmis esinin sperm sayisi yokmus tûp bebekten negatif almis 2013 yillinda ve sonra kayinvaludesi ankarada bir aktara karisim yaptirmis kúr yaptirmis esine sabah aksam bi kasik kaptirmis ve esinin sperm sayisinda cogalms olmus tabi esi birakmis sonra ama artis olmus bu karisimdan sonra tabi arkadasimiz ozamn dûsûk yapmis simdi 16. Haftalik hamile ama tûp bebekle hamis kalmis bu kúr dikkatimi cekti ankarada aktarda
canım inşallah müjdeli haberker alırsın. Rabbim yardımcın olsunAllah yardımcın olsun canım benim inşallah çok güzel geçer stres yapma bol bol dua et Rabbim evlatlarına kavuştursun seni de
Allahım yardımcın olsun canım benim.... inşallah hayırla sağlıkla herşey güzel sonuçlanır...Canim benim kusura bakmaabakma transferin hayirli olsun insallah bebuslerin annesine tutunur sımsikı insallah hersey gonlunce olur
Bendesu anda hastanedeyim insallah pazartesi toplama islemi var ne olur dua edin Kislar hersey yolunda gitsin bende mujdeli Haberler vereyim SIZE Allah hepimizin gonlune gore versin sevgiler
Aminn canim benim insallah ben cok bilmiorumm aslinda òyle göz gezdirdim sordum simdi notmel yollami kaldin die saolsun cevaplamis tûp bebek die sen nasilsin bebisin nasil dok. Gittin micanım o arkadaşı biliyorum ben ayrıca rezerv azlığı var o arkadaş da öyle hatırlıyorum, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Âmin canım dualarını eksik etmecanım inşallah müjdeli haberker alırsın. Rabbim yardımcın olsun
gittim canım. şükürler olsun iyiyim. bel ağrılarım var ama dr hormonel dedi... sizlerin de akıntısı oluyor mu?Aminn canim benim insallah ben cok bilmiorumm aslinda òyle göz gezdirdim sordum simdi notmel yollami kaldin die saolsun cevaplamis tûp bebek die sen nasilsin bebisin nasil dok. Gittin mi
ne demek her aklıma geldiğinde dualarımdasınız...Âmin canım dualarını eksik etme
Bel agrin cok normel hele bûyúsûn gör sen evet canimm taa basindan beri oluo bazen reg dönemimde yogun gelio deffaf ama genellikle hafif sarimsi gelio akintin bel kasik agrilarin olcak zamanla dahada hepsi normel eee bebis búyúdúkce rahim genisliyo benim bazen yum. Sisio regl döneminde ozaman canimi biraz yakioo masallah subhanallah bebisine bak ne gúzel búyúyor korkuttu ama insallah hayirlisiyla herseyin dahada gûzel olcakgittim canım. şükürler olsun iyiyim. bel ağrılarım var ama dr hormonel dedi... sizlerin de akıntısı oluyor mu?
ne de güzel moral verdin banaBel agrin cok normel hele bûyúsûn gör sen evet canimm taa basindan beri oluo bazen reg dönemimde yogun gelio deffaf ama genellikle hafif sarimsi gelio akintin bel kasik agrilarin olcak zamanla dahada hepsi normel eee bebis búyúdúkce rahim genisliyo benim bazen yum. Sisio regl döneminde ozaman canimi biraz yakioo masallah subhanallah bebisine bak ne gúzel búyúyor korkuttu ama insallah hayirlisiyla herseyin dahada gûzel olcak
Merhaba canim.. Konuyu ya da kişinin adını soyler misin bana? Esimde de hic sperm yok o yuzden dikkatimi cekti.Gûnaydin canlar formda gezinirken bi konu carpti gòzúme túp bebek sonrasi normel yolla hamile kaldim die arkadasimiz yasadiklarini anlatmis esinin sperm sayisi yokmus tûp bebekten negatif almis 2013 yillinda ve sonra kayinvaludesi ankarada bir aktara karisim yaptirmis kúr yaptirmis esine sabah aksam bi kasik kaptirmis ve esinin sperm sayisinda cogalms olmus tabi esi birakmis sonra ama artis olmus bu karisimdan sonra tabi arkadasimiz ozamn dûsûk yapmis simdi 16. Haftalik hamile ama tûp bebekle hamis kalmis bu kúr dikkatimi cekti ankarada aktarda
Aynen canim bende fitili birakinca normellesir demistim ama sarimsi dok. Normel demisti bide as ermiorum midem bulanmio die sikinti yapma annesi bak bugúnlere geldin cok sükürne de güzel moral verdin banaaynen bazen hafif sarımsı oluyor yumurtlama akıntısı gibi oluyor çoğu zaman. jeli bıraktıktan sonra kesilir diye düşünmüştüm ama kesilmedi o endişelendirdi beni... Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Canim eakgull die bir arkadas konuda tûp bebek sonrasi normal yolla hamile kaldim, lûtfen okuyun die bir konu oda icindekileri bilmio ankarada demetevlerin orda bir aktarci oldugunu adinin hayrettin oldugunu ve num. Yazmis ordan ulasilsin die tabi num. Halen aynimidir bilmem gir bu konuya formdan arkadas ulastirir tekrarMerhaba canim.. Konuyu ya da kişinin adını soyler misin bana? Esimde de hic sperm yok o yuzden dikkatimi cekti.
Tamam canim sagol bben bakim biCanim eakgull die bir arkadas konuda tûp bebek sonrasi normal yolla hamile kaldim, lûtfen okuyun die bir konu oda icindekileri bilmio ankarada demetevlerin orda bir aktarci oldugunu adinin hayrettin oldugunu ve num. Yazmis ordan ulasilsin die tabi num. Halen aynimidir bilmem gir bu konuya formdan arkadas ulastirir tekrar
canım konu bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mal-yolla-hamile-kaldim-lutfen-okuyun.671036/Tamam canim sagol bben bakim bi
eğer ankara dışındaysan ben demetevlere yakınım sen bir görüş adam yollayamazsa ben yollarım tamam mı canım?Tamam canim sagol bben bakim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?