Himm anladim cancazimm ben yatamiorumm canim cok yanior o tarafa yattigimda ebeanne de hangi tarafta rahatsan orda yat dedi Allah ima emanetlerr tesekkür ederim canim benimCanım sola yatmakta ki amaç, annenin toplardamarı sağdan geçtiği için bebiş oraya baskı yapmasın diye. Beslenmeyle alakası yokmuş yani. Bana da doktorum elinden geldiğince sola yat dedi.
Arkdsm hadi ge ms olsun inslh cok saglikli yumoslarin olur da bebsini mujdeler sanaGunaydin Kislar nasilsinz ilkönce bayraminiz mubarek olsun seneye BU zsmanlarda insallah hepimizim sahlikli sihhatli bebisleri olur Allahim izni ile bende suanda hastanede bekliyorjm opuyu hepinizi cok seviyorjm gusel dilekleriniz icin cok tesekkur edeerm gusel Haberler vermek dilegiyle sevyiler
HAYIRLI OLSUN CANIM BENDE GEÇEN ÇARŞAMBA TRANSFER OLDUM . BUGÜN DE İŞE BAŞLADIM.Sevgili kardeşlerim geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ben bugün 3.deneme için ilk kanımı verdim.Hayırlısı olur inşallah.Akşamda dr.kontrolüm var.Sevgiyle kalın
Aynı aktara ben de gittim :) daha öncesinde ailede başka rahatsızlıklar için tanıdığımız güvendiğimiz birisiydi bana da böyle gitmek kısmet oldu. Aynı kişidir diye düşünüyorum çünkü çok güvendiğim birisi, Allah ondan razı olsun,tavsiye ederim. Ulusta istanbul baharat mustafa kırıcı ismi.Gûnaydin canlar formda gezinirken bi konu carpti gòzúme túp bebek sonrasi normel yolla hamile kaldim die arkadasimiz yasadiklarini anlatmis esinin sperm sayisi yokmus tûp bebekten negatif almis 2013 yillinda ve sonra kayinvaludesi ankarada bir aktara karisim yaptirmis kúr yaptirmis esine sabah aksam bi kasik kaptirmis ve esinin sperm sayisinda cogalms olmus tabi esi birakmis sonra ama artis olmus bu karisimdan sonra tabi arkadasimiz ozamn dûsûk yapmis simdi 16. Haftalik hamile ama tûp bebekle hamis kalmis bu kúr dikkatimi cekti ankarada aktarda
ah yeni bir heyecan daha hayırlı olsun canım yeni tedavin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasınSevgili kardeşlerim geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ben bugün 3.deneme için ilk kanımı verdim.Hayırlısı olur inşallah.Akşamda dr.kontrolüm var.Sevgiyle kalın
hayırlı sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumHAYIRLI OLSUN CANIM BENDE GEÇEN ÇARŞAMBA TRANSFER OLDUM . BUGÜN DE İŞE BAŞLADIM.
Aynı aktara ben de gittim :) daha öncesinde ailede başka rahatsızlıklar için tanıdığımız güvendiğimiz birisiydi bana da böyle gitmek kısmet oldu. Aynı kişidir diye düşünüyorum çünkü çok güvendiğim birisi, Allah ondan razı olsun,tavsiye ederim. Ulusta istanbul baharat mustafa kırıcı ismi.
canım görünmüyordun? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?Pardon aynı kişi değil, ben ankarada deyince benim gittiğim çok meşhur odur demiştim :) Demetevlerdekini hiç duymadım
canım görünmüyordun? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Canim insallah sifa olmustur acikcasi pek fikrim yok arkadasimiz sadece ankarada demetevler civarinda oldugunu belirtmiss Allah im gercekten yardim eden herkesten razi olsun insallahAynı aktara ben de gittim :) daha öncesinde ailede başka rahatsızlıklar için tanıdığımız güvendiğimiz birisiydi bana da böyle gitmek kısmet oldu. Aynı kişidir diye düşünüyorum çünkü çok güvendiğim birisi, Allah ondan razı olsun,tavsiye ederim. Ulusta istanbul baharat mustafa kırıcı ismi.
Bu yazini simdi gòrdúm cancazim olsunn senin dediginide bir arkadasimiz okur yakindir belki faydasi olurrPardon aynı kişi değil, ben ankarada deyince benim gittiğim çok meşhur odur demiştim :) Demetevlerdekini hiç duymadım
Hayırlı olsun canım...çizik işlemin nasıl geçti ?Sevgili kardeşlerim geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ben bugün 3.deneme için ilk kanımı verdim.Hayırlısı olur inşallah.Akşamda dr.kontrolüm var.Sevgiyle kalın
Canım sağolasın. İşlem gercekten demen gibi zir değildi cizik atildigi an adet sancisi cekiyoruz ya hani onun en şiddetlisini hissettim ve bir iki dk.donrs geçti o sanci ve erken adet oldum dr.zaten erken olacaksin demişti bayramin ikinci günü oldum normalde 23 ünde olacaktim. Sadece o aksan bir tane agri kesici ictim.Hayırlı olsun canım...çizik işlemin nasıl geçti ?
Canim teşekkür ederim. Zaten susn gözümüz kulagimiz sende.Guzel haberler alacagiz Allahin izniyle.HAYIRLI OLSUN CANIM BENDE GEÇEN ÇARŞAMBA TRANSFER OLDUM . BUGÜN DE İŞE BAŞLADIM.
Canım akşam gördüm mesajını telefondan yazmak ne zormuş cevapla diyorum bir türlü gitmedi mesajım.ah yeni bir heyecan daha hayırlı olsun canım yeni tedavin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?