Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım sola yatmakta ki amaç, annenin toplardamarı sağdan geçtiği için bebiş oraya baskı yapmasın diye. Beslenmeyle alakası yokmuş yani. Bana da doktorum elinden geldiğince sola yat dedi.
Himm anladim cancazimm ben yatamiorumm canim cok yanior o tarafa yattigimda ebeanne de hangi tarafta rahatsan orda yat dedi Allah ima emanetlerr tesekkür ederim canim benim

Arkdsm hadi ge ms olsun inslh cok saglikli yumoslarin olur da bebsini mujdeler sana

Sevgili kardeşlerim geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ben bugün 3.deneme için ilk kanımı verdim.Hayırlısı olur inşallah.Akşamda dr.kontrolüm var.Sevgiyle kalın
HAYIRLI OLSUN CANIM BENDE GEÇEN ÇARŞAMBA TRANSFER OLDUM . BUGÜN DE İŞE BAŞLADIM.

Aynı aktara ben de gittim :) daha öncesinde ailede başka rahatsızlıklar için tanıdığımız güvendiğimiz birisiydi bana da böyle gitmek kısmet oldu. Aynı kişidir diye düşünüyorum çünkü çok güvendiğim birisi, Allah ondan razı olsun,tavsiye ederim. Ulusta istanbul baharat mustafa kırıcı ismi.

Sevgili kardeşlerim geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ben bugün 3.deneme için ilk kanımı verdim.Hayırlısı olur inşallah.Akşamda dr.kontrolüm var.Sevgiyle kalın
ah yeni bir heyecan daha hayırlı olsun canım yeni tedavin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın

kızlar biz de ramazan sonrası başlamayı planlarken eşim bir anda ağustosta tatil yapalım eylülde başlayalım demeye başlamıştı. ama ne ben o kadar bekleyebilecek güce sahibim ne de hem tatil hem tedavi için izin alabilirim. o yüzden Allah izin verirse ilk adetimle (tahmini 1-10 ağustos) başlayacağım.
bu hafta sonu doktorla tanışmak ve bir öngörüşme yapmak için gideceğiz bakalım. ne olur bana da dua etmeyi unutmayın

Pardon aynı kişi değil, ben ankarada deyince benim gittiğim çok meşhur odur demiştim :) Demetevlerdekini hiç duymadım

canım görünmüyordun? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

Mide bulantıları, iş yoğunluğu, ramazan derken pek giremedim arada girip mesajları okuyorum sadece. Kim ne yapmış merak ediyorum :) Çok şükür mide bulantıları dışında pek şikayetim yok, ağrılarım da hafifledi rahatladım. Sadece içimde ne oluyor bitiyor bi de onu görebilsem herşey yolunda diye rahatlıycam :)

Sen de tedavini ihmal etme. Doktorum bana hiç bir ay ara vermeyeceksin her ay geleceksin demişti. Değerlerin ne zaman iyi olur bilemessin şans bileti gibi bişey bu değerler. İzin konusunda da haklısın çalışınca öyle herşeye izin alamıyorsun o konuyu da düşünmek lazım. Ben iki senedir izin kullanmıyorum tedaviler yüzünden inşallah zamanı gelince uzun bir tatil yapıcam diyorum :)

Canim insallah sifa olmustur acikcasi pek fikrim yok arkadasimiz sadece ankarada demetevler civarinda oldugunu belirtmiss Allah im gercekten yardim eden herkesten razi olsun insallah

Hayırlı olsun canım...çizik işlemin nasıl geçti ?
Canım sağolasın. İşlem gercekten demen gibi zir değildi cizik atildigi an adet sancisi cekiyoruz ya hani onun en şiddetlisini hissettim ve bir iki dk.donrs geçti o sanci ve erken adet oldum dr.zaten erken olacaksin demişti bayramin ikinci günü oldum normalde 23 ünde olacaktim. Sadece o aksan bir tane agri kesici ictim.

ah yeni bir heyecan daha hayırlı olsun canım yeni tedavin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
Canım akşam gördüm mesajını telefondan yazmak ne zormuş cevapla diyorum bir türlü gitmedi mesajım.
Aminn canım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…