- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Oyy canim cok sagol allah razi olsun.. Kirikkaledeyim ben tedavi icin ankara gen art a geliyoruz. Ama macunu alacak olursam senden yardim isterim. Cok mutlu ettin beni.eğer ankara dışındaysan ben demetevlere yakınım sen bir görüş adam yollayamazsa ben yollarım tamam mı canım?
amin inşallahhh hepimiz sağsalim alırız evlatlarımızı kucağımızaOyy canim cok sagol allah razi olsun.. Kirikkaledeyim ben tedavi icin ankara gen art a geliyoruz. Ama macunu alacak olursam senden yardim isterim. Cok mutlu ettin beni.Sag salim kolay bi dogumla kucağına alırsın insallah bebisini sen de..
Aminn canimm insallahh seninde bayrami múbarek olsun nice bayramlaraKızlar bayramımız kutlu kendimiz mutlu yarınlarımızdan umutlu seneye bayrama çoluklu çocuklu girelim inşallah...seviyorum kız siziiii...
dr um bana yatma demişti zaten. vücud seni hasta ya da depresyonda olarak algılıyor ve kan akışını herşeyi yavaşlatıyor. dikkatli ol ama yatma kendini dinleme dedi doğruymuş da... Allahım hayırlı müjdeli haberler aldırsın sana. bol bol ayetel kürsi okuBayramınız mübarek olsun Arkadaşlarım Allah hepimizin bir daha ki bayramlarda kucaklarımızı evlatlarımızla doldursun inşallah . Ben bugün akraba ziyareti Yaptım bol bol ama yavaş yavaş avm de gezdim bugün hiç yatmadım . Eşimle yemek yedik alışveriş yaptık kendime kitap aldım (Uğur koşar) . Anlayacağınız transfer oldum diye kendimi hiç kasmadım stres attım çok şükür siz neler yaptınız kızlar
Elimi karnıma koyup okuyorum canım salavat çekiyorum bol bol . Bir de yeni keşfettim evliyaların kabul Duası varmış cübbeli hocadan duydum eğer okumak isteyen olursa paylaşırımdr um bana yatma demişti zaten. vücud seni hasta ya da depresyonda olarak algılıyor ve kan akışını herşeyi yavaşlatıyor. dikkatli ol ama yatma kendini dinleme dedi doğruymuş da... Allahım hayırlı müjdeli haberler aldırsın sana. bol bol ayetel kürsi oku
günaydınGünaydın kızlar....
Canım sola yatmakta ki amaç, annenin toplardamarı sağdan geçtiği için bebiş oraya baskı yapmasın diye. Beslenmeyle alakası yokmuş yani. Bana da doktorum elinden geldiğince sola yat dedi.Bide kizlar sol tarafina yatinca bebek daha ii beslenio diolarya ben soluma yatamiordum bebek o tarafta canimi yakio die cok moralim bozuluodu bazen ebe anneye sordum bunu bana gûldúalakasi yok dedi hangi yatis pozisyonunda rahatsan bebekte ozaman rahat eder dedi dedim sirt ûstú yatiorum ayaklarimi kendime cekiorum dedim bunu pek onaylamadi ya sagina ya soluna yat sirt ûstú yatma karnin gerildikce bebekte gerilur hele búyúdûkce organlarini daha cok ezer cani yanarsa canini yakar biz sirt ûstûnú pek önermioruz dedi hatta biraz búyúyene kadar yûz ûstû bile yatabilir anne adaylari dedi yani sola yattiginda bebek daha ii beslenio konusuda kafamda cúrûdú
Canım günaydın hayırlı opuların olsun. Bol ve sağlıklı yumişlerin olsun annesi. Allah yardımcın olsun canım.Gunaydin Kislar nasilsinz ilkönce bayraminiz mubarek olsun seneye BU zsmanlarda insallah hepimizim sahlikli sihhatli bebisleri olur Allahim izni ile bende suanda hastanede bekliyorjm opuyu hepinizi cok seviyorjm gusel dilekleriniz icin cok tesekkur edeerm gusel Haberler vermek dilegiyle sevyiler
canım senin de bayramın mübarek olsun inşallah bugün senin için sağlıklı bol yumişli bir bayram olsun hayırlı haberlerini bekliyorumGunaydin Kislar nasilsinz ilkönce bayraminiz mubarek olsun seneye BU zsmanlarda insallah hepimizim sahlikli sihhatli bebisleri olur Allahim izni ile bende suanda hastanede bekliyorjm opuyu hepinizi cok seviyorjm gusel dilekleriniz icin cok tesekkur edeerm gusel Haberler vermek dilegiyle sevyiler
amin canım aminnnnnnnKızçeler..Geçmiş bayramanız mübarek olsun. Forma giremedim, ama sizleri çok özledim. İşe gelir gelmez de ilk işim yorumlarınızı okumak oldu. Rabbim kalabalık kalabalık ailelerde daha ne güzel bayramlar yaşamayı, bebişlerimize bayram kıyafeti alma telaşına girmeyi, çocuklarımıza ellerimizi öptürmeyi nasip etsin İNŞALLAHHHHH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?