Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım akşam gördüm mesajını telefondan yazmak ne zormuş cevapla diyorum bir türlü gitmedi mesajım.
Aminn canım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sevgilerimle
ha ha:) ben akıllı telefon zaten hiç kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum ama ıpadden bile yazmayı sevmiyorum iş yerinden rahat valla tıkır tıkır tuş sesini duyacam illa

canım benim aynen dediğin gibi sağlıkla gelsinde inşallah iğnelere zaten alıştık. artık vurduğun her bir iğneyi bir öpücük olarak döndürürsün bebişe

Canım onların hepsi ihtimal olarak sonuçta yazıyor ama ben kaç tane doktora gösterdim ki hepsi de prof yada doçentti coraspine bile gerek yok dediler. Ama kesmedi doktorum içiyorum hala. Heterozigot mutasyon çıktı bende de. Yoksa kan pıhtılaşması tedavisinde iğnelerin dışında özel diyetler uygulanıyor. Taşıyıcılık için bunların hiç birine gerek yok dediler bana.

canım bendede var hatta 2 gende mutasyon var transferden önce coraspin başlandı transferlede kan sulandırıcı iğnelerim var her gün yapıyorum.

canım benim aynen dediğin gibi sağlıkla gelsinde inşallah iğnelere zaten alıştık. artık vurduğun her bir iğneyi bir öpücük olarak döndürürsün bebişe
aynen öyle sağlıklı hayırlı gelsin de...

ilk sonucu aldığım dr beni çok endişelendirdi, kendi dr uma gösterince rahatladım anca. sadece iğneler ayarlanabilir dedi. bir sorun olmayabilir dedi. pıhtılaşmanın düşüğe neden olup olmadığı bilinmiyor dedi. ama tedbiri elden bırakmayalım dedi.

canım bendede var hatta 2 gende mutasyon var transferden önce coraspin başlandı transferlede kan sulandırıcı iğnelerim var her gün yapıyorum.
ben de ilk boş gebelik nedeniyle dr tedbir amaçlı kullandırdı transfer sonrası 8. haftaya kadar kullandım. 8. hafta da dr bi kan tahlili yaptıralım ona göre devam edelim dedi sonuç yani çıktı işte. dr la tel de görüştük muayenenin olduğu gün ayrıntılı görüşücez artık

Homozigot mutasyon ve şimdi hatırlamıyorum çünkü rakamlı bir mutasyon teşhisi değeri var o zaman kan pıhtılaşması hastası oluyorsun ve düşük kaçınılmaz oluyor çünkü bebek gelişirken kan gitmiyor o yüzden kan sulandırıcı iğneler ve özel diyetlerle tedavi oluyorsun. Kuzenim ve yakın bir arkadaşım yaşadıkları düşüklerden sonra aldıkları tedaviden dolayı ben de endişelendim tedavi başlamadan genetik test yaptırmıştım. Bende bir gende heterozigot mutasyon çıktı, test sonucunda senin dediklerinin hepsi bu ihtimaller olabilir diye yazıyordu, ben de haliyle elimde test doktor doktor gezdim hemotologlar bile hiç biri aksini söylemedi sen kan pıhtılaşması hastası değilsin hiç birşey kullanmana gerek yok dediler. Coraspini ilk tedavi ile başlamışlardı son doktorum da gerek yok ama kullanmaya devam edebilirsin dedi onu kullanıyorum sadece

Canim gecmis olsun cok biraz dikkat edersen ignesini kullanirsan sorun olmaz hersey onlar icin insallah hayirlisiyla sorunsuz gececek bunlar bi bakcan pitircigin kollarinin arasinda uyuyorr insallah

Canim gecmis olsun cok biraz dikkat edersen ignesini kullanirsan sorun olmaz hersey onlar icin insallah hayirlisiyla sorunsuz gececek bunlar bi bakcan pitircigin kollarinin arasinda uyuyorr insallah
aminnnn bu konuda yazan okuyan herkes hayırlı sağlıklı bir şekilde evladına kavuşsun inşallllahhhh....helal et hakkını desteğini unutmayacağım...

aminnnn bu konuda yazan okuyan herkes hayırlı sağlıklı bir şekilde evladına kavuşsun inşallllahhhh....helal et hakkını desteğini unutmayacağım...
Sen helal et yavrum hakkini hak ne demek biz ayni yolun kardesiyizz Allah im bizim icin gönúlden ne dua edip diliisan kat kat fazlasini nasib etsinn

Kizlarr masallah subhanallah diyerek baslayacam Allah im cok búyúk esimin kuzeni bir hafta önce suni sanci ile mecburi dogum yapti böbrek tasi yûzúnden daha ya alti bucuk tada yedi aylikti 6 gún minigi kuvezde kaldi sonra bútûn organlari tsm die eve yolladilar ele bile alinmiomus minicikk annesini emmeye bile gúcú yokmus Allah im yeterki ömúr bicsin cok sükür herseyin sahibi olan Allah ima

günaydın kızlar dün çok az kahverengi akıntım geldi doktorumu aradım o da kanama gelmediği sürece korkma dedi
inşallah hayırlı haberler alırım bel ve kasık ağrım var

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bugun aradilar nasip olursa persembe gitedecegiz Transfer icin Doktor okadar cok ilac verdiki Bant Igne busueu hap insallah mujdeli Haberler vermeyi nasip Eder MEVLAM tavsiyelerinuz varmi kizlar aevgiler
canım geçmiş olsun kaç yumurta toplandı kaç döllendi kaç transfer yapılacak meraktayım:) benim en büyük tavsiyem transferden sonra transfer olduğunu unut moral motivasyonunu yüksek tut. tabi kendini çok yorma ama insan kendini dinledikçe stres oluyor. beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen meyveyi bol ye afedersin kabız olmamaya özen göster ve en önemlisi bol bol elini karnına koyup dua et Rabbim emeğini boşa çıkarmasın güzel arkadaşım

canım 27 temmuz pazartesi test günüm batıcı bir kasık ağrısı oluyor 3 -4 gündür
inşallah tutunma kanamasıdır
Canım benim iki gebeliğimde de kasıklarımda bıçak batması gibi acılar oluyordu. özellikle yerimden kalkarken ani hareket yaparsam vs vs vs... inşallah güzel sonuçlar alırsın... Rabbim yar ve yardımcın olsun...

amin canım rabbimin takdiri inşallah tutunuyordur çocuklarım

kızlar birşey sormak istiyorum, benim pazar günü 10 haftam bitti. İki gündür bi sağ tarafımda bi sol tarafımda ağrı oluyor. Ani giren bir ağrı değil ama öyle değişik bir ağrı. Çok fazla değil ama çok az da değil tam yumurtalığın olduğu yer gibi... Böyle bişey yaşayan oldu mu

Ben de zaman zaman yaşıyorum. Rahmin genişlemesiyle ve karındaki liflerin gerilmesiyle alakalıymış. Normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…