Maşşallah, çok güzel. Herşey güzel olacak..Kızlar bu arada doktorum aradı heyecanla beklediğim haberimi verdi 7 tane çok güzel embri bebişim oluşmuş inşallah güzel güzel devam ederler gelişmeye. 5. Güne giderlerse nazlılar pazartesi transferim var
En güzel haberleri al inşallah tatlım
Güzel yumişler toplansın canım. Sonrada tutunmak için güzel güzel bölünsünler canım inşallah..Aynı şekilde bende yarın opu ya gireceğim
Teşekkürler cnm bir gün bile geçmek bilmedi. 11 gün nasıl geçerHayırlısı olsun, sımsıkı tutunsun, hayırlı evlat olsun inşallah. hep beraber dertleşe dertleşe geçireceğiz zamanı :)
Aldım geldim canım. Benimle kalmak isterlerse şu an benimle birlikteler.. :) :) :)Allah yardımcın olsun canım bebeklerini al gel
MaşallahKızlrrr ben geldîmm .15 tane embiriyom 1 kalite cok sağlıklı bir şekilde dondurulmayı bekliyorlarmıs.diğer döllenen 5 yumurtam da bölünmeye başlamişnisanda transfer var inşallah....ağrilarim hafiflemedi bile ameliyatlı gibiyim cok fenayım yarın kontrolüm var
Transfer mi oldunuzAldım geldim canım. Benimle kalmak isterlerse şu an benimle birlikteler.. :) :) :)
Kızımda dönmüştüm ama yumurta cok oldugundn doktorum 3-4 defa batırmıs iğneyi ondqn qğrimMaşallahağrılarında hafiflerse tam sevinirsin .Opu sonrası ağrı mi bunlar yaaa korkmaya başladım hani günlük hayatımıza donebiliyoduk
Evet canım transfer oldum. 2 adet 1. Kalite embriyolarım var :) test sonuçlarımız pozitif olsun da hep birlikte mutluluktan uçalım :)Transfer mi oldunuzinşallah 12 gün sonra sevinçli haberler aliriz
Canım benim de dün opum vardı bu ikinci opumdu hatta. Tuğçe arkadaşta çok fazla yumurta toplandığı için ohss oluştu onun ağrıları. Korkma gayet kolay geçiyor ben bugün işbaşındaydım bile....Maşallahağrılarında hafiflerse tam sevinirsin .Opu sonrası ağrı mi bunlar yaaa korkmaya başladım hani günlük hayatımıza donebiliyoduk
Evet benim 2kızlar transferinde birden fazla embriyo konan var mı aranızda?
Aynen canim benim insallah hayirlisi olur saglikli yumuslar olur cokta gözüm yok az olsun cook iii olsunlar ve siki siki tutunurlar ikimizede bekleyen herkesin gönlüne göre versin rabbimAynı gün opu olucaz.. İnşallah sağlıklı yumilerimiz olur tatlım..
Nisanda değilmiydi senin transferin"?Banada 2 transfer edildi
Evet canım.kızımda 2 tane transfer edildi.Nisanda değilmiydi senin transferin"?
Pardon canım bu tedavin için anladım.Evet canım.kızımda 2 tane transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?