Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar selamlar;

Ben de doktoradan geldim ama haberlerim öyle çok şahane değil. Yumurtalarım ilerili gerili büyüyorlar Çok üzgünüm. 16 mm de var 9 mm de. Arkadan gelenlerin yetişmesi için dua ediyorum ama çok umut var mı bilmiyorum Doktorum 2-3 tane kaliteli embriyo bekliyor ama şiddetli sperm problemi de var. Kim görmezse bu tedavide çok sayıda kaliteli embriyo oluşturmaya çalışacaktık. Bir yanım üzme kendini herşey olacağına varır diyor diğer yanım neden böyle oldu diye çok üzülüyor. Neyse içinizi kararttım. Görünüşe göre en geç çarşamba opum olacak.

Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş 1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı

Teşekkürler cnm bir gün bile geçmek bilmedi. 11 gün nasıl geçer

En iyi yolu kalabalık içine karışmak. Yoksa film seyret, kitap oku falan sökmüyor. Durumunu bilen biri varsa seninle takılsın bir iki gün, muhabbet falan et birileri ile. Akşamları da imkan varsa eşinle dışarılara çık, sinemaya git yemeğe çık. Vakti olduğunca başkaları ile geçirmeye çalış. Yoksa tek başına gerçekten geçmiyor günler.

Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş 1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
canım moral çok önemli biliyosun sıkma canını çok okudum ben burda ikinci gün ile gebe kalan çünkü rabbim ol dedi bu kadar basit ona sığın o verecek benim ilk tedavimde 18 yumurtam vardı elde var sıfır. bol bol dua et al bebişini gel inşallah sıkı sıkı tutunur donmuşa falan gerek kalmaz dualarım seninle:)

bugün cuma çarşambaya yetişir onlar merak etme herşey önemlisi isyan yok neden niçin yok rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırlısı iste yeter. hem ne o öyle içinizi kararttım falan burda birbirimize kenetlendik başka kimimiz var paylaşacak rahat ol canım benim

Canım benim de aynı şekilde oldu. Hepsi aynı anda gelişmedi küçüklü büyüklü oldular. Hep diyoruz 1
tane olsun kaliteli olsun ve çok güzel şekilde döllensin. Üzme kendini yumurtaların gelişmesine de etkili olur. Moralini yüksek tutmaya çalış.
Canım sen de sıkma kendini. 1 tane bebeğin annesini bekliyor ne güzel. Yarın al gel bebeğini sonra hep birlikte gün sayalım. Sağlıkla da kucağına al inşallah.

Sagolun kızlar valla iyi ki varsınız. .suan dokunsalar aglayacagim hem heyecan var hem korku inşallah dediğiniz gibi olur hayırlısı neyse o olsun..

Benimde aynısı oldu canım, sadece teki döllendi, 2 gün sonra transferim oldu, transfer gününü sayarsak bugün 3 gün oldu. Buradan çok kişi var tek embriyo ile 2. gün transferi olan hamile kalan, inşallah hamile kalırız canım, bunada şükür diyelim, ya hiç döllenmeseydi...

Sagolun kızlar valla iyi ki varsınız. .suan dokunsalar aglayacagim hem heyecan var hem korku inşallah dediğiniz gibi olur hayırlısı neyse o olsun..
. narkadaşım ben de 1 tane yumurta 18 mm bir tanesi 15 mm bir tanesi 10 mm yarın opum var. niye canını sıkıyorsun ben bir tane yumurtaya şükür namazı kıldım çünkü bana dr teki yumurtan yok hamile kalamazsın dedi. ben çok hikaye okudum 1 tane ile hamile kalan var. sıkma canını. allahım yüzümüze baksın. bugün benim mulakatım da vardı ne cevap verdim ne yaptım hiç hatırlamıyorum. hem işim hem bebişim olsa benden mutlusu olamaz bu dünyada. ben umudumu kaybetmiyorum. olmazsa tekrar yapıcam dr bırak diyene kadar. o bırak derse başkasına gidicem. maddi durum el verdikçe yapıcam. üzme tatlı canını Rabbim inşallah şimdikinde verir de bekletmez yavrularımız bizi.

Ca
Canım hiç canını sıkma allahım mucizesi o isterse olur biz bol bol dua edelim fetih suresinin hat mine basla bol bol yasini şerif oku tek ümit allahtan bende çok üzüldüm ağladım ama en iyi terapi dua ve allaha tevekkül iyi düşün iyi olsun allah ben kulumun zaanni üzerineyim buyuruyor allaha inan sana bebisini verecek inşallah

kızlar elbette duyduklarımıza canımız sıkılıyor bu insanın elinde değil belki aynı haberleri alan ben olsam bende gelir aynı şeyleri yazardım ama hepimiz biliyoruz ki çözüm bu değil.
Lütfen kendinizi ne mutlu ediyorsa haberleri almamış gibi herşeyi unutup onları yapmaya çalışın.Biliyorum soylediklerim kolay değil ama diğer kadınlara göre yaşadıklarımızda kolay değil.
Hergün iğneler ol paralar harca moralini yüksek tut sürekli doktora git vs vs
Yani bayanlar bizler güçlü insanlarız bu defa olmasa bi daha deneyeceğiz.
Şimdi lütfen atın üstünüzden şu olumsuzluk havasını kafanızı dağıtıp moralinizi yükseltin ve bebişlerimiz için dua edelim bizim elimizden gelen bu

Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel anlatmisin durumumuzu

Arkadaslar ben de iki yillik evliyim bu ay tup bebek tedavisine basladim ama suan daha vitaminler kullaniyorum nasil bir surec yardimci olurmusunu
öncelikle sakin ol kimseye hiç birşey anlatma hatta ailene bile gerekirse. sonra doktoruna güven çok sorgulama sağlıkçı değilsen kafayı yersin acabalarla. ve bol bol dua et önce iğnelerle başlarsın göbekten kendin vuruyorsun doz ya hep aynı olur ya da artar protokole bağlı. son iğnen çatlatma iğnesi ondan sonra yumurtaların toplanır eşinin en az 2 günlük perhizi gerekiyor. dölleme işlemi yapılır. döllenme olursa transfer yada dondurma durumuna bağlı olarak 1 aylık bir süreç aşağı yukarı. iğnelere gelince benim acı eşiğim çok yüksek bileğim kesildi benim 5 dikiş attılar kanı görmedikçe anlamadım keza parmağımın ucunu kopartıyordum neredeyse bıçakla onu bile doğru düzgün hissetmedim. o nedenle benim canım hiç yanmıyor. vuruyorum geçiyor bu kadar. ben gribim ve tedavi görüyorum diyorum. :)

evet güçlü kadınları güçlü anneler olacağız inşallah. ama zor diye bakmayın herşey kolay. biz çok şanslıyız düşünsenize kaç kişi yumurtan döllendi diye haber alır kalitesine kadar daha önce de yazdım ağır bir grip oldum tedavi görüyorum

Haklisin canım buna da şükür. .insallah tutunur bebislerimiz..Bir de ben dün opu oldum hala kahverengi akıntım ve ağrım var bu şekilde nasıl transfer yapacaklar bilemedim uygun ortam sağlanmış oluyor mu ki?

Haklisin canım buna da şükür. .insallah tutunur bebislerimiz..Bir de ben dün opu oldum hala kahverengi akıntım ve ağrım var bu şekilde nasıl transfer yapacaklar bilemedim uygun ortam sağlanmış oluyor mu ki?
adeti daha bitmeden transfer olan ve tutunan var. sıkma canını.

Amin canım inşallah. .allahım bize güç versin saglikli yavrularimizi versin en kisa zamanda..

yarında devam ederse mutlaka söyle, rahimin uygun olması lazım. Benim aynı gün akşamına kadar devam etti, sonra kesilmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…