Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar korkuyorum ((
Benim her 2 aşılamamda da test tarihinden 8-9 gün önce adet olmuştum,
Ve şimdide test tarihim 28 şubat ve adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma (

Ya iste buda benim hissettigim. Adet gibi agrilar. Belimde agrilar. Hatta rektal kisim bile agrili. Bunlar bana adet hatirlatiyor. Nefret ediyorum ya... Zaten kendimiz dinlemekden dun basigirsindan 6 saat cile cektim. Ya bu ise boyle nasil olacak? Ne cile?

benim bir önceki transferde tam on gün migrenim hiç geçmedi 10.günün akşamı doktor gelip tahlil yaptı değer düşük çıktı serum taktılar.Ben,eşim ve doktor tutmadığına sevindik bile çünkü delirmek üzereydim 2 gün su bile içemedim ağrıdan ama şimdi düşünüyorum ne kadar çok stres yapmışım şimdi tedavideyim daha ama elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum.Hava çok souk bilyorum ama yürüyüş yapmaya çalış.

Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş 1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Canını Sıkma bak benim 28 yumurtam toplandı 15 iyi kalite döllenince (morfoloji sorunu var sperm de )geriye içinde bölünen Hücre olan 4 embriyom kaldı 3 gün 2 . Kalite transferim oldu . Rabbimin ol demesine bağlı 1 tanede senin için hayırlı bir evlat olmaya yeter

canım benımde 28 yumurtam toplandı ve cok ağrim var.sendede öyle olmusmuydu?15 yumurtam döllenmış 3 gün hepsı kalıtelı suan..

Aaa doga14 senin ikinci çocuk için mi tedavi?

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

BTLSRDR:Tedavi aşamasında

DILAYLAY:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

canim benim bende cok mutlu oldum seninle tanismaktan hatta transfere gonderirken sarilacaktim boynuna bebislerin sana sımsıkı tutunacak insallah hersey guzel olacak..test suresine kadar da burada hep beraber dayanicaz..
Bizde birileriyle tanisirmiyiz acaba. Sen nerde tedavi görüyorsun canım

canım benımde 28 yumurtam toplandı ve cok ağrim var.sendede öyle olmusmuydu?15 yumurtam döllenmış 3 gün hepsı kalıtelı suan..
Canım benim kasıklarımdaki Ağrı dan adım atamadım üzerimi bile eşim giydirdi Ağrı kesici falan da yaptırmadım hayatımda bu kadar ağrım olmamıştı 2 gün sürdü . Ertesi günde işe gittim ama belim bükük çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…