Kızlar korkuyorum((
Benim her 2 aşılamamda da test tarihinden 8-9 gün önce adet olmuştum,
Ve şimdide test tarihim 28 şubat ve adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma(
Bizi de heyecanlandırıyorsun kaçta çıkacak sonucun?Kızlar kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum dua edin
nerde yapılıcak cnm tedavinBugün adet oldum pazar kapalı olduğu için mecbur yarın gitcem inşallah
Bahceci umut ta tatlımnerde yapılıcak cnm tedavin
hadi hayırlısı cnm.. herşey güsel geçer inşallahh :)Bahceci umut ta tatlım
Kızlar kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum dua edin
Ayy inşallah canım. ALLAH razı olsun. Sen nerde tedavi oluyorsun ?hadi hayırlısı cnm.. herşey güsel geçer inşallahh :)
Canını Sıkma bak benim 28 yumurtam toplandı 15 iyi kalite döllenince (morfoloji sorunu var sperm de )geriye içinde bölünen Hücre olan 4 embriyom kaldı 3 gün 2 . Kalite transferim oldu . Rabbimin ol demesine bağlı 1 tanede senin için hayırlı bir evlat olmaya yeterKızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Jonguil listeye beni de ekle kuzum.Canım liste yapıyorum kaç yumurta toplandı istersen ekliyeyim aktif girenleri liste yapalım takip kolay olur
canım benımde 28 yumurtam toplandı ve cok ağrim var.sendede öyle olmusmuydu?15 yumurtam döllenmış 3 gün hepsı kalıtelı suan..Canını Sıkma bak benim 28 yumurtam toplandı 15 iyi kalite döllenince (morfoloji sorunu var sperm de )geriye içinde bölünen Hücre olan 4 embriyom kaldı 3 gün 2 . Kalite transferim oldu . Rabbimin ol demesine bağlı 1 tanede senin için hayırlı bir evlat olmaya yeter
Aaa doga14 senin ikinci çocuk için mi tedavi?Benim şöyle bir tecrübem oldu. İlk tedavimde kan testi verdim bhcg 105 çıktı. Ertesi gün bir idrar testi aldım, hatıra diye saklamak istediğim için, negatif çıktı. Eğer kan testinden önce yapsaydım olmadı diye kendimi çok üzecektim. Bu olaydan iki hafta sonra tekrar yaptım idrar testini işte o zaman çıkmıştı 2. çizgi :) İdrara geçmesi kana geçmesinden uzun sürebiliyor. 6. gün idrar da gören de var, benim gibi 14. gün hamile olmasına rağmen göremeyen de. Beklemek çok zor biliyorum ama şunun şurasında iki gün daha sabretmeye çalış bence.
canim benim bende cok mutlu oldum seninle tanismaktan hatta transfere gonderirken sarilacaktim boynunabebislerin sana sımsıkı tutunacak insallah hersey guzel olacak..test suresine kadar da burada hep beraber dayanicaz..
Aaa doga14 senin ikinci çocuk için mi tedavi?
Canım benim kasıklarımdaki Ağrı dan adım atamadım üzerimi bile eşim giydirdi Ağrı kesici falan da yaptırmadım hayatımda bu kadar ağrım olmamıştı 2 gün sürdü . Ertesi günde işe gittim ama belim bükük çalıştımcanım benımde 28 yumurtam toplandı ve cok ağrim var.sendede öyle olmusmuydu?15 yumurtam döllenmış 3 gün hepsı kalıtelı suan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?