- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Benim de 16 şubatta opum oldu 13 yumurta alındı. 6 sı döllendi. Listeye alırsınız sanırım
Canim 2 tedavimdede sabah erken aradilar.hemen hemen 24 saat sonra.merakta kalma.kapidaki aylin yada busra hnma soyle seni embriyologa baglasin kendin sorCanım selam nasılsın? ? Bebislerle dinleniyorsun değil miBeni aramadilar hala Sana opu dan ne kadar sonra haber vermişlerdi?
Ayyy canım hadi hayırlısı. Al gel bebişlerini sağlıkla.Kaçıncı gün embriyosu olacak şimdi yarın transfer olursa?kizlar aradim cok sükür 3ü iyi, 2si yavas ilerliyo dedi. Ama yarin transfer olur dedi. 10:45 de insallah.
Canim 2 tedavimdede sabah erken aradilar.hemen hemen 24 saat sonra.merakta kalma.kapidaki aylin yada busra hnma soyle seni embriyologa baglasin kendin sor
Yada sertac hocaya sor.ama o da son hallerinden haberi yoksa embriyologla gorusup doneyim sana dicek.sen direk kendinde gorusebilirsin.
kizlar aradim cok sükür 3ü iyi, 2si yavas ilerliyo dedi. Ama yarin transfer olur dedi. 10:45 de insallah.
insallah canim. Insallah sende cok güzel haberler alirsin birazdan. merakle bekliyorum ben deÇok iyi canım çok sevindim hadi bakalım büyük kavuşmaya az kaldımasallah
Bugün adet oldum pazar kapalı olduğu için mecbur yarın gitcem inşallahben izmitteyim oturuyorum cnm..
bülent tıraş adına araştırmalar yapıyorum.. epey geniş bir hasta potansiyeli var. yazılanların biir çoğu güsel sonuçlar. yaptığı ve başarılı olduğu çok tedavi var gibi görünüyor..
senin tedavin ne zaman başlıyor
insallah canim.cok heycanliyim. 5. gün embryosu olucak insallah yarina kadar da saglikla büyümeye devam ederlerAyyy canım hadi hayırlısı. Al gel bebişlerini sağlıkla.Kaçıncı gün embriyosu olacak şimdi yarın transfer olursa?
ne güzell maasallah topigimiz senlendi. insallah hepimizden hep iyi haberler alirizŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında
BTLSRDR:Tedavi aşamasında
DILAYLAY:Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
MİNİSSS:27 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: 23 Şubat test tarihi
NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor
Canım gözün aydın çok sevindim. Yarın bebeğinle buluşuyorsun ne güzel rabbim yardımcın olsunkizlar aradim cok sükür 3ü iyi, 2si yavas ilerliyo dedi. Ama yarin transfer olur dedi. 10:45 de insallah.
Hosbulduk suan daha ilac kullaniyorym nasil bir surec ben normalde cok stresli biriyim ama stres yapmak istemiyorum bana yardimci olursunu insallahhoş geldin aramıza başladın mı tedaviye ne aşamadasınız?
bak sana ilk tüyo bu işte sende olması gereken son şey stres. bu tedavi iyi kötü herşeyi götürür ama stresi asla. elimizden geldiğince yardımcı oluruz aklına ne takılırsa hiç çekinmeden sor illa ki cevabını alırsın canım herşey gönlünce olsunHosbulduk suan daha ilac kullaniyorym nasil bir surec ben normalde cok stresli biriyim ama stres yapmak istemiyorum bana yardimci olursunu insallah
oooo demek geldi heyecanla beklenen kırmızılar vatana millete hayırlı olsun.Kızlar herkese hayirli cumalar diliyorum. Bende bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyorumDualarinizi esirgemeyin nolur
amin cümlemizin insallahCanım gözün aydın çok sevindim. Yarın bebeğinle buluşuyorsun ne güzel rabbim yardımcın olsun
tadivin hayirli olsun.insallah saglikla bebegine kavusursun bu tedavindeKızlar herkese hayirli cumalar diliyorum. Bende bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyorumDualarinizi esirgemeyin nolur
stresi oldugunca kendinden uzak tutmaya calis. ailem ve arkadaslarim artik ben den herseyi gizler oldu. ben de cok hassas bir insanim bunu da bildikleri icin bana hic bisey yansitmiyolarHosbulduk suan daha ilac kullaniyorym nasil bir surec ben normalde cok stresli biriyim ama stres yapmak istemiyorum bana yardimci olursunu insallah
Insallah yapmam ya sizin durum ne bebek var mibak sana ilk tüyo bu işte sende olması gereken son şey stres. bu tedavi iyi kötü herşeyi götürür ama stresi asla. elimizden geldiğince yardımcı oluruz aklına ne takılırsa hiç çekinmeden sor illa ki cevabını alırsın canım herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?