Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım selam nasılsın? ? Bebislerle dinleniyorsun değil mi Beni aramadilar hala Sana opu dan ne kadar sonra haber vermişlerdi?
Canim 2 tedavimdede sabah erken aradilar.hemen hemen 24 saat sonra.merakta kalma.kapidaki aylin yada busra hnma soyle seni embriyologa baglasin kendin sor
Yada sertac hocaya sor.ama o da son hallerinden haberi yoksa embriyologla gorusup doneyim sana dicek.sen direk kendinde gorusebilirsin.

Dayanamadım aradım canım Aylin sizi arayacaklar bugün ben tekrardan iletiyorum aradiginizi dedi Cok sagol

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

BTLSRDR:Tedavi aşamasında

DILAYLAY:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

Bugün adet oldum pazar kapalı olduğu için mecbur yarın gitcem inşallah

ne güzell maasallah topigimiz senlendi. insallah hepimizden hep iyi haberler aliriz

Hosbulduk suan daha ilac kullaniyorym nasil bir surec ben normalde cok stresli biriyim ama stres yapmak istemiyorum bana yardimci olursunu insallah
bak sana ilk tüyo bu işte sende olması gereken son şey stres. bu tedavi iyi kötü herşeyi götürür ama stresi asla. elimizden geldiğince yardımcı oluruz aklına ne takılırsa hiç çekinmeden sor illa ki cevabını alırsın canım herşey gönlünce olsun

Kızlar herkese hayirli cumalar diliyorum. Bende bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyorum Dualarinizi esirgemeyin nolur
oooo demek geldi heyecanla beklenen kırmızılar vatana millete hayırlı olsun. hadi bakalım devamı da su gibi akıp geçsin yuvan kucağın şenlensin inşallahh

Canım gözün aydın çok sevindim. Yarın bebeğinle buluşuyorsun ne güzel rabbim yardımcın olsun
amin cümlemizin insallah

Kızlar herkese hayirli cumalar diliyorum. Bende bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyorum Dualarinizi esirgemeyin nolur
tadivin hayirli olsun.insallah saglikla bebegine kavusursun bu tedavinde

Hosbulduk suan daha ilac kullaniyorym nasil bir surec ben normalde cok stresli biriyim ama stres yapmak istemiyorum bana yardimci olursunu insallah
stresi oldugunca kendinden uzak tutmaya calis. ailem ve arkadaslarim artik ben den herseyi gizler oldu. ben de cok hassas bir insanim bunu da bildikleri icin bana hic bisey yansitmiyolar

Stres en büyük baş belamız sanırım bu dönemde ve ebnde oluşan duygusallık herşeye ağlar oldum.Sanırım kaprisli olmaya başladım ne hormonmuş arkadaş

Insallah yapmam ya sizin durum ne bebek var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…