Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar bu dayanamaz akşam test yapicam eşim gelince gidicez hastaneye dua edin müjde getireyim sizlere:)
Ayyy hadi inşallah arkadaşım. Hafta sonuna şöyle güzel haberlerle başlayalım. Zaten Cuma akşamlarını çok severim, senin haberinle daha güzel olur inşallah. Bize haber vermeyi unutma. Dualarımız seninle...

Canım hani stres yoktu. Sen moralini yüksek tut lütfen. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim gönlünde olanları hakkında hayırlı eylesin inşallah

Tesekurler bilgiler icin Rabbim hepimizin de emegini bosa cikarmisin insallah

canım yumurtalar toplumlanmadan hiç birşey belli olmaz bir iki yum olsun kaliteli olsun lütfen moralini bozup yumurtaları strese sokma tatlım insallh herşey Güzel olacak

Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş 1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Tatlım aralık topiginde bi arkadaşın ikinci gün embiryosu tutmuştu önemli olan kaliteli Olmasi üzülme Sakın bize bir embiryo lazım zaten rabbim nasip etsin yeterki bir tane ile nasip edecek

Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş 1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Canım kusura bakma. Bebişlerle dinlenirken teknolojik aletlerden uzak duruyorum. Geç yazdım. Nolur sıkma canını. Kaliteli bir tanesi yeterli biliyorsun. Bebişin tutunsun yeterli inşallah. Senin için ve tüm anne adayları arkadaşlar için dua ediyorum. Yarın için haber ver. Allah yardımcı olsun. Çok öpüyorum. Dualarım seninle..

Sağol canım inşallah sevinç çığlığını duyarsınız

Tatlım şükretki bir tanesi döllenmiş. Benim ikinci denememde döllenme olmadığı için transfer olmadı. Yani tedavi boşa gitti. Ben inanıyorum bebişin sıkı sıkı tutunacak sana..

[/QUOTE="dianthus, post: 39540703, member: 600370"]Tatlım şükretki bir tanesi döllenmiş. Benim ikinci denememde döllenme olmadığı için transfer olmadı. Yani tedavi boşa gitti. Ben inanıyorum bebişin sıkı sıkı tutunacak sana..[/QUOTE]

Çok sağol tatlım inşallah evet buna da sukur yarın haber verecegim..

Kızlar valla hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim..isteyken kimse ile paylasamadim durumu içim içimi yedi sizin mesajlarınız çok iyi geldi Hepimiz en kisa zamanda bu ssüreci güzelce atlatip sağlıklı bebislerimize kavusuruz inşallah..suan daha iyiyim..hayirlisiyla transferimizi de olucaz alıp
Gelicem 4 hücreli melegimi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

Canım hani stres yoktu. Sen moralini yüksek tut lütfen. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim gönlünde olanları hakkında hayırlı eylesin inşallah

canım yumurtalar toplumlanmadan hiç birşey belli olmaz bir iki yum olsun kaliteli olsun lütfen moralini bozup yumurtaları strese sokma tatlım insallh herşey Güzel olacak

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler, silkelendim kendime geldim sonra. Anlık umutsuzluğa düşüyor insan işte. Üzülüp iyi olmasını beklediğimiz yumurtalara da sıkıntı vermektense bol bol dua ettim. Derler ya Allah'a derdim var diyeceğine, derdine benim Allah'ım var de diye.

Ağustos-Eylül grubunda da 2. Gün tek embiro ile hamile kalan bir arkadaşımız var. Allah kısmet ettiyse o bir embriyo sana sımsıkı tutunur inşallah

Arkadaslar hepimizin allah yardimcisi olsun.sans bizden yana olsun.benimde adetime 4 gun var bizde ikinci gunu ignelerle basliycaz marti bulacak ama olsun.merkez konusunda tereddutlerimiz olsada artik hem esim hem ben daha fazla stresine katlanamiycaz.kendimizi biraktik artik.insallah hersey guzel olur.

beklerken cildiriyorum... burada transferden sonra 2 hafta nasil gecirdiniz? ben tam anlamiyla paranoyalar halinde aglamakli, basagrili, kavga ederek geciriyorum. her telefon calmasi beni uzuyor. hersey'den huylaniyorum. galiba kafayi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…