Ayyy hadi inşallah arkadaşım. Hafta sonuna şöyle güzel haberlerle başlayalım. Zaten Cuma akşamlarını çok severim, senin haberinle daha güzel olur inşallah. Bize haber vermeyi unutma. Dualarımız seninle...Kızlar bu dayanamaz akşam test yapicam eşim gelince gidicez hastaneye dua edin müjde getireyim sizlere:)
Haha güldürdün beni Allahta seni güldürsün canımoooo demek geldi heyecanla beklenen kırmızılar vatana millete hayırlı olsun.hadi bakalım devamı da su gibi akıp geçsin yuvan kucağın şenlensin inşallahh
Amin canım inşallah. Allah razi olsunamin cümlemizin insallah
tadivin hayirli olsun.insallah saglikla bebegine kavusursun bu tedavinde
Canım hani stres yoktu. Sen moralini yüksek tut lütfen. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim gönlünde olanları hakkında hayırlı eylesin inşallahKızlar selamlar;
Ben de doktoradan geldim ama haberlerim öyle çok şahane değil. Yumurtalarım ilerili gerili büyüyorlarÇok üzgünüm. 16 mm de var 9 mm de. Arkadan gelenlerin yetişmesi için dua ediyorum ama çok umut var mı bilmiyorum Doktorum 2-3 tane kaliteli embriyo bekliyor ama şiddetli sperm problemi de var. Kim görmezse bu tedavide çok sayıda kaliteli embriyo oluşturmaya çalışacaktık. Bir yanım üzme kendini herşey olacağına varır diyor diğer yanım neden böyle oldu diye çok üzülüyor. Neyse içinizi kararttım. Görünüşe göre en geç çarşamba opum olacak.
Tesekurler bilgiler icin Rabbim hepimizin de emegini bosa cikarmisin insallahöncelikle sakin ol kimseye hiç birşey anlatma hatta ailene bile gerekirse. sonra doktoruna güven çok sorgulama sağlıkçı değilsen kafayı yersin acabalarla. ve bol bol dua etönce iğnelerle başlarsın göbekten kendin vuruyorsun doz ya hep aynı olur ya da artar protokole bağlı. son iğnen çatlatma iğnesi ondan sonra yumurtaların toplanır eşinin en az 2 günlük perhizi gerekiyor. dölleme işlemi yapılır. döllenme olursa transfer yada dondurma durumuna bağlı olarak 1 aylık bir süreç aşağı yukarı. iğnelere gelince benim acı eşiğim çok yüksek bileğim kesildi benim 5 dikiş attılar kanı görmedikçe anlamadım keza parmağımın ucunu kopartıyordum neredeyse bıçakla onu bile doğru düzgün hissetmedim. o nedenle benim canım hiç yanmıyor. vuruyorum geçiyor bu kadar. ben gribim ve tedavi görüyorum diyorum. :)
canım yumurtalar toplumlanmadan hiç birşey belli olmaz bir iki yum olsun kaliteli olsun lütfen moralini bozup yumurtaları strese sokma tatlım insallh herşey Güzel olacakKızlar selamlar;
Ben de doktoradan geldim ama haberlerim öyle çok şahane değil. Yumurtalarım ilerili gerili büyüyorlarÇok üzgünüm. 16 mm de var 9 mm de. Arkadan gelenlerin yetişmesi için dua ediyorum ama çok umut var mı bilmiyorum Doktorum 2-3 tane kaliteli embriyo bekliyor ama şiddetli sperm problemi de var. Kim görmezse bu tedavide çok sayıda kaliteli embriyo oluşturmaya çalışacaktık. Bir yanım üzme kendini herşey olacağına varır diyor diğer yanım neden böyle oldu diye çok üzülüyor. Neyse içinizi kararttım. Görünüşe göre en geç çarşamba opum olacak.
Tatlım aralık topiginde bi arkadaşın ikinci gün embiryosu tutmuştu önemli olan kaliteli Olmasi üzülme Sakın bize bir embiryo lazım zaten rabbim nasip etsin yeterki bir tane ile nasip edecekKızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Canım kusura bakma. Bebişlerle dinlenirken teknolojik aletlerden uzak duruyorum. Geç yazdım. Nolur sıkma canını. Kaliteli bir tanesi yeterli biliyorsun. Bebişin tutunsun yeterli inşallah. Senin için ve tüm anne adayları arkadaşlar için dua ediyorum. Yarın için haber ver. Allah yardımcı olsun. Çok öpüyorum. Dualarım seninle..Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Sağol canım inşallah sevinç çığlığını duyarsınızAyyy hadi inşallah arkadaşım. Hafta sonuna şöyle güzel haberlerle başlayalım. Zaten Cuma akşamlarını çok severim, senin haberinle daha güzel olur inşallah. Bize haber vermeyi unutma. Dualarımız seninle...
Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bu dayanamaz akşam test yapicam eşim gelince gidicez hastaneye dua edin müjde getireyim sizlere:)
Tatlım şükretki bir tanesi döllenmiş. Benim ikinci denememde döllenme olmadığı için transfer olmadı. Yani tedavi boşa gitti. Ben inanıyorum bebişin sıkı sıkı tutunacak sana..Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
bugün cuma çarşambaya yetişir onlar merak etme herşey önemlisi isyan yok neden niçin yok rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırlısı iste yeter. hem ne o öyle içinizi kararttım falan burda birbirimize kenetlendik başka kimimiz var paylaşacak rahat ol canım benim
Canım benim de aynı şekilde oldu. Hepsi aynı anda gelişmedi küçüklü büyüklü oldular. Hep diyoruz 1
tane olsun kaliteli olsun ve çok güzel şekilde döllensin. Üzme kendini yumurtaların gelişmesine de etkili olur. Moralini yüksek tutmaya çalış.
Canım sen de sıkma kendini. 1 tane bebeğin annesini bekliyor ne güzel. Yarın al gel bebeğini sonra hep birlikte gün sayalım. Sağlıkla da kucağına al inşallah.
Canım hani stres yoktu. Sen moralini yüksek tut lütfen. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim gönlünde olanları hakkında hayırlı eylesin inşallah
canım yumurtalar toplumlanmadan hiç birşey belli olmaz bir iki yum olsun kaliteli olsun lütfen moralini bozup yumurtaları strese sokma tatlım insallh herşey Güzel olacak
Ağustos-Eylül grubunda da 2. Gün tek embiro ile hamile kalan bir arkadaşımız var. Allah kısmet ettiyse o bir embriyo sana sımsıkı tutunur inşallahKızlar valla hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim..isteyken kimse ile paylasamadim durumu içim içimi yedi sizin mesajlarınız çok iyi geldiHepimiz en kisa zamanda bu ssüreci güzelce atlatip sağlıklı bebislerimize kavusuruz inşallah..suan daha iyiyim..hayirlisiyla transferimizi de olucaz alıp
Gelicem 4 hücreli melegimihakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
Geçmiş olsun sağlıkla döllensin inşallah yumişler canımSelam kızlar opum oldu yeni geldim evime 7 olgun yumim varmış..
Sağol canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz ..Geçmiş olsun sağlıkla döllensin inşallah yumişler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?