Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ah canım yaaa yemicektin o iğneleti kas içi yağacaktın!! :) çok banal bi espri oldu di mi hayırlı olsun canım tedavin bu arada sol yanın acıması normal yüreğinin sızısıdır o
Wuhuuu yüreğinin sizisi.tuttum bu lafı Seni gidi derya seniii ne komik kizsin sen olee guldurup duruyon beni.

Seninde Amerikan Hastanesinde kötü anılarının olmasına üzüldüm, çeken bilir yalnızca. Aslında Cengiz bey eşimin spermleri ve benim yumurtalarım iyi olmasına rağmen hep kötüyü aklımıza getiriyordu oradan anlamalıydık "Bakın olmayabilir, eyvah yumurta çatlatma günü şubatın 13'üne geliyor uğursuzluktur...vs. " "Ne alakası var dedim sadece" Ona sosyal bilimlerde akademik kariyerimden hiç bahsetmemiştim ukalalık olmasın diye.
Atlatacağım inşallah, Senin hakkında hayırlısı olsun canım, İnşallah sağlıklı bebişlerine tez zamanda kavuşursun.

Heeee yapim o zaman.Peki bunların bir miktarı var mı canim hangisinden ne kadar koyarak hazirlamaliyim,yoksa göz kararı mı. Bilmediğim için soruyorum
Canım ben göz kararı koydum yaklaşık bi kase balın içine bir tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı tarçın koyup her yerken karıştır macun gibi oluyor kıvamı şifa olsun canım

Kızlar selam mutlu pazarlar ..transferden sonra adet agrısı gibi agrı normal mi? İlaçlardan olabilir mi?
Dayanılmayacak kadar değil ama ağrım var.. Doktora sormam gereken bir durum var mı sizce?

Merhaba arkadaşlar dun transferim gerceklesti,soylemistim,5.gun,3.gun embriyosu arasindaki fark ne?
Bnm 3.gun embriyosu idi,burda da genelde 5.gun embriyosu yapılmış.kafam karisti

Merhaba arkadaşlar dun transferim gerceklesti,soylemistim,5.gun,3.gun embriyosu arasindaki fark ne?
Bnm 3.gun embriyosu idi,burda da genelde 5.gun embriyosu yapılmış.kafam karisti
Canım 5. Gün embiryosu blastosist embiryo oluyor yani morula kısmına geçmiş oluyor ve tranfer oluyor anne karnında daha iyi tutunma durumuna geliyor. 3. Gün embiryosu ise morula kısma transfer sonrası geçiyor anne karnında Tek fark bu

Yani cokta iyi degil,bnm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…