Amin tatlım inşallahhadi hayırlı olsun cnmm.. umarım herşey yolunda gider
Wuhuuu yüreğinin sizisi.tuttum bu lafı
Ah canım yaaa yemicektin o iğneleti kas içi yağacaktın!! :) çok banal bi espri oldu di mi hayırlı olsun canım tedavin bu arada sol yanın acıması normal yüreğinin sızısıdır o
Seninde Amerikan Hastanesinde kötü anılarının olmasına üzüldüm, çeken bilir yalnızca. Aslında Cengiz bey eşimin spermleri ve benim yumurtalarım iyi olmasına rağmen hep kötüyü aklımıza getiriyordu oradan anlamalıydık "Bakın olmayabilir, eyvah yumurta çatlatma günü şubatın 13'üne geliyor uğursuzluktur...vs. " "Ne alakası var dedim sadece" Ona sosyal bilimlerde akademik kariyerimden hiç bahsetmemiştim ukalalık olmasın diye.çookkk geçmiş olsun cnm.. yazdıkların çok üzdü beni.. kötü bir tecrübe olmuşşş..
bende amerikan hast. tedavi oldum iki kez benimde orda kötü anılarım oldu... ama geçmişe takılma lütfen... senin ileriye bakman yeni tedavin için güç toplaman lazım.. yaşadıkların pek hatıradan silenebilecek şeyler değil ama moralini yüksek tut..
bol şans umarım hakkında hayırlısı olur cnm....
tekrar geçmiş olsun....
Kuruyemiscilerde bulunuyor canim.Oralardan alabilirsin.kaliteli bol yumisleri olsun insallah.ay bişi sorabilir miyim cnm..
çiğ badem i nerden bulabilirim???
Ben verim sana memleket mamülüay bişi sorabilir miyim cnm..
çiğ badem i nerden bulabilirim???
kenfini hazır hissetiğin zaman dene canım türkiyede profosyonel birçok merkez var.yurtdişindan hastası olan.hayırlı evlat versin rabbim.benim dünyalar güzeli bir kızım var hiçbirşeye değiimem onun saçinin bir telini;-)
bende cok mutluyum.nisanda transfer inşallah doktorum.daha önceki tedavide kalitesiz bir embiriyo ve yorgun bir rahım e tutunduysa inşallah bunda daha rahat olur dedi.kızımda e2 4700 çikmiş
İnşallah daha dinlenmiş bir şekilde nisanda tranferin gerçekleşir. Bende nisanda yeniden başlamayı düşünüyordum. Hakkımızda hayırlısı.
Insallah canim. Allah sana ve hepimize nasip etsin insallah.Rabbimin selami üzerinize olsun gununuz aydin olsun. simdi haber geldi 2 yumurtam da dollenmis devami gelir umarim. Hamdolsun rabbime Allahim buradaki herkese ve bana evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah.
Canım gözün aydın. İnşallah hamis haberini de alırız yakında :)Rabbimin selami üzerinize olsun gununuz aydin olsun. simdi haber geldi 2 yumurtam da dollenmis devami gelir umarim. Hamdolsun rabbime Allahim buradaki herkese ve bana evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah.
amin amin amin insallah. Birada haber bekleyen herkes guzel haberler umarim.Canım gözün aydın. İnşallah hamis haberini de alırız yakında :)
hayırlı uurlu olsun devamı da gelir inşallah :)Rabbimin selami üzerinize olsun gununuz aydin olsun. simdi haber geldi 2 yumurtam da dollenmis devami gelir umarim. Hamdolsun rabbime Allahim buradaki herkese ve bana evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah.
Canım ben göz kararı koydum yaklaşık bi kase balın içine bir tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı tarçın koyup her yerken karıştır macun gibi oluyor kıvamıHeeee yapim o zaman.Peki bunların bir miktarı var mı canim hangisinden ne kadar koyarak hazirlamaliyim,yoksa göz kararı mı. Bilmediğim için soruyorum
Ay ne güzel bir haber gözün aydın olsun canımKızlar 15 embîriyom 4.günü gördü....bugun dondurulucaklar haber beklıyorum
Sağol canım cok sevindim vallaAy ne güzel bir haber gözün aydın olsun canım
Çok sevindim canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana yumoşlarınKızlar 15 embîriyom 4.günü gördü....bugun dondurulucaklar haber beklıyorum
Canım 5. Gün embiryosu blastosist embiryo oluyor yani morula kısmına geçmiş oluyor ve tranfer oluyor anne karnında daha iyi tutunma durumuna geliyor. 3. Gün embiryosu ise morula kısma transfer sonrası geçiyor anne karnında Tek fark buMerhaba arkadaşlar dun transferim gerceklesti,soylemistim,5.gun,3.gun embriyosu arasindaki fark ne?
Bnm 3.gun embriyosu idi,burda da genelde 5.gun embriyosu yapılmış.kafam karisti
Yani cokta iyi degil,bnm kiCanım 5. Gün embiryosu blastosist embiryo oluyor yani morula kısmına geçmiş oluyor ve tranfer oluyor anne karnında daha iyi tutunma durumuna geliyor. 3. Gün embiryosu ise morula kısma transfer sonrası geçiyor anne karnında Tek fark bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?