- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Ayy çok heyecanlandım. Arka arkaya öğreneceğiz sonucumuzu. Hadi minik sıkı sıkı tut anneni. Bak o sana nasıl bir sevgi verecek, nasıl öpüp koklayacak seni...
E2 yi bilmiyorum cnm ama endometrium 8 uzeri istiyorum dedi dr um.iyi akşamlar kızlarbugün doktor kontrolüm vardı yumlar 13/14/15/16 mm boyutunda pazartesi tekrar kontrolum var, Çarşamba opum var kızlar rabbim yardımcımız olsun. KIZLAR Yum toplama GÜNÜ E2 KAÇ OLMALI? rahim kalınlığı endomedrium yani kaç mm olmalı bilen var mı?
Canim transferin hayirli olsunBir de bana sor sanki hamile yim şimdidenInsallah arka arkaya guzel haberler veririz canim Benim..Sertac bey bebeginizi size verelim artik dedi transfer sirasinda bu bile mutlu olmama yetti :) sonrada 4 hucreli resmini tutusturdular elime..yerlestirdikleri yeri de gosterdiler..saglikli olur buyur insallah minigimm
Sağol canım benim de bugun 7.5 mm idi endomedrium çarşamba opum varr. transferin hayırlı olsun canımE2 yi bilmiyorum cnm ama endometrium 8 uzeri istiyorum dedi dr um.
Haftaicinde ptesi gittim 8 di,ilaci arttirdi 2 gunde 10 oldu,iki gundur hala aliyorum,transferimde bugundu,yinede almaya devam edecekmisim.
Yani en az 8 en cok 14 dedi bnm dr.um.
Teşekkür ederim:)Sağol canım benim de bugun 7.5 mm idi endomedrium çarşamba opum varr. transferin hayırlı olsun canım
Canim transferin hayirli olsun
Gunune hic takilma.5.gun embriyosu 1.kalite olsa bile rabbim omur vermeyince yine tutunmaz.o yuzden rabbim ona omur versin ve sizi bir omur ayirmasin insallah.
guzel haberlerini bekliyoruz.
Test zamanin cabucak gelsin insallah...
Masallah canim. E 2 benim 2800 lerdeydi.3000e yakin olmasi gerekiyormus cani..insallah cok guzel yumurtalarin toplanir.progesterona da baktiriyormusun. Onunda 1 in altinda olmasi gerekiyor. Ben her muayene oncesi baktiriyordumiyi akşamlar kızlarbugün doktor kontrolüm vardı yumlar 13/14/15/16 mm boyutunda pazartesi tekrar kontrolum var, Çarşamba opum var kızlar rabbim yardımcımız olsun. KIZLAR Yum toplama GÜNÜ E2 KAÇ OLMALI? rahim kalınlığı endomedrium yani kaç mm olmalı bilen var mı?
Btlsrdr 16 yumurta toplandı , 11 î dilendi trasfer bekliyorŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında
ADMAD: Tedavi aşamasında
BTLSRDR:Tedavi aşamasında
DILAYLAY:Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi
HLN21:4 Mart test tarihi
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
MİNİSSS:27 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: 23 Şubat test tarihi
NEŞELI41: Negatif
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
iyi akşamlar kızlarbugün doktor kontrolüm vardı yumlar 13/14/15/16 mm boyutunda pazartesi tekrar kontrolum var, Çarşamba opum var kızlar rabbim yardımcımız olsun. KIZLAR Yum toplama GÜNÜ E2 KAÇ OLMALI? rahim kalınlığı endomedrium yani kaç mm olmalı bilen var mı?
Canım benim progesteron değerim 0.97 adetin 3. Günü baktılar, e2 degerimë her seferinde bakılıyor. inşallah herşey yolunda giderMasallah canim. E 2 benim 2800 lerdeydi.3000e yakin olmasi gerekiyormus cani..insallah cok guzel yumurtalarin toplanir.progesterona da baktiriyormusun. Onunda 1 in altinda olmasi gerekiyor. Ben her muayene oncesi baktiriyordum
Benim e2 değerim 3100 falan çok mu yüksek bilmiyorum hemşire gayet iyi dedi ama opu çarşamba günü çarşambaya kadar kaç olur bilmiyorum. Endomedrium 7.5 canım rabbim hayırlı olmasını nasip eder inşallah tedavı sonu hepimiz mutlu haberler veririzmasallah gayet guzel buyumuslerBen de E2 yi hiç bilmiyorum canım benden sadece tedavinin başında 1 kere kan aldılar onda da neye baktilar hiç bilmiyorum..endometrium kalınlığı en az 8 mm en fazla 14 mm olmalı diye biliyorum benimki opudan önceki kontrolde 9 mm di sonra 12 mm olmus
Benim e2 değerim 3100 falan çok mu yüksek bilmiyorum hemşire gayet iyi dedi ama opu çarşamba günü çarşambaya kadar kaç olur bilmiyorum. Endomedrium 7.5 canım rabbim hayırlı olmasını nasip eder inşallah tedavı sonu hepimiz mutlu haberler veririz
Amin canım sağol insallh seninde güzel haberlerini alacağızÇarşambaya daha çok var 8 mm yi geçer sen merak etmeinşallah canım hersey yolunda gitsin güzelce döllensin ler kaliteli embriyo olsunlar hayirlisiyla
Hee ankaraaaa.ben istanbul o zaman sizinle karsilasamamNeden olmasinAnkara Genart da canim
Şimdiden hayırlısı olsun benim de yarın kontrolüm bakalım. En geç Pazartesi çatlatmaya iğnesi olursun dediler. Aynı gün gireceğiz belki de yumurta toplamaya :)iyi akşamlar kızlarbugün doktor kontrolüm vardı yumlar 13/14/15/16 mm boyutunda pazartesi tekrar kontrolum var, Çarşamba opum var kızlar rabbim yardımcımız olsun. KIZLAR Yum toplama GÜNÜ E2 KAÇ OLMALI? rahim kalınlığı endomedrium yani kaç mm olmalı bilen var mı?
Benide ekleyin 3 mart test günümŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında
ADMAD: Tedavi aşamasında
BTLSRDR:Tedavi aşamasında
DILAYLAY:Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi
HLN21:4 Mart test tarihi
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
MİNİSSS:27 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: 23 Şubat test tarihi
NEŞELI41: Negatif
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
Aynen canım bende pazartesi çat iğnesi olacağım hadi bakalım insallh ikimiz için herşey yolunda gider tatlımŞimdiden hayırlısı olsun benim de yarın kontrolüm bakalım. En geç Pazartesi çatlatmaya iğnesi olursun dediler. Aynı gün gireceğiz belki de yumurta toplamaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?