Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ayy çok heyecanlandım. Arka arkaya öğreneceğiz sonucumuzu. Hadi minik sıkı sıkı tut anneni. Bak o sana nasıl bir sevgi verecek, nasıl öpüp koklayacak seni...

Bir de bana sor sanki hamile yim şimdiden Insallah arka arkaya guzel haberler veririz canim Benim..Sertac bey bebeginizi size verelim artik dedi transfer sirasinda bu bile mutlu olmama yetti :) sonrada 4 hucreli resmini tutusturdular elime..yerlestirdikleri yeri de gosterdiler..saglikli olur buyur insallah minigimm

E2 yi bilmiyorum cnm ama endometrium 8 uzeri istiyorum dedi dr um.
Haftaicinde ptesi gittim 8 di,ilaci arttirdi 2 gunde 10 oldu,iki gundur hala aliyorum,transferimde bugundu,yinede almaya devam edecekmisim.
Yani en az 8 en cok 14 dedi bnm dr.um.

Canim transferin hayirli olsun
Gunune hic takilma.5.gun embriyosu 1.kalite olsa bile rabbim omur vermeyince yine tutunmaz.o yuzden rabbim ona omur versin ve sizi bir omur ayirmasin insallah.
guzel haberlerini bekliyoruz.
Test zamanin cabucak gelsin insallah...

E2 yi bilmiyorum cnm ama endometrium 8 uzeri istiyorum dedi dr um.
Haftaicinde ptesi gittim 8 di,ilaci arttirdi 2 gunde 10 oldu,iki gundur hala aliyorum,transferimde bugundu,yinede almaya devam edecekmisim.
Yani en az 8 en cok 14 dedi bnm dr.um.
Sağol canım benim de bugun 7.5 mm idi endomedrium çarşamba opum varr. transferin hayırlı olsun canım

Amiiin Canım inşallah çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..

Masallah canim. E 2 benim 2800 lerdeydi.3000e yakin olmasi gerekiyormus cani..insallah cok guzel yumurtalarin toplanir.progesterona da baktiriyormusun. Onunda 1 in altinda olmasi gerekiyor. Ben her muayene oncesi baktiriyordum

Btlsrdr 16 yumurta toplandı , 11 î dilendi trasfer bekliyor

masallah gayet guzel buyumusler Ben de E2 yi hiç bilmiyorum canım benden sadece tedavinin başında 1 kere kan aldılar onda da neye baktilar hiç bilmiyorum..endometrium kalınlığı en az 8 mm en fazla 14 mm olmalı diye biliyorum benimki opudan önceki kontrolde 9 mm di sonra 12 mm olmus

Masallah canim. E 2 benim 2800 lerdeydi.3000e yakin olmasi gerekiyormus cani..insallah cok guzel yumurtalarin toplanir.progesterona da baktiriyormusun. Onunda 1 in altinda olmasi gerekiyor. Ben her muayene oncesi baktiriyordum
Canım benim progesteron değerim 0.97 adetin 3. Günü baktılar, e2 degerimë her seferinde bakılıyor. inşallah herşey yolunda gider

Benim e2 değerim 3100 falan çok mu yüksek bilmiyorum hemşire gayet iyi dedi ama opu çarşamba günü çarşambaya kadar kaç olur bilmiyorum. Endomedrium 7.5 canım rabbim hayırlı olmasını nasip eder inşallah tedavı sonu hepimiz mutlu haberler veririz

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYLAY:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Çarşambaya daha çok var 8 mm yi geçer sen merak etme inşallah canım hersey yolunda gitsin güzelce döllensin ler kaliteli embriyo olsunlar hayirlisiyla

Şimdiden hayırlısı olsun benim de yarın kontrolüm bakalım. En geç Pazartesi çatlatmaya iğnesi olursun dediler. Aynı gün gireceğiz belki de yumurta toplamaya :)

Benide ekleyin 3 mart test günüm

Şimdiden hayırlısı olsun benim de yarın kontrolüm bakalım. En geç Pazartesi çatlatmaya iğnesi olursun dediler. Aynı gün gireceğiz belki de yumurta toplamaya :)
Aynen canım bende pazartesi çat iğnesi olacağım hadi bakalım insallh ikimiz için herşey yolunda gider tatlım yarın doktordan çıkınca haberdar et bizi

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYLAY:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…