Yok canım ilgisi yok bazen doktorlar az yumurta olunca 5. Güne bekletmiyorlar riske girmemek için genelde çok yumurta olunca illa 5. Güne giden embiryo oluyor. Sadece 3. Gün embiryosu 5. Gün Embiryoya göre anne karnında bir tik daha mücadele etmesi gerekiyor. belki 3. Gün olan embiryoyu bekletseler 5. Güne gidecek ama az yum olunca bekletmeden transfer ediyorlarYani cokta iyi degil,bnm ki
Bende hiç ağrı yok hatta göğüslerim bile yumuşak o yüzden umutsuzluğa kapıldım diyebilirim. Ama bebeğin yerleşirken adet ağrısı gibi sancılar olabiliyomuş içini ferah tutKızlar selam mutlu pazarlar..transferden sonra adet agrısı gibi agrı normal mi? İlaçlardan olabilir mi?
Dayanılmayacak kadar değil ama ağrım var.. Doktora sormam gereken bir durum var mı sizce?
Cnm bnm ki 10 yumurtaydi ve hepside 1.kalite dediler.Neden oyle yaptilar ki acaba,dr umda cok iyi.Yok canım ilgisi yok bazen doktorlar az yumurta olunca 5. Güne bekletmiyorlar riske girmemek için genelde çok yumurta olunca illa 5. Güne giden embiryo oluyor. Sadece 3. Gün embiryosu 5. Gün Embiryoya göre anne karnında bir tik daha mücadele etmesi gerekiyor. belki 3. Gün olan embiryoyu bekletseler 5. Güne gidecek ama az yum olunca bekletmeden transfer ediyorlar
5. Gün embiryosu morula kısımda olduğu için sayılmayacak kadar çok hücreli olur sayım yapılmazPeki 5.gun embriyosu kac hucreli olur?
10 yumurtanın hepsi birinci kalite olarak 3. Güne geldi mi Ki? Eger birinci kalite olarak geldiyse mutlaka 5. Güne bekletirlerdi.Cnm bnm ki 10 yumurtaydi ve hepside 1.kalite dediler.Neden oyle yaptilar ki acaba,dr umda cok iyi.
Beni arayan embriyolog oyle dedi,hepsi 9 hucreli biri haric dedi,oda 8 dedi.hepsi de birinci kalite dedi.10 yumurtanın hepsi birinci kalite olarak 3. Güne geldi mi Ki? Eger birinci kalite olarak geldiyse mutlaka 5. Güne bekletirlerdi.
Bende hiç ağrı yok hatta göğüslerim bile yumuşak o yüzden umutsuzluğa kapıldım diyebilirim. Ama bebeğin yerleşirken adet ağrısı gibi sancılar olabiliyomuş içini ferah tut
Canım birinci kalite ise niye bekletmiyorlar 10 yumurta az mı? Valla embiryoların bölünme saatleri var birinci Gün 2-4 hücreye ikinci gün 4-8 3. Gün 8-10 hücreli şekilde bölünüyorsa birinci kAlite olur canım. Olsun tatlım madem birinci kalite embiryo transferi edildi 3 e 5 e bakma iyi durumda bebeğinBeni arayan embriyolog oyle dedi,hepsi 9 hucreli biri haric dedi,oda 8 dedi.hepsi de birinci kalite dedi.
2 tane 9 hucreli cnmCanım birinci kalite ise niye bekletmiyorlar 10 yumurta az mı? Valla embiryoların bölünme saatleri var birinci Gün 2-4 hücreye ikinci gün 4-8 3. Gün 8-10 hücreli şekilde bölünüyorsa birinci kAlite olur canım. Olsun tatlım madem birinci kalite embiryo transferi edildi 3 e 5 e bakma iyi durumda bebeğinkaç embiryo tranferi oldu?
iyi o zaman canım ne güzel birinci kaliteli iki embiryo olduysa Şansın baya yüksek2 tane 9 hucreli cnm
Benim 5. Gün embriyosuydu perşembe transferim oldu doktor cumadan saymaya başladı ama bugün 3. Gün . Benim okuduğum kadarı ike transfer günü veya bi sonra ki gün tutunma oluyomuş. İnşallah yavruşlarımız bize sıkıca tutunurYerleşmesine daha birkaç gün var okuduğum kadarıyla 5. ya da 6. gün de yerleşiyormuş..Benim 2. gün embriyosu bugün 3. günü de ondan endişelendim..yarın da devam ederse doktorumu arayayım bari..Senin kaçıncı günün bugün?
insallh pozitif sonuç alırsın canımbende yeni transfer olanlardanim bu sali test yapicaz kismetse insllh ck zor bir surec allah herkesin gonlundekini hayirli olanini nasip edr ins
Tatlim hersey Allahtan iyi dusun bol bol dua et konus onunla.2 tane 9 hucreli cnm
Sagol cnm bnm :)Tatlim hersey Allahtan iyi dusun bol bol dua et konus onunla.2. Gun olup tutan da var 5. Gun olup tutmayan da. Gunune takma 1. Kalite olmasi cok guzel icini ferah tut. 5. Gune gidenleri ve fazla olanlari donduruyorlar genelde eger benimkiler devam ederse benim de 3. Gun olacak gibi gorunuyor.
İnşallah canım..senin 5. gün embriyosu ise tutunmaya başladı demektir anneciğineBenim 5. Gün embriyosuydu perşembe transferim oldu doktor cumadan saymaya başladı ama bugün 3. Gün . Benim okuduğum kadarı ike transfer günü veya bi sonra ki gün tutunma oluyomuş. İnşallah yavruşlarımız bize sıkıca tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?