Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Yani cokta iyi degil,bnm ki
Yok canım ilgisi yok bazen doktorlar az yumurta olunca 5. Güne bekletmiyorlar riske girmemek için genelde çok yumurta olunca illa 5. Güne giden embiryo oluyor. Sadece 3. Gün embiryosu 5. Gün Embiryoya göre anne karnında bir tik daha mücadele etmesi gerekiyor. belki 3. Gün olan embiryoyu bekletseler 5. Güne gidecek ama az yum olunca bekletmeden transfer ediyorlar

Kızlar selam mutlu pazarlar ..transferden sonra adet agrısı gibi agrı normal mi? İlaçlardan olabilir mi?
Dayanılmayacak kadar değil ama ağrım var.. Doktora sormam gereken bir durum var mı sizce?
Bende hiç ağrı yok hatta göğüslerim bile yumuşak o yüzden umutsuzluğa kapıldım diyebilirim. Ama bebeğin yerleşirken adet ağrısı gibi sancılar olabiliyomuş içini ferah tut

Cnm bnm ki 10 yumurtaydi ve hepside 1.kalite dediler.Neden oyle yaptilar ki acaba,dr umda cok iyi.

Bende hiç ağrı yok hatta göğüslerim bile yumuşak o yüzden umutsuzluğa kapıldım diyebilirim. Ama bebeğin yerleşirken adet ağrısı gibi sancılar olabiliyomuş içini ferah tut

Yerleşmesine daha birkaç gün var okuduğum kadarıyla 5. ya da 6. gün de yerleşiyormuş..Benim 2. gün embriyosu bugün 3. günü de ondan endişelendim..yarın da devam ederse doktorumu arayayım bari..Senin kaçıncı günün bugün?

Beni arayan embriyolog oyle dedi,hepsi 9 hucreli biri haric dedi,oda 8 dedi.hepsi de birinci kalite dedi.
Canım birinci kalite ise niye bekletmiyorlar 10 yumurta az mı? Valla embiryoların bölünme saatleri var birinci Gün 2-4 hücreye ikinci gün 4-8 3. Gün 8-10 hücreli şekilde bölünüyorsa birinci kAlite olur canım. Olsun tatlım madem birinci kalite embiryo transferi edildi 3 e 5 e bakma iyi durumda bebeğin kaç embiryo tranferi oldu?

2 tane 9 hucreli cnm

Benim 5. Gün embriyosuydu perşembe transferim oldu doktor cumadan saymaya başladı ama bugün 3. Gün . Benim okuduğum kadarı ike transfer günü veya bi sonra ki gün tutunma oluyomuş. İnşallah yavruşlarımız bize sıkıca tutunur

2 tane 9 hucreli cnm
Tatlim hersey Allahtan iyi dusun bol bol dua et konus onunla. 2. Gun olup tutan da var 5. Gun olup tutmayan da. Gunune takma 1. Kalite olmasi cok guzel icini ferah tut. 5. Gune gidenleri ve fazla olanlari donduruyorlar genelde eger benimkiler devam ederse benim de 3. Gun olacak gibi gorunuyor.

Arkadaslar bir sorum var deneyen oldu mu bugday nisastasi ile yapilan muhallebi tutunmayi kolaylastiriyormus dogru mu acaba?

Sagol cnm bnm :)

İnşallah canım..senin 5. gün embriyosu ise tutunmaya başladı demektir anneciğine . Benimki 2. gün embriyosu olduğu için daha 2-3 günüm var Kullandığım ilaçlara baktım estrofem diye bir ilacım var onun sık görülen yan etkilerinde karın agrısı bacaklarda kramp yazıyor agrım ondan sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…